Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Boğaların atılımları ve başarıları gönül işlerinde de devam edecek. Kendilerine özgü cazibeleri ile göz dolduracaklar, özellikle bayan olanlar gizli beğenilere açık olacaklar ama bu partnerlerini aldatmaya varmayacak. Bunun yanı sıra süregelen beraberlikleri olanlar,eğitim gibi sorunlar yüzünden belli bir süre ayrı kalacaklar. Sevilmenin mutluluğunu ve ayrılmanın hüznünü yaşayacaklar.

Bugün askıda olan bazı işlerinizi ele alacak ve halledeceksiniz. Bazı işbirliği teklifleri ile karşılaşacaksınız ki bu öneriler karar vermede sizi bayağı zorlayacak. Bazı önemli atılımlarınızı, karar ve anlaşmalarınızı bazı dostlarınıza açarsanız size destek olacaklardır. Ancak, bazılarından da gizli tutmalısınız. Çünkü bu dost sandığınız insanlar size karşı gizli düşmanlıklar içindeler. Hangi dostun ne olduğu konusunda da sezgileriniz size yol gösterecektir.

Bugün para kazanmaktan çok para harcama günü yaşayacaksınız. Bu arada kredi borçlarınızda bir artış olacak.

Bazı konularda atılım içerisinde olacaksınız ama aynı zamanda dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Yaptığınız işler hakkında herkese bilgi vermeyin ve açıktan rekabete kalkışmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün beklediğiniz şeyler hakkında güzel fırsatlar yakalayacaksınız ama fırsatları değerlendirirken de zorlanacaksınız. Siz Boğalar ani kararlardan kaçınırsınız. Ağır ama emin adımlarla ilerlemek istersiniz. Böyle olunca da pek çok iyi fırsatı elinizden kaçırırsınız. Bugün biraz daha kendinize güvenle hareket edeceksiniz. Vereceğiniz ani karar ilerde sizi pişman etmeyecek. Duygusal hayatınızda mutluluk ve hüzün bir arada olacak.

29 Eylül 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler yeni haftamız, saat 01:50 Ay-Yay burcu geçişiyle başlıyor. Bu enerji, parasal anlamda güçlü, rahat, zengin olma arzunuzun  işaretidir. Düşündüğünüz bir yenilik veya istediğiniz bir şeye sahip olmak sizin için son derece önemlidir. Saat 11:42 Ay-Neptün görünümü,  aşka yeniden şans vermemizi sağlıyor. -Evet belki yanıldım veya aradığımı bulamıyorum ancak aşksız da duramam  diyerek tutkularımızın  peşinden gitmemiz  için bizi  destekliyor. Bazen masumuz bazen de şüpheci. Ancak bütün bu halleriniz hoşunuza gidebilir. Doğal davranmaktan hoşlanırsınız. Saat 21:34 Ay-Mars kavuşumu maddi konularda fazla aktif hareket etmenize, riskli yatırımlara, çözüm bulmak için bir çok detayı atlamanıza neden olabilir. Kısa sürede hızlı para kazandıracak işler bir hayli dikkatinizi çekebilir. Enerjinizi bir alana odaklamanız halinde başarılı olursunuz. Eğer bir şeye inanmışsanız hemen harekete geçerek onu elde etmek istersiniz. Ben, kredi alımlarında mutlaka faizlere ve geri ödemelere dikkat etmenizi,  birkuracaksanız mutlaka enine boyuna araştırmanızı tavsiye ediyorum. 29 Eylül saat 23:52-23 Ekim saat 23:52  tarihleri arasında Venüs, Terazi burcunda ilerleyecek. Bu süre içinde, ilişkimizi gözden geçireceğiz. Hayatımızı, sorunlarımızı, arzularımızı, isteklerimizi ve isteyip de henüz ulaşamadıklarımızı gözden geçireceğiz. Kendimize göre düşüneceğiz, durumları ele alacağız ve problemlerimizle yüzleşeceğiz. Bize göre bir ilişkide olması gerekenleri, seçimlerimizi, devam eden beraberliğimizi ele alacağız. Eğer yalnızsak, geçmişi şöyle bir düşünüp seçimlerimizi gözden geçireceğiz. Belki de aradığımız ilişkinin bu dünyada var olmadığını bile düşüneceğiz. Bütün bunları yaparken bir nokta çok önemli. Dünyayı sadece kendi penceremizden ve umutsuzca görmemek lazım. Çünkü bunun bize bir yararı olmaz. Biz bu süreçte toparlanmak için bu yüzleşmelerde bulunacağız. Kaldı ki, Venüs-Terazi burcunda yönetici pozisyondadır. Bu durum, gerçek anlamda paylaşımın eş veya sevgililer arasında tekrar sağlanması yönünde gayet olumludur. Ayrıca eski bir sevgilinin tekrar dönmesi de mümkündür. Her anlamda hem dünü hem bugünkü durumu ele alacağız ve dengeli ve sağlıklı bir paylaşım için biz de elimizden geleni yapacağız. Venüs-Terazi burcu geçişinin hepimiz için, güzellik, huzur, barış ve sevgi dolu geçmesi dileğimle,

29 Eylül 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde dikkat çekici bir şekilde hareket etmeniz yüzünden, tepki alabilirsiniz. İletişim konusunda yaşadığınız sorunların altında, duygusal takıntılarınız yer alıyor. Bugün, her türlü ortamın farklı yönlerini görecek ve kafanızda bazı kıyaslamalar yapacaksınız. Kardeşlerinizin bir sorununa yardımcı olabilirsiniz.

29 Eylül 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Konsantrasyon gerektiren konulara konsantrasyonunuzu kaybetmemelisiniz. Gökyüzü bugünlerde başarmak istediğiniz konularda sizi destekliyor. Tek ihtiyacınız planlarınıza sadık kalmanız olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Maddi ya da duygusal düzenlemeler ya da kararlara gerçekçi yaklaştığımızdan emin miyiz? Gerçekten tutkularımızdan bağımsız veya tarafsız bakabiliyor muyuz? Kendine güvenli şekilde ön plana çıkma eğilimimiz güzel, AMA kalben ve mantıken içten içe kafamızda soru işaretleri varsa, kafamız karışıksa bu hafta sonu sezgileri ihmal etme zamanı değil! Benden söylemesi Niobe'ce!

28 Eylül 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha cesur ve dışadönük olacağınız bir gündesiniz. Yeteneklerinizi ve fikirlerinizi gösterme açısından girişkenliğiniz artacak. Bu sayedehayatınızda ilerleme fırsatı yakalayabilirsiniz. Alım satım işlerinden gelirleriniz olabilir. Ayrıca başkalarından destekler konusunda ilerleme kaydedebileceğiniz bir gündesiniz.

29 Eylül 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgi yüklü olduğunuz yakın çevrenizde zaten bilinmekte. Oysa yeni çevrelerde bunu göstermeniz zor.

29 Eylül 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

29 Eylül 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 22' 26"
Ay
Kova
23° 05' 31"
Merkür
Koç
17° 47' 41"
Venüs
Boğa
03° 28' 22"
Mars
Koç
01° 16' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 34"
Satürn
Balık
16° 45' 01"
Uranüs
Boğa
22° 27' 44"
Neptün
Balık
28° 58' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 18"
Lilith
Başak
23° 33' 37"
True Node
Koç
15° 20' 53"
Son Güncelleme : 02/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>