Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İşlere yoğunlaşmanız, sizi aşk konusunda yalnızlığa mahkum edebiliyor. Bugünlerde kapınız aşka açık olmalı. Biri size ısrarla yakınlaşmak istiyor, bunu fark etme güçlüğü çekiyorsunuz.

İşinizin verdiği büyük duygusal tatmin, bugünlerde hayatın her yerinde size yetiyor. Son günlerde yorgunluk nedir bilmiyorsunuz. Bu nedenle de işle yatıp işle kalkıyorsunuz.

Yakın zamanda sevinçli para haberleriniz olabilir. Alçakgönüllü yaşam tarzınız sizi dara sokmuyor. Parayı iyi koruyor, ama gerekli durumlarda da sakınmayabiliyorsunuz. Bu konularda da fazlaca paylaşmacı birisiniz.

Son günlerdeki dalgınlığınızın nedenini yüreğinizdeki boşlukta arayabilirsiniz. Gönül meselelerindeki durgunluk, kendine dönük bir davranış göstermenizin ana nedeni olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilinçaltınızda uzun süre hareketsiz kalan düşünceler bu sıralar hareketlilik gösterebilir. Bu yüzden duygusal yargılara ve yorumlara oldukça elverişlisiniz. Kendinizi geliştirme anlamında kendinize ayırmaya çalıştığınız zamanı, belli önemler taşıyan başka uğraşlarla doldurmak durumunda kalabilirsiniz. Bu konudaki tercihlerinizde güçlükler çekeceksiniz.

27 Temmuz 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, saat 01:42 itibariyle Aslan burcunda gerçekleşen Yeniay, kariyer yaşamınızı ilgilendiren alanda etkili. Bu nedenle, enerjinizi en yoğun şekilde odaklayacağınız yer de burası. Yeni birgörüşmesi veya şu andaki mevcut işinizdeki gelişimin işaretçisi diyebiliriz. Biraz hırslandırıcı, teşvik edici ve güven duygunuzu yükseltici olarak görüyorum. Fakat sorumlulukları da bir hayli vurguluyor. Bizim öncelikle, hedefimize göre, önümüzdeki iki haftalık süreci çok iyi değerlendirmemiz lazım. Bayram tatilinde bol bol dinlendikten sonra, geri döndüğümüzde mutlaka işimize gücümüze bakalım. Liderlik gücümüzü yükselten bu enerji, kararlılık veriyor. Demek oluyor ki, eğer bir şeyi yapmak istiyorsak, yeni bir adım atabilecek potansiyel güce sahibiz. Mevcut işinizden memnunsanız, bu Yeniay farklı bir projede yer alarak yeteneklerinizi göstermenizde vesile olabilir. Uzun vadeli bir planlama, amaç için iyi bir start işareti olarak bu Yeniayı görebiliriz. Gerçekçi bir şekilde ancak başkaları üzerinde baskı kurmadan, her şey ben bilirim demeden, belli bir ayarlamayla, bir çok kişi tarafından saygınlık kazanabiliriz. Siz eğer yükselmeyi amaç edindiyseniz, bu Yeniay, istediğiniz yere gelmenizde fırsat sunabilir. Bugün iki adım, yarın üç adım derken, bir bakmışınız hayal ettiğiniz yerdesiniz. Hadi bakalım hayırlısı olsun diyelim. Bu Yeniay, başarılı adımlar atabilmemizde ve doğru kararlar verebilmemizde bize ışık olsun. Mutlu bir Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

27 Temmuz 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aldığınız her türlü sorumluluğu yerine getirme konusunda başarılısınız. Meslek yaşantınızla ilgili değişimlere hazır olmalısınız. Yeteneklerinizin ortaya çıkması için gösterdiğiniz çaba, her zaman olumlu olmayabilir. Güçlü arkadaş çevrenizle yapacağınız işbirliğini vurgularken, idealist yapınızın, kişisel arzularınızla çelişki yaratmamasını sağlamalısınız.

27 Temmuz 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Burcunuza geçen Mars kendinizi daha enerjik hissetmenize ve ilerleme istediğiniz konularda kendinizi gösterebilmenize olanak tanıyacaktır. Çekiciliğiniz de artıyor. Ancak, riskli hareketlerden, yerlerden ve kişilerden uzak durmalısınız. Ufak tefek sakarlık ve kazalara karşı tedbirli olunması gereken bir dönem. Tüm burçlar için gün geneli: Bu hafta sonu fikirlerinizi bilinir kılmak ve kalabalıklara hitap etmek konusunda sabırsız olabilirsiniz. Gezegenler haftasonu için, fikirlerimizin belli durumlara uygunluğu konusunda bizi iknaya çalışıyor. Ancak, gerçek durum bu olmayabilir. Dolayısıyla, yeni çıkacağınız yolculuğu gazetelerden duyurmadan önce, gerekli testleri yapmanızda ve mevcut durumla ilgili detayları gözden geçirmenizde fayda var. Bugün Akrep burcuna geçecek ve altı hafta boyunca bu burçta kalacak olan Mars, artık hayatlarımızda farklı konuların ön plana çıkacağını gösteriyor. Tüm burçları farklı şekilde etkileyecek olan bu geçişin, altı haftalık etkilerini yukarıda burç yorumunuzda detaylı şekilde okudunuz. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Temmuz 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

27 Temmuz 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MENFAAATLERİ doğrultusunda yanınızda bulunan bir insana daha ne kadar tahammül edeceksiniz? Bu kişiyi hayatınızdan çıkarın.

27 Temmuz 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

27 Temmuz 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 38' 46" R
Ay
Koç
11° 54' 45"
Merkür
Koç
19° 55' 26"
Venüs
Boğa
07° 37' 48"
Mars
Koç
03° 52' 07"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 02"
Satürn
Balık
17° 02' 02"
Uranüs
Boğa
22° 39' 23"
Neptün
Balık
29° 03' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 31"
Lilith
Başak
23° 56' 05"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>