Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı artık daha da çekici geliyorsunuz. Özellikle bugünlerde değeriniz fazlasıyla biliniyor. Partneriniz size bugün bir sürpriz yapabilir.

İş hayatınızda performansınızı kaybedeceğiniz bir gündesiniz. Bir an önce dış etkenlerden kurtulup kendinizi işinize yönlendirmelisiniz.

Bugün parasal yatırımlarınıza ağırlık vermek istediğiniz bir gün olacak. Dikkatli düşünüp doğru kararı vermelisiniz.

Enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için önemsiz konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevindirici bir haberiniz var. Ama haberin size ulaşması bazı engellerin kalkmasına bağlı. Bazı arkadaş ilişkilerinde kendinizi olması gerekenden fazla yoruyorsunuz. Çok meraklı ve ilgili yaklaşımlarınız, size kendi tercihiniz olmayan misyonlar yükleyebiliyor. Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendirebilir.

28 Nisan 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 28 Nisan-22 Mayıs tarihleri arasında Merkür-Boğa burcunda gerileyecek. Bu süreç, gölgeli günleriyle birlikte 21 Nisan itibariyle etkili olacak. Sizler karşı cinsle veya diğer insanlarla olan iletişiminizi, maddi ve manevi değerlerinizi sorgulama ve bir kanaat elde etme sürecindesiniz. Güven olgusu, itimat etmek, açık, net ve dürüst davranmak, geçmişte yaşanan tecrübeleri unutmadan ilişki tercihinizi gözden geçirmelisiniz. Çözüm bulmaya dönük düşünürken, inatlaşmak, ben haklıyım demek çare olmaz. Katı ve oldukça inatçı bir şekilde düşüncelerimizi kabul ettirmeye çalışmak yanlıştır. Bunu karşı taraf da yapıyorsa doğru değildir. Fikirler paylaşılır, uyar ve uymaz. Ancak hayatı birlikte geçirmek istiyorsanız, uyum olgusunu gözetmenizde yarar var. Bu dönemde ilişkileri mercek altına alacağız. Ancak keskin bir karar vermemek, beklemede kalıp, ilişkimizi mercek altına almak en doğrusudur. Yaptığınız gözlemler çok işimize yarayabilir. Bu sürecin bir çok meseleyi anlamamızda, yeniden gözden geçirmemizde farkındalık yaratması dileğimle,

28 Nisan 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendinizi iyi hissetmenize rağmen, yaşadığınız duygusal karışıklıklar, kafanızı meşgul ediyor. Çözüm bulma konusunda kendinize süre tanımalısınız. İş birliği içinde olduğunuz kişilerin olumlu yönlerinden faydalanabilir, onların çalışma alanları içine girebilirsiniz. Değişimler konusunda çekimser davranmaktan vazgeçmelisiniz.

28 Nisan 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki üç hafta boyunca gerekgerekse sosyal hayatınızdaki tüm ikili ilişkilerinizde iletişim sorunu yaşanabilir. Tutarsız söylemler, mesajlar, aklınızı karıştırdığı gibi, önemli kararlara da olumsuz etki edebilir. Belli başlı konularda karşınızdakini yargılamadan önce öz eleştiri yapmanızda yarar var.Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: 22 Mayıs tarihine kadar Boğa burcunda geri hareketine başlayan Merkür'ün geri harekette olduğu dönemde, hayatımızdaki maddi veya somut konuları yeniden gözden geçirme fırsatı bulabiliriz. Bütçemizin yeniden yapılandırılma ihtiyacı varsa yeniden yapılandırabilir, yeteneklerimizi daha fazla para kazanmak için nasıl kullanabileceğimiz üzerine daha fazla düşünebilir, yeni yollar arayabiliriz. Detaylar önemli, ama asıl olan önümüzdeki üç haftalık süreçte, beyin kaslarımızı daha çok maddi başlıklı konular, ödemeler ya da yeni kazanç yolları üzerine yoracağımız gerçeği. Yatırımlarımız, maddi girişimlerimiz, ödemelerimiz, harcamalarımız ve gayrimenkul başlıklı konularda yorucu uğraşılar ön plana çıkabilir. Bu başlıklarda yer alan evraklarla ilgili ya da iletişim bağlantılı sorunlar dikkat gerektirebilir. Bugünden itibaren, Mayıs ayınin son haftasına kadar, yanlış giden mesajlara, elektrik elektronik araçlarla ilgili problemlere dikkat etmekte ve yanlış anlaşılmalara bağlı iletişim problemlerine, söylenilen saatte söylenilen yerde olamama, söylenilen saatte kalkmayan araçlar, unutulan biletler, pasaportlar, yağ su kontrolü yapılmadan binilen arabalar, yanlış koltukta, hatta yanlış yere yolculuklar türünde karışıklıklara, çifte rezervasyonlara, dikkat etmekte fayda vardır. Unutulan eşyalar, karışan evraklar, çöken bilgisayar sistemleri dikkat gerektirebilir. Ancak, eski tanıdıklarla görüşmek, karşılaşmak ya da geçmişle bağlantılı proje ve işlere hız kazandırmak için uygun zamanlardır.Eğer bu karışıklıkları doğru yönetebilirsek birbirimize karşı anlayışlı olacağımız günlerdeyiz.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

28 Nisan 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi fikirlerinizi yaymak için daha güçlü bir heves duyabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları ilerletmekte zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizin gündeminizi etkileyebilir. Ticari konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Zihinsel konular sizi fazlasıyla meşgul edebilir. Kendinizi rahatlatacak şeylerle ilgilenebilirsiniz.

28 Nisan 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi hiç düşünmeden başkalarını destekliyorsunuz. Bugünlerde ilişkilerinizde aklınız bir hayli karışık. Kararlarınızı sağlıklı vermelisiniz.

28 Nisan 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda bir Yeniay meydana geliyor. Etkisini 3 gün önce ve sonra hissedeceğiniz yeniay haftasında işle ilgili karşınıza çıkan teklifleri son derece dikkatli değerlendirmenizi önermekteyim. İş hayatı alanınızda gerçekleşen yeniayın zorlu görünümleri sebebi ile hafta boyunca çalışma hayatınızda olası krizlere, ani öfkelenmelere, ilişkilerin bozulmasına ve varolan şartların zorlayıcı olması gibi etkilere açık olacaksınız. Sağlık konusunda problemlere açık olduğunuz hafta boyunca, bedeninize her zamankinden daha özenli bakmanız gerekecek. Yeniay haftasının sizin için olumlu tarafı ikili ilişkilerinizi geliştirebilecek fırsatlarınızın olması ve özel hayatınızda uyum ve dengeyi yakalayabilecek olmanızdır.

28 Nisan 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

22 Mayıs'a kadar sevdiğiniz insanla aranızda bazı iletişim sıkıntıları oluşabilir. Eski konular ve olaylar etrafınızda cereyan edebilir. Taşınmak için de uygun bir dönem olmayabilir.

28 Nisan 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eğitim, reklam, medya ve sosyal alanlarda ilerleme kaydetmek vebitirici bir tutumla olayların üzerine gidip başarı sağlamanız olasıdır. Önemli bir organizasyonu sonuçlandırmak için etkili fırsatlara sahipsiniz. Yarından itibaren iletişimde tatsız olumsuzluklar ve aksaklıkların olabileceğini düşünerek bugünden tüm bu konuları halletmeniz gerekebilir. Genel olarak ise; Ay bugün tüm gün Oğlak burcunda kalacak. Gökyüzünde toprak ve ateş enerjilerinin fazla olduğu bugün, düşüncelerinizi eyleme rahatlıkla dönüştürebileceğiniz ve somut adımlar atabileceğiniz bir atmosfer hakim olacak. Yarın Merkür geri hareketine başlayacağı için önemli haberleşmeler, iletişim, anlaşmalar, sözleşmeler, posta, kargo ve yolculuk planları için değerlendirilmesi gereken bir gün. Araç ve elektronik eşyalarla ilgili alım satım işlerinizi bugünden organize etmekte fayda var.

28 Nisan 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugününüzü, kendi iç dünyanıza çekilmiş şekilde geçirmeniz mümkündür. Çevrenizdeki olaylara uyum sağlamakta da zorlanabilirsiniz. Çözümü, huzurlu, sessiz bir köşeye çekilip biraz dinlenmekte bulabilirsiniz.

28 Nisan 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 47' 29" R
Ay
Boğa
14° 23' 26" R
Merkür
Koç
21° 41' 59"
Venüs
Boğa
10° 21' 29"
Mars
Koç
05° 34' 12"
Jüpiter
Boğa
25° 44' 16"
Satürn
Balık
17° 12' 46"
Uranüs
Boğa
22° 47' 04"
Neptün
Balık
29° 07' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
21° 04' 46"
Lilith
Başak
24° 10' 49"
True Node
Koç
15° 21' 52"
Son Güncelleme : 08/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>