Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ağustos 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sabah saatleri duygusal açıdan kendinizi güçlü hissedeceksiniz ve sevdiğiniz insanla iletişiminiz sizi mutlu edecek şekilde gelişecektir. Duygusal açıdan pozitif etkiler altında olmanız tüm yaşamınızı olumlu olarak etkileyecektir. Öğleden sonraki saatlerde ise daha çok iç dünyanıza döneceksiniz ve duygusal sorunlar yaşamaya açık olacaksınız. Özellikle yalnız kalmayı tercih edebilir ve duygusallığa karşı isteksizlik duyabilirsiniz. Günün ikinci yarısında duygusal konularda dikkatli olmalısınız.

Günün ilk yarısında bazı işlerinizi tamamlamak için fırsatlar bulacaksınız ve sizi rahatlatacak bazı haberler alabilirsiniz. Özellikle zihinsel aktiviteniz çok iyi olacaktır. Günün ikinci yarısı ise kendinizi kontrol etmenizin zor olacağı durumlarda kalabilirsiniz. Alacağınız kararlardan emin olamıyorsunuz ve iç dünyanızda bir gerilim olabilir. İş ortamınızda duygusal nedenlerden dolayı sorunlar yaşayabilirsiniz ve rutin işlerinizde çeşitli sorunlar çıkabilir. İşinizle ilgili girişimleriniz için sabah saatlerini tercih edin.

Maddi konularda günün ilk yarısında kendinizi rahat hissedeceksiniz ve maddi olanaklarınızı arttırıcı bazı düşünceler geliştrebilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise maddi bir konuda girişimde bulunmaktan kaçınmalısınız.

Bugün yeni bir girişimde bulunacaksınız günün ilk yarısını tercih etmelisiniz. Akşam saatleri duygusal konularda dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün ilk yarısı içinde son derece enerjik ve aktif olacaksınız. Beklentilerinize ulaşmak için olumlu adımlar atabilirsiniz. Ayrıca çevrenizle iletişimleriniz verimli ve akılcı olacaktır. Değişik bazı ortamlara girebilirsiniz ve arkadaşlarınızla güzel vakit geçirebilirsiniz. Günün ikinci yarısı ise iç dünyanıza dönebilir ve bazı endişeler yaşayabilirsiniz. Düşüncelerinizi ve planlarınızı kendinize saklama eğilimine gireceksiniz. Düşüncelerinizi bir noktaya toplamakta ve konsantre olmakta zorlanabilirsiniz.

27 Ağustos 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Çarşamba gününe, saat 05:28-28 Ağustos saat 00:54 arasındaki Ay-boşluk etkisi altında başlıyoruz. Sosyal anlamda pek girgin ve sıcak davranmayabiliriz. Arkadaşlarımızın, partnerimizin bize karşı ilgili olmasını arzularız. Önemli ve acil işlerimizi halletmek için bazı kişilerden yardım almamızda veya onlara yardımcı olmamızda yarar var. Saat 18:46 Venüs-Mars arasındaki inatçı görünüm, bizi mesleki konular,  kişisel arzularımız, ilişkimiz, başarı isteğimiz, kuvvetli olmamız yönünde itekliyor. Amacımız zirveye ulaşmak veya en azından kimsenin üzerimizde baskı kurmasına izin vermemek. Kuralları dayatan insanlara, bizi ezmeye çalışan sisteme başkaldırıyoruz. Kendimizi kanıtlamak ve gurur duyacağımız bir yaşama ulaşmak niyetindeyiz. Bu görünüm, hayatın bizi çok erken yaşta  veya belki de sürekli olarak  yorduğunu düşünmemize yol açıyor. Kendimizi bazen fırtınalara rağmen ayakta kalmayı başaran dalgakıranlara benzetiyoruz, bazen de yorgun bir savaşçıya. İlişkiler hemhem de duygusal yaşamda yoruyor. İşte bu görünüm üzerimizdeki baskılara isyanımızın işaretçisi olabilir. Peki bu görünümü olumlu yönde değerlendirmek için ne yapmalıyız? İlişkimizle alakalı konularda esnek düşünmeliyiz. Böylece ateşi körüklememiş oluruz. Eğer sorunhayatımız ise, alternatif işlere yönelebiliriz. Ancak çalışıyorsak,bulmadan ayrılmamamız lazım. Bugün önemli olan, bedeli ağır olabilecek kararlardan uzak durmak ve akıllıca hareket etmektir. Ona buna kızmak, köpürmek zamanı değil. AŞK,YÜREĞİN SIRRI ve EN BÜYÜK SINAVIDIR ASLINDA…. Yüreklerimiz her dem güzel sevgilerle mutlu olsun. Her şey gönlünüzce olsun. Kalben sevgilerimle,  

27 Ağustos 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, çevresel ilişkilerinizi olumlu etkilerken; girişimciliğinizin destek ve takdir görmesi, gururunuzu okşayabilir. Gelip geçici davranış biçimlerinden çok, kalıcı duygular içinde olmak istiyor fakat bir türlü olayların sonunu getiremiyorsunuz. Bugün, partnerinizin desteği ile yeni oluşumlara kendiniz hazır hissedeceksiniz.

27 Ağustos 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda sağlama yapmanın farklı yöntemlerini arama zamanı değil. Direkt sorular sormalı ve net cevaplar peşinde olmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı kişilerin bazı tavırları, düşünceleri, tepkileri veya yaşam tarzları hakkında olumsuz düşüncelere sahipseniz veya bu türlü şikayetleriniz varsa, bu fikirlerinizi ya da eleştirilerinizi dile getirmeniz durumunda, karşı taraf da aynı şiddetle veya daha kuvvetli reaksiyon gösterebilir. Benden uyarması Niobe'ce!

27 Ağustos 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hemhem de sosyal açıdan hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İşten yana destekler ve kazançlarınız olabilir. Ayrıcaçevrenizi genişletme imkanı sağlayacak davetlere katılma ihtimaliniz var. Öte yandan gün içinde arkadaşlarınızla görüşme fırsatı yakalayabilirsiniz. Hatta yeni bir proje için birlikte çalışma teklifleri olabilir.

27 Ağustos 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAKINLARINIZDAN alacağınız haberler sizi şaşırtacak. Bir dedikodu yumağının içinde bulabilirsiniz kendinizi. Uzak durmanız daha iyi.

27 Ağustos 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz.

27 Ağustos 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 45' 10" R
Ay
Oğlak
02° 12' 60"
Merkür
Koç
16° 21' 26"
Venüs
Koç
28° 52' 41"
Mars
Balık
28° 23' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 21"
Satürn
Balık
16° 25' 20"
Uranüs
Boğa
22° 14' 56"
Neptün
Balık
28° 51' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 41"
Lilith
Başak
23° 08' 48"
True Node
Koç
15° 25' 15"
Son Güncelleme : 28/04/2024 16:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>