Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak karmaşık bazı durumlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Hatalı düşünceler ve duygular içine girebilir ve uygulamada hatalar yapabilirsiniz. Aşk hayatınıza ilişkin bazı sorunlar yaşayabilirsiniz ve anlaşılamamaktan yakınabilirsiniz. Duygularınızı sevdiğiniz kişiye anlatmakta zorlanabilirsiniz ve sizde karşınızdakini anlamakta zorlanacaksınız.

İçinize kapanacağınız bir gündesiniz. Çok büyük olmasa da bazı problemlerle karşılaşacaksınız. Kendinizi gergin hissedebilir ve çevrenizdeki kişilerle tartışabilirsiniz. Ara vermeden çalışmak zorunda kalacaksınız ve bu sağlığınızı da etkileyebilir. Biriktirdiğiniz işleriniz varsa bugün bunları halletmek için fırsatlar yakalayacaksınız. Çok hareketli bir geçireceğiniz söylenemez daha çok sabit işlerle ilgileneceksiniz.

Maddi konularda daha çok harcamalarınızda kısıntılar yapabileceğiniz ve bütçenize göre hareket edebileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle yeni yatırımlardan kaçınacak ve risklerden uzak durmayı tercih edeceksiniz. Bazı hatalarınızı değerlendirebileceğiniz bir gündesiniz.

Duygularınızı kontrol etmekte hatalar yapabilirsiniz ve iç dünyanıza dönme eğilimi gösterebilirsiniz. Bir konuda ihtiyatsız davranacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel anlamda iç dünyanıza döneceğiniz ve daha çok yalnız kalmayı tercih edeceğiniz bir gündesiniz. Düşüncelerinizi kendinize saklayacaksınız ve çevrenizdeki insanlara güvenmeniz kolay olmayacaktır. İç dünyanızda çeşitli gerilimler yaşayabilirsiniz ancak bunu çevrenizdeki insanlara yansıtmayacaksınız. Beklediğiniz bir haberde yada gelişmede gecikmeler oluyor ancak beklentilerinizi net bir şekilde planlayabiliyorsunuz.

30 Eylül 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Salı günümüz, saat 04:00 Ay-Chiron görünüm etkisi altında başlayacak. Bu enerji aşka ve paraya ne kadar ihtiyacınız olduğunu hatırlatıyor. Hassas düşünüyoruz. Bazen içimizden, -Benim en zayıf noktam bunlar diye düşüneceğiz. Saat 04:46  Ay-Uranüs olumlu görünümü, yeni arayışların işaretçisi. Kendi yolumuzu bulmak istiyoruz. Hem parasal hem çalışma hayatımız hem de her alanda değişimin hayrımıza olmasını arzuluyoruz. Ancak bazı kişilerle anlaşmakta zorlanabiliriz. Saat 06:29-1 Ekim saat 07:41 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Menkul değerler, ticaret, yatırım, kayıp, kazanç, doğal kaynaklar, üretim konularında dikkatli hareket etmek, yenilik anlamındaki girişimlerden uzak durmak, her şeyi etraflıca ele almak, uzmanlara danışmadanyapmamak son derece önemlidir. Ayrıca, kendinizi güvende hissetmenizi sağlayan kişilerle ilişkinize dikkat etmeli, riskli hareketlerden uzak durmaya çalışmalısınız. Mali durumunuz, alım-satım işleri için benim sizlere tavsiyem, piyasanın durumuna bakmadan aceleci kararlar vermemenizdir. Gün boyu,  iç huzurunuz her dem yerinde olsun. Esenlikler dileğimle,

30 Eylül 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi yenilemek istiyorsanız, eski şartlarınızın size yaşattığı zorlukları tekrar yapmamaya çalışmalısınız. Karşıt ilişkilerinizde güven ararken, siz karşınızdaki kişiye bu duyguları eksik veriyorsunuz.. Zaman içinde değişen koşulların sizi değiştirmesine izin vermeli ve olayları, mantık yönünden yola çıkarak değerlendirmelisiniz.

30 Eylül 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişileri ya da kendinizi değişime zorlama eğilimini bir kenara bırakmanızda fayda var. Kendi özelinize odaklanmanız gereken bir dönemdesiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Nazik yaklaşımlar içine girebileceğimiz, daha diplomatik davranabileceğimiz, üretkenliğimizin ve yaratıcılığımızın artacağı birkaç günlük süreçteyiz. Doğru değerlendirmemizde fayda var.

30 Eylül 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal birikimlerinize dair olumlu gelişmeler gözüküyor. Uzun vadeli hedeflerinize ulaşmanızı kolaylaştıracak yeni girişimleriniz olabilir. Size faydası dokunacak bazı eğitimlere katılabilir veya teknik donanımlarınızı güncelleyebilirsiniz. Uyumlu ve ılımlı davrandığınız sürece destek bulmanız çok kolay olacak.

30 Eylül 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KARARSIZSINIZ. Ne istediğinizi bilmiyorsunuz. Yeni bir ilişkiye hazır olun. Şans kapınızda ama negatif davranırsanız fırsatı kaçırabilirsiniz.

30 Eylül 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni biri hayatınıza girebilir. Ve yaşamınızı değiştirebilir. Agresif tavırlardan vazgeçip daha uyumlu olmaya çalışmalısınız. Aşk, sizi derinden etkileyen bu olguyla karşılaşmak, dengenizi bozuyor. Tam uygun biriyle karşılaşınca değşik bir kişiliğe bürünmeyin. Olayları akışına bırakın.

30 Eylül 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 04' 39"
Ay
Kova
18° 47' 20"
Merkür
Koç
17° 38' 21"
Venüs
Boğa
03° 05' 47"
Mars
Koç
01° 02' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 17"
Satürn
Balık
16° 43' 26"
Uranüs
Boğa
22° 26' 40"
Neptün
Balık
28° 57' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 16"
Lilith
Başak
23° 31' 35"
True Node
Koç
15° 20' 41"
Son Güncelleme : 02/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>