Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Nisan 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda sorunlar hala devam ediyor. Sevgilinizle ne kadar konuşsanız da bu sorunları ortadan kaldırmayı başaramadınız. İlişkinizde ayrılık gibi bir durum gerçekleşebilir.

İş yaşamınızda sorunlarla uğraşmak zorunda kalacağınız bir gündesiniz. Tamamlamadığınız yada ihmal ettiğiniz işlerle uğraşabilir ve oldukça yorulabilirsiniz.

Maddi konulardaki endişelerinizde haklısınız. Bugün yatırım konularında birileriyle görüşebilir ve onların fikirlerini alabilirsiniz. Harcamalarınızı kısmanızda fayda var.

Bugün yapacağınız ödemeler yüzünden maddi durumunuzda bir bozulma olabilir. Hazırlıklı olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günler içersinde gelişecek bir olayın sonucu hakkındaki tahminleriniz tutacak. Buna rağmen bu konuda üzüntü ve pişmanlıklar yaşayacaksınız. Size bugünlerde uzun bir yol görünüyor. Bununla ilgili belirgin kararsızlığınız, bu yolculuğu engelleyemeyecek. Akraba ilişkilerinizde yakında mutlu bir olay yaşanabilir. Bu konuda yakında bilgilendirileceksiniz. Aşk yaşamı : Bu sıralar aşk yaşamınızda belli durgunluklar söz konusu. Duygularınızın hareketlenebilmesi, şu günlerde fazlaca önemsediğiniz birtakım konuların yoğunluğundan kurtulmanıza bağlı olacak.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 02:54 Ay-Oğlak burcu geçiş etkisindeyiz.  Yakın çevrenizle iletişimde  size kuvvet olabilir. Birlikte olduğunuz insanın ihtiyaçları, aileniz veya bizzat kendinizle alakalı yapmanız gerekenleri belirli bir sistem içinde halledebilecek gücü kendinizde bulabilirsiniz. Oğlak burcunda  ilerleyecek Ay, ciddi düşünülmesi gereken meseleler açısından gayet yararlıdır. Ancak sağlığınıza özel önem veriniz. Vitaminlerinizi alınız, kendinizi sıcak tutunuz. Özellikle gribal durumlara karşı tedbirli olmakta yarar var. Saat 17:53 Ay-Güneş arasındaki enerji akışı, aşk hayatınızla ilgili konularda size güven duygusu aşılıyor. Umut etmek isteyen yüreğiniz bugün aradığı huzur ve sevgiyi kendi içinde kolaylıkla yaratabilir. Partneriniz de  aynı şekilde sizinle el ele vermeye hazırdır.  Birlikte büyümekse amacınız bugünkü çoğu görünüm,  sizi güçlü ışığıyla çevrelediğinde imkansız dediğiniz güzellikler yüreğinizde çiçeklenmeye başlar. Sakin ve ılımlı bir şekilde hayatı kucaklayabilirsiniz. Aşk bugün size sevimli bir şekilde göz kırpabilir. Gün boyu huzur ve mutluluk dileklerimle,

27 Nisan 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geri giden Mars sizi olumlu etkiliyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle uyumlu çalışmak istediğiniz bir gerçek. Fakat size karşı gelenlere de, gerekli tepkinizi göstereceksiniz. Güven arayışınızla beraber maddi konuların önemini kavramanız gündeme geliyor. Ortak organizasyon çalışmaları içinde olacaksınız. Birlikteyaptığınız kişiler önemli olacak.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadığınız yerde, maddi kazanımlarınızı arttırmanıza veya belli alanlarda daha fazla para kazanılabilmesi için yapacağınız katkılara fayda sağlayabilecek değişiklikler yapabilirsiniz. Yaratıcı düşünmeli ve neler sunabileceğinizi doğru ifade etmelisiniz. Sizi seven bazı kişilerin size katkısı olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Görev ve sorumluluklarımıza odaklanabileceğimiz, işlerimizi akışkan şekilde halledebileceğimiz, önemli görüşmeler veya ilişkilere boyut kazandırmak için uygun bir gündeyiz. Ancak,hayatımızda veya üzerinde yoğunlaştığımız işlerde gereken gayreti göstermemek sıkıntılı durumlara da neden olabilir bilginize. Geceye doğru ilerleyen saatlerde maneviyat önem kazanıyor, dualar edebilir, hayallere dalabilir veya yüksek yaratıcılığımızı kullanmak için seferber olabiliriz.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

27 Nisan 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizdeki kişilerle iletişiminiz artabilir. Yaşanan olaylara karşı tepkisiz kalmakta zorlanabilirsiniz. Eğitsel konularla ilgilenebilirsiniz. Gün içinde hareketli zamanlar yaşanabilir. Kardeşlerinizle ilgili konularda sizi etkileyen durumlar olabilir. Ticari konularda yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. Başkalarıyla fikir alışverişi yapabilirsiniz.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Partnerinize çocuksu davranmanız onu şaşırtıyor. İlgisini gitgide kaybedebilirsiniz. Sorunsuz olarak süren ilişkinize sorun katıyorsunuz. Şiddetli bir kavga yakın görünüyor. İŞ: Sorumluluklarınızı bir kenara itip havaileşmeden önce biriken işleri ve sizi zora sokacak durumları hatırlayın. Ona göre risk alın. SAĞLIK: Sorunlarınızı konuşarak çözmeye başladınız ve bu size adeta terapi gibi geldi. Kendinizi yeterince huzurlu hissediyorsunuz.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca endişe ve kaygıya müsait bir zihin yapınız sözkonusu olsa da, aileniz ve çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda güçlü destekler bulma imkanınız olacak. Akşam saatlerinde aile bireylerinizden güçlü destek bulabilir, varolan ilişkilerinizi sevgi, saygı ve aşk çerçevesinde iyileştirebilir, ilerletebilirsiniz.

27 Nisan 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşbirliklerine ihtiyacınız var. Çevrenizle beraber adım atacağınız konularda duygusal olarak dengeyi sağlayacaksınız. Özel hayatınızda iletişim hassaslıklarına gece saatlerinde dikkat edin.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Medya, reklam ve tanıtım konularda yeni bir çalışma yapmak ve fikirlerinizi geliştirmek adına kendinize yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Bugün bir çalışan olarak yöneticilerinizi memnun etmekte zorlanabilirsiniz. Empati duymaktan uzak, salt akılcı ve hesapçı bir tutumla kişileri kendi şekillendirdiğiniz üzere baskı altına almaya eğilimli olabilirsiniz. Genel olarak ise; Ay bugün 01:55‘te Oğlak burcuna geçiyor. Oldukçaodaklı, sorumluluklarınızın bilincinde, üzerinizdekiyüklerini halletmeye odaklı bir güne başlayabilirsiniz. Profesyonel bir tavırla işlerinizi planlayabilir ve uygulamaya koyabilirsiniz. Kararlı, gerçekçi, hırslı ve başarı odaklı olabileceğiniz bir gün. Resmiyet gerektiren, geleneksel, senli benli olmayan ortamlarda bulunabilirsiniz. Otoritesi olan kişilerle veyahayatınızdaki üstleriniz ile iletişime geçebilirsiniz. Verimliliğinizin artacağı bir zaman dilimi olacağı için bekleyen işleri hızla bitirebilirsiniz. Uzun vadeli planlarla başarıyı yakalamaya yönelik düşünebilirsiniz. İş sunumları yapmak, öneriler sunmak, bir durumun kontrolünü yapmak, bir işin uygulamada nasıl verimli olduğunun kontrolünü yapmak, rapor yazmak, müdürler, patronlar ve işverenlerle konuşmak, indirimlerden yararlanmak, resmi evraklarla ve yazışmalarla uğraşmak, ciltle ve dişlerle ilgilenmek için uygun bir gün.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğer evlilik tarihiniz bu döneme denk gelirse davetiyeler yanlış yerlere gidebilir veya dağıtır diye güvendiğiniz kişiler dağıtmayı unuttuğu için oldukça kızabilirsiniz. Arabanız bozulabilir veya başka aksilikler de planlarınızı alt üst edebilir.

27 Nisan 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 41' 50" R
Ay
Boğa
12° 58' 36" R
Merkür
Koç
21° 36' 58"
Venüs
Boğa
10° 14' 18"
Mars
Koç
05° 29' 43"
Jüpiter
Boğa
25° 42' 54"
Satürn
Balık
17° 12' 18"
Uranüs
Boğa
22° 46' 44"
Neptün
Balık
29° 07' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
21° 04' 27"
Lilith
Başak
24° 10' 10"
True Node
Koç
15° 22' 10"
Son Güncelleme : 07/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>