Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda genel olarak durumunuzu korumaya çalışacağınız ve duygusal açıdan güvence ihtiyacı içine gireceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğiniz kişiyi sahiplenme eğiliminiz artacaktır ve duygusal ihtiyaçlarınız ön plana çıkacaktır. Duygusal açıdan sabit olacaksınız ve yaşamınızda yeni bir değişikliğe yer vermek istemeyeceksiniz. Duygusal olarak sakin ve tutarlı davranacaksınız.

İş yaşamınızda yeni bir girişimde bulunmaktan çok yarım kalmış işlerinizi tamamlamaya çalışacağınız bir gündesiniz. Elinizdeki işleri bitirmek ve günlük rutin işlerinizi sürdürmek sizin için önemli olacaktır. İşinizle ilgili gelişmelere temkinli yaklaşacaksınız ve detayları gözden kaçırmamaya çalışacaksınız. Güvence isteğiniz işinizde de kendisini gösterecektir ve çevrenizdeki insanlara güvenmeniz kolay olmayacaktır.

Maddi konularda genel olarak son derece başarılı olacağınız bir gündesiniz. Finans konusundaki yeteneklerinizde bir artış olacaktır ve ticari konularda aktiviteniz artacaktır. Maddi imkanlarınızı genişletmek için yeni alternatifler bulacaksınız ve bunları çok iyi bir şekilde değerlendirebileceksiniz. Maddi konularda yeni girişimler yapabilirsiniz ve bu girişimlerinizin sonuçları olumlu olacaktır.

Yeni girişimlerde bulunmadan eski işlerinizi tamamlamaya çalışmak ve günlük rutin uğraşlarınızı sürdürmeniz daha doğru olacaktır. Maddi konularda olumlu bir atılım yapma şansınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel anlamda güvenlik ihtiyacınızda bir artışın olacağı ve çevrenizde gelişen tüm olayları kontrol altına almak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sabit ve istikrarlı tutumlar içinde olacaksınız. Daha çok durumunuzu korumak eğiliminde olacaksınız ve değişikliklere karşı tutumlar içinde olacaksınız. Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeye bilirsiniz ancak siz gücünüzü sonuna kadar kullanmak arzusunda olacaksınız. Bugün yeni bir girişimde bulunmaktan kaçınacaksınız.

27 Eylül 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler cumartesi günümüz, saat 03:53 Ay-Neptün olumlu görünümüyle başlayacak. Bu enerji, ilişkinizle alakalı konularda veya genel olarak aşk hayatınızla ilgili meselelerde aklı başında düşünmeniz gerektiğini söylemektedir. Hayatın keyifli yanlarını hissetme arzunuz bu etki altında gayet yoğundur. Saat 14:25 Ay-Pluto ile görünüm yaptığında ne kadar güçlü bir kişi olduğunuzu hissedebilirsiniz. Evet siz kimseye eğilmeden yolunuzda akıp giden bir su gibisiniz. Belki zaman kaybettiniz ancak hayat devam ediyor. Saat 22:39 Ay-Jüpiter görünümü,hayatınızdan ailevi yaşantınıza kadar önemli konularda, derinlemesine tahlilde bulunmanın doğru olacağını gösteriyor. Bir hayli tutkulusunuz. Başarı, alkışlanmak, yeni bir şeyler yapmak arzunuz bir hayli yüksek. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, keyifli bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

27 Eylül 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Disiplin size yakışıyor. Finans konularınızın gündem kazanmasıyla, sert fakat akıcı planlar yapıyorsnuz.. Bugün değişim için uygun bir gün değil. Gizli anlaşmaların faydasınız göreceksiniz. Düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istememekle, isabetli davrandığınızı ilerleyen günlerde daha iyi anlayacaksınız.

27 Eylül 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda ödün vermeniz veya güç mücadeleleri yaşanmaması için geri planda kalmanız herkes için en iyisi olacak gibi duruyor. Yapabilecek misiniz? Tüm burçlar için gün geneli: Bugün, bazı konularda yaşanabilecek beklenmedik gelişmeler veya iniş çıkışlı durumlar sezgilerimizin bizi yanıltmadığını anlamamızı sağlayabilir. Yaşananlara bağlı olarak bazı planlarımızda ya da uzun veya kısa vadeli hedeflerimizde değişiklikler yapabiliriz. Değişim motivasyonumuz güçlü olabilir.

27 Eylül 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

27 Eylül 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun süredir yoğunluk istiyordunuz. İşte bugün bu fırsatı yakaladınız ve kaçırmayacaksınız. Maddi durumunuzda gelişmeler olacak. Ancak bu kadar yük alıp kendinizi yıpratmayın.

27 Eylül 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, görev ve sorumluluklarınızla ilgili olarak bazı konuşmalar yapmak isteyebilirsiniz. Bunlarla ilgili olarak kendinizi ifade etme ihtiyacı duymanız mümkündür. Ayrıca, yükümlülüklerinizi başarıyla yerine getirip öne çıkmak isteyebilirsiniz.

27 Eylül 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 24' 51"
Ay
Kova
23° 40' 50"
Merkür
Koç
17° 48' 60"
Venüs
Boğa
03° 31' 27"
Mars
Koç
01° 18' 15"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 09"
Satürn
Balık
16° 45' 14"
Uranüs
Boğa
22° 27' 52"
Neptün
Balık
28° 58' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 26"
Lilith
Başak
23° 33' 54"
True Node
Koç
15° 20' 55"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>