Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz ve sevdiğiniz insanla aranızdaki sorunları çözümleyebileceksiniz. Birlikte planlar yapabilir ve kararlar alabilirsiniz. Aşk hayatınıza ilişkin olumlu gelişmeler olacaktır ,sevdiğiniz kişiyle birlikte güzel zaman geçirebilirsiniz. Küçük bir şans yakalayacaksınız ve bunu iyi değerlendirmelisiniz. Duygularınızı açıkca anlatmakta zorlanmayacaksınız. Duygusal konularda yeni kararlar almak ve girişimler yapmak için uygun bir gündesiniz.

İş yaşamınızda son derece aktif olacağınız bir gündesiniz ve aynı anda birden çok konuyla ilgilenebileceksiniz. Genel olarak işinizle ilgili hareketli bir gün geçirmeye hazır olun ve bu hareket hoşunuza gidecektir. Bir çok iletişim içine girebilir ve çeşitli haberler alabilirsiniz. Bir süreden beri beklediğiniz gelişmeler bugün olabilir yada bu anlamda önemli adımlar atabilirsiniz. İşinizle ilgili bazı değişiklikler yapma şansınız olacaktır ve bu konuda başarılı olacaksınız. Genel olarak girişimlerde bulunmak için uygun bir gündesiniz.

Maddi konularda olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz. Size yeni kazançlar getirici bazı fikirler üretebilirsiniz ve bu konuda başarılı olacaksınız.

Yeni geliştirdiğiniz bir fikir ile küçük bir sorununuzdan kurtulabilirsiniz. Başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz. Ani ancak son derece olumlu düşünceler geliştirebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla olan iletişimlerinize artış olacaktır ve iletişimlerin size şans getireceği bir gündesiniz. Zihinsel olarak oldukça aktif olacaksınız ve bir çok konuyu değerlendirmeye alabileceksiniz. Beklentileriniz doğrultusunda gelişmeler olacaktır. Ani bir karar verebilirsiniz ve hemen eyleme geçmek isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi ve duygularınızı çevrenizdeki kişilere olumlu olarak aktarma eğilimindesiniz.

24 Ağustos 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler,  Ay-Aslan burcu seyir etkinliğinde Pazar gününe merhaba diyeceğiz. Dış dünyanın üzerimizdeki etkisi bir hayli yüksek olabilir.  Biz de buna karşılık olarak, kendimizi göstermek, ifade etmek yoluyla tepkimizi koyarız. Saat 05:01 Ay-Venüs kavuşumu her türlü konuda ilişkilerinizi önemsediğinizi ve güçlü bağlantılar kurarak rahatlamayı düşündüğünüzü gösteriyor. Akrepler şu aralarhayatlarında bir değişim ve yenilikten yanalar. Ayrıca ilişki meselelerinde artık önlerini görmeyi arzuluyorlar. Kimi sevdiğinden uzakta, bazıları sorunlu bir aşkın girdabında kimileri ise, üstündeki baskılardan yılmış durumda. İşte bu kavuşum etkisi, ayaklarınızın üzerinde güvenli bir şekilde durabilmek adına uygun. Kısa süreli bir yansıma olduğu için, bugün ve yarın özellikle yeni bir başvuruda bulunmanız, sevgilinizle bir araya gelip konuşabilmeniz, pürüzleri düzeltebilmeniz için size yardımcıdır. Sakin, özgüvenli bir şekilde neler yapmak istiyorsanız bunları ele alınız. Saat 08:21 Ay-Uranüs olumlu etkisi farkedilme arzunuz, birileri tarafından kıymetli bulunma ihtiyacınız yükselir. O an birisi sırtınızı sıvazlasa veya iyi ki varsın dese kendinizi huzurlu hissedersiniz. Saat 09:39 Ay-Mars görünümü, hemhayatımızla ilgili meseleler yüzünden  hem de istemediğimiz bir takım zorunluluklar nedeniyle sıkılabiliriz.  Aslında tüm isteğimiz biraz kafamızı boşaltmak, rahatlamak, sevdiklerimizle olmak. Bunun için planlar yapabiliriz. Saat 11:25 Ay-Satürn mücadeleci görünümünün ardından Ay, 25 Ağustos saat 12:32 olana dek boşlukta ilerleyecek. Bu uzun süre, derin bir gözlemin, bazen hayata karşı sert bir duruşun ve ne olursa olsun taviz vermeye yanaşmayan bireyin, dış dünya ile olan mücadelesini işaret ediyor. Ya güçlenmeliyim veya gücümüzü azaltan ne varsa ondan kurtulmalıyım diyoruz. Mutlu gülümsemelerin günü olsun, Kalben Sevgilerimle,

24 Ağustos 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerinizde kalıcı duygular beklerken, yaşam standardı olarak yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kolluyorsunuz. Riskler size yakışıyor ve bu atılımlardan alınızın akıyla sıyrılıyorsunuz..Bugün hedefleriniz ile ilgili isteklerinizde değişimleri yapabilirsiniz. Çevrenizi algılayarak çözüyorsunuz.

24 Ağustos 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşler ilerleyecek sorun yok, ancak faydasız görünenveya ilişkilerin sonlandırılması gerekebilir. Hızlı ilerlemek veya çok fazla şey üstlenmek yıkıcı olabilir. Olan biten her şeyi zaman içinde atılmış bir adım olarak görmeye çalışmak daha faydalı olacaktır. İşle ilgili bir problemin büyümesine izin vermemelisiniz. Aşırı tepkiler olayların beklenmedik şekilde gelişmesine neden olabilir. Sezgilerinize güvenmelisiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı kişilerin arzu ettiğimiz şekilde davranması, olayların istendiği gibi gitmesi veya keşkelerin olmaması durumunda neler olabileceğini veya neler yapabileceğimizi hayal etmekte zorlanabileceğimiz günler. Dolayısıyla, en azından kendimize düşen kısımları yönetebileceğimizi bilerek, disiplinli olmalı ve kelimelerimizi dikkatli seçmeliyiz.

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

24 Ağustos 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İyimser yönleriniz hayli belirgin hal almakta. Dikkatli davranın bu durumunuzdan faydalanmak isteyenler olacak. Özellikle mali konularınızda büyüklerinizin fikirlerine baş vurmalısınız.

24 Ağustos 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz.

24 Ağustos 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 41' 07" R
Ay
Oğlak
01° 18' 10"
Merkür
Koç
16° 20' 25"
Venüs
Koç
28° 47' 33"
Mars
Balık
28° 20' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 23"
Satürn
Balık
16° 24' 57"
Uranüs
Boğa
22° 14' 42"
Neptün
Balık
28° 51' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 27"
Lilith
Başak
23° 08' 20"
True Node
Koç
15° 25' 27"
Son Güncelleme : 28/04/2024 15:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>