Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Mutlusunuz, çünkü ilişkinizde küçük ayrıntılara takılmıyor, sevgilinizin sizin yanınızda kendisini huzurlu hissetmesini sağlıyorsunuz. Ama sizin de aynı şekilde beklentiniz var, o da sizi bazı konularda baskılıyor.

İşlerinize çok hakim ve inisiyatiflisiniz. Bunu sağlamak için harcadığınız emek kadar, çevrenizdekilerin mesleki yeterliliğinize gösterdiği saygı da bu inisiyatifte rol oynuyor.

Bir alacağınız epeyce gecikti. Bu yüzden o parayı da ilave edip almayı düşündüğünüz şeyi bugünlerde alamayacaksınız. Yakında işyerinizin size bir sürprizi olabilir.

Biri size ısrarla yakınlık gösteriyor. Bu yakınlığa sevinmeden önce biraz beklemeniz gerekiyor. Önümüzdeki günlerde bunun bir çıkar yakınlaşması olduğunu göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde her şeye karşı genel bir hoşnutsuzluğunuz var. Esasında bunun gözle görülür, maddi bir temeli yok. Bugünlerde canınız biraz bunalım istiyor gibi nedense. Hızla yok olup giden yaz mevsiminin sizde olumsuz etkileri oluyor. Sonbaharın eşsiz güzellikleri içinde mutluluğun sırrını keşfedebilirsiniz. Biraz iyimserliğe ihtiyacınız var.

26 Eylül 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler  saat 15:38 olana dek, yetiştirilmesi gereken acil öneme sahip işlerinizi mutlaka bitiriniz. Görüşmeniz gereken kişiler varsa, bir başvuruda bulanacaksanız, biriyle bağlantıya geçmeniz gerekiyorsa bu türden işlerinize öncelik veriniz. Saat 15:38-17:29 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Kimseye anlayış göstermek zorunda değilim diye düşünebilirsiniz. Eğer partneriniz bu ilişkide rahat davranıyor ve problemleri görmezden geliyorsa tabii ki öğleden sonranız pek huzurlu geçmeyebilir. Siz de bütün sıkıntınızı ya içinize atarsınız veyahut tümüyle kendinizi işe vererek unutmaya çalışırsınız. Ancak bütün bunların çözüm olmadığını bilirsiniz. Saat 17:29 Ay burcunuzda seyrine başladığında, her bir değerinize ayrı ayrı önem verirsiniz. Kendinizi güçlü görme arzunuz yoğundur. İnandığınız her ne varsa onun peşinden koşarak başarılı olmak istersiniz. Güzellikler ve huzur duygusu içinde bir geçirmemiz dileğimle,

26 Eylül 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Satürn burcunuzda ilerlerken, gücünüzün farkında oluşunuzu sizi kendinize karşı daha da güvenli yapıyor. Güçlü duygularınız sizi yorgun ve sinirli yapabilir. Düşüncelerinizde ısrarcı davrandığınız için çevrenize ters gelebilirsiniz. Sizi anlamakta zorluk çekebilirler. Onların düşüncelerine tepki göstermek yerine, ilişkilerinizi sıcak tutmayı denemelisiniz.

26 Eylül 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aniden ortaya çıkan gelişmeleri önemsemenizde fayda var. Zira, asla olmayacağı düşünülen konulara, erişilmez veya ulaşılmaz görünen başlıklara giden yolun başlangıcı olabilirler. Tüm burçlar için gün geneli: Beklenmeyeni beklemeli, neler olup bittiğini ve sizden beklenenin ne olduğunu anlayana kadar kızgın zeminden uzak durmalısınız. Sakin ve serin kanlı olmanız gereken bir gün. ÖRN.: Sunum yapacağınız dosyayı evde unuttuğunuzu ve arabanızın lastiklerinin de inmiş olduğunuzu gördüğünüzde sakin olmakta zorlanabilirsiniz, ama elinizden gelenin en iyisi yapmamanız çözümü daha da zorlaştırır. Öyle değil mi? Ancak, aynı zamanda yeniliklere ve hoş sürprizlere de açık üç günün içindeyiz!

26 Eylül 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gizli rakipler ve gizlilik konularında hareketlilik yaşayabilirsiniz. Kendinizi tam olarak ifade etmekte zorluk çekebilirsiniz. Ancak paylaşımlarınız sırasında esnek ve uzlaşmacı tavırlar sergilemeniz büyük önem taşıyor. Israrcı yaklaşımlar olumsuz sonuçlar doğurabilir. Akşam saatleri daha rahat ve olumlu enerjiler içinde olacaksınız.

26 Eylül 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Mesaj... Her şeyin hazır olarak ayağınıza gelmesini bekliyor ve biraz tembel görünüyorsunuz. İsteklerinizi reddedenler olacak.

26 Eylül 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

26 Eylül 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 09' 30"
Ay
Kova
19° 57' 37"
Merkür
Koç
17° 40' 52"
Venüs
Boğa
03° 11' 57"
Mars
Koç
01° 06' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 27"
Satürn
Balık
16° 43' 52"
Uranüs
Boğa
22° 26' 58"
Neptün
Balık
28° 57' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 33"
Lilith
Başak
23° 32' 09"
True Node
Koç
15° 20' 44"
Son Güncelleme : 02/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>