Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Daha çok zaman ayırabilir ve beraberliğinizde daha verici davranışlar içine girip çelişkileri azaltabilirsiniz. Partnerinizin ilişkinize yönelik beklentileri, o kadar anlaşılmaz şeyler değil.

İş bağlantılarınızdan birinin ilginç önerileri, sizde yeni düşünceler geliştirecek. İşlerdeki bazı aksaklıklardan kısmen sorumlu tuttuğunuz kişilerle sürtüşmeleriniz olabilir.

Umut bağladığınız bir paranın gecikmesi, bu sıralar sıkıntılar yaratabilir. Küçük tasarruflarınızı çok yabancısı olduğunuz alanlarda değerlendirme niyetiniz pek gerçekçi değil.

Özel yaşamınızı ön planda tutacağınız bazı düzenlemeler yapmanız gerekiyor. Yerine oturtamadığınız dengeler var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu günler içinde sağlık konuları gündeminizi biraz meşgul edebilir. Size düşen yükümlülükleri yerine getirmeye çalışacaksınız. Son derece zararlı bulduğunuz bazı çıkar ilişkileri içinden, bir yakınınızı çıkartmak isteyeceksiniz. Konuyu tüm detaylarıyla öğrenmeniz, sizi bu ilişkiler ve yakınınız ile ilgili yeni değerlendirmeler içine sokacak.

26 Temmuz 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 26 Temmuz saat 05:25-14 Eylül saat 00:57 tarihleri arasında burcunuz üzerinde ilerleyecek Mars, karar vermekte zorlandığınız meseleleri netleştirmeniz yönünde faydalıdır. Mars bu alanda güçlü bir enerjidir. Başarılı kararlar vermeniz ve hedefinize göre bir yol belirleyerek ilerlemeniz kolaylaşıyor. Ayrıca Akrep burçları bilirsiniz, kendilerini pek ele vermekten hoşlanmazlar. Bu nedenle, bu tarih itibariyle hem geri planda aylardır düşündüğünüz, bir adım dahi atamadığınız ilişki meselelerini de bir düzene koyabilirsiniz. Bu anlamda da kuvvetlisiniz. Özellikle Jüpiter-Aslan burcu seyrini de hesaba katarsak, kariyer hayatınızla ilgili konularda da yeni bir sayfanın açılmak üzere olduğunu biliniz. Bu zaman süresince amacınız doğru bir adım atmak ve ne olursa olsun ilerlemek olacaktır. Bu süreçte  size ufak bir tavsiyem var. Karşınıza çıkabilecek teklifleri  veya gelişmeleri  ne kadar olumlu olsa da, yine de şöyle bir  gözden geçiriniz. Disiplin bu dönemde oldukça önemli. Kendinize duyduğunuz saygı ve hedefiniz çok kıymetli. İşte bunların bilinciyle hareket ederseniz, başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Bir de lütfen, hiç kimse üzerinde baskı uygulamayınız. Siz işinize, hayatınıza, amacınıza bakınız. Aylardır geride kaldınız, birilerine uymak zorundaydınız. İşte şimdi kuvvetiniz yerine geliyor. Enerjinizi, doğruve konular üzerinde odaklayınız. Zamanı en iyi şekilde kullanınız. Bu geçişin hepimiz için doğru bir amaç adına hedefler belirlenmesinde etkili olması dileğimle,

26 Temmuz 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Samimiyet temelinde kurduğunuz ilişkileriniz nedeniylearkadaşlarınız arasında bir denge unsuru olmayı başarıyor ve doğal olarak yönlendirici bir kişilik konumuna oturuyorsunuz. Bugün, diğerlerinden farklı yorum getirdiğiniz konu ile ilgili olarak arkadaşlarınızla daha yakın kontaklar içinde olun ve onları ön plana çıkarın.

25 Temmuz 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alışılmadık kişiler veya olaylar dikkatinizi çekebilir. Bazı konularda yolunuzu çizmiş olsanız bile, bazı kişilerin fikirleri veya dikkat çektiği noktalar, harekete geçmeden önce ihtiyaç duyabileceğiniz türden. Sizden çok fazla talebi olan kişilerden uzak durun. Sizi çok fazla memnun etmeyen ya da tatminkar bulmadığınız ortamlara girmek yerine, birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilere zaman ayırmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Sanatsal, kişisel, ticari, profesyonel veya duygusal içerikli harika fikirleriniz olabilir. Bu fikirleri pratiğe dökmeniz durumunda hayranlık kazanacağınız veya takdir görebileceğiniz günlerdesiniz. Enerjinizi neler yapabileceğiniz üzerine konuşmaya harcamak yerine, neler yapabileceğinizi göstermeye harcamanız daha doğru olacaktır. Yapma ve ortaya koyma zamanı! Ancak, aceleci veya tahammülsüz olabiliriz. Karar alırken dikkatli tartmak gerekebilir.

26 Temmuz 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

26 Temmuz 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yanlız akrepler uzun süredir süren bu haliniz, birden ortadan kalkarsa şaşırmayın. Fakat birazda sizin bunu gerçekten istemeniz lazım. Bu konuda istekli olun.

26 Temmuz 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

26 Temmuz 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 39' 35" R
Ay
Koç
12° 06' 60"
Merkür
Koç
19° 56' 03"
Venüs
Boğa
07° 38' 50"
Mars
Koç
03° 52' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 13"
Satürn
Balık
17° 02' 06"
Uranüs
Boğa
22° 39' 26"
Neptün
Balık
29° 03' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 33"
Lilith
Başak
23° 56' 10"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>