Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkınızı, tartışılmaz gerçeklere bağlamışsınız. Sevgilinizle uyum içindesiniz. Mantığınız, duygusallığınızı denetliyor. Riskli, sorun yaratabilecek heyecanlar, çılgınlıklar size epeyce uzak görünüyor.

Bazı projeleriniz hedefe oldukça yakın. Ortak ya da benzeriilişkinizle dinamizm gerektiren uğraşlar içinde görünüyorsunuz. İş arkadaşınız ve siz birbirinizi tamamlıyorsunuz.

Elinizden geleni yapıyor, biraz şansa ihtiyaç duyuyorsunuz. Yakın geleceğiniz aydınlık görünüyor. Mali krizinizi dönemden soyutlayarak sorgulamanız, artı üzüntüler yaşamanıza neden olabiliyor.

Bütün yetenek ve becerilerinizi ortaya sermeniz gerekecek. Çok, ama çok önemli bir görüşmeniz olabilir bu yakınlarda.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorumluluk duygunuz oldukça güçlü görünüyor. Sorumluluklarınız kapsamında yararlı çalışmalarınız olabilir. Bugünlerde bilgi ve deneyimlerinizi arttırabileceğiniz bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Uzaktaki dostlarınıza duyduğunuz özlemi gidermeniz için de iyi bir fırsat olabilir. Ufkunuzu genişletmenizi sağlayacak açılımlarınız var. Bu tür ilgi alanlarına yöneliksiniz.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 09:20 Ay-Jüpiter görünümü, ilişki meselelerinde biraz kafamızın karışık olduğunu gösteriyor. Çünkü bir yandan geçmiş kırgınlıklarımız var diğer yandan fazlasıyla irdeliyoruz. Çünkü artık biliyoruz ki, insan zamanla tanınıyor. En başından her şeye dikkat etmek gerekiyor. O nedenle değerlerimize sahip çıkıyoruz. Çünkü bazı insanları anlamak mümkün değil. Belki de bu yüzden biraz mesafeliyiz. Saat 11:16 Ay-Satürn kavuşumu maddi kazancımız konusunda ciddi düşünmenin göstergesidir. Alacağımızla vereceğimiz arasında bir dengesizlik varsa, kendimizi bu saatlerde pek rahat hissetmeyiz. Yaptığımız işin getirisine bakarız. Bu kadar yorulduğuma değmeli diye düşünürüz. Paramızın hesabını bilerek hareket ederiz. Saat 17:17 itibariyle etkili olacak Ay-Chiron görünümü, aşka ve paraya ne kadar ihtiyacınız olduğunu hatırlatıyor. Hassas düşünüyoruz. Bazen içimizden, -Benim en zayıf noktam bu iki konu diye söyleniyoruz. Saat 17:45 Ay-Uranüs görünümü, yeni arayışların işaretçisi. Kendi yolumuzu bulmak istiyoruz. Hem parasal hem çalışma hayatımız hem de her alanda değişimin hayrımıza olmasını arzuluyoruz. Bazı kişilerle anlaşmakta zorlanıyoruz. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

30 Kasım 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda,ve para konularında biraz daha dikkatli olunması gereken bir gün. Planlı, düzenli hareket etmeye çalışmalısınız. Öğleden sonra ise sürpriz gelişmelere hazır olun.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş geçmişte kalmalı Sevgili Akrepler. Aksi takdirde kendinizi yenileyemezsiniz. Gerçeklerden uzaklaşmamalı ve potansiyelinizi hedefleriniz için kullanmalısınız. Günün Atmosferi:Güncel olmayan bilgiler sizi yanıltabilir...

30 Kasım 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili yeni çözümler üretebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. İş hayatınızdan alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. İletişimin yoğun olduğu bir gündesiniz. Yetenekleriniz doğrultusunda daha fazla konu ile ilgilenmeniz gerekebilir. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün yeni olan bir takım konular ilginizi çekmekte. İş yerinizdeki bu değişim üstlerinizin de hoşuna gitmeye başladı. Olağanüstü performansınız göz kamaştırıyor.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde her türlü ikili ilişkinizde sınırlarınızı, kurallarınızı ve tavrınızı her zamankinden daha net ve keskin olarak ortaya koyarak, hayatınızda kimin nerede durması gerektiğine daha rahat karar verebileceğiniz bir etkidesiniz.

30 Kasım 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeniay, parayla ilgili konularda yeni adımlarınızı, yeni kararlarınızı, yeni başlangıçlarınızı destekliyor. Parasal işlerinizdeki yeni başlangıç ve kararlarınızı bu yeniay sonrası devreye sokabilirsiniz.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi sorumluluklarınızın veya yükümlülüklerinizin feraha çıkabilmesi için özel hayat alanınızdaki bir ideale ihtiyaç duyuyorsunuz ve buna sahipsiniz.Ancak bu idealin başkalarınca duyulmaması ve sadece size ait kalmasını arzu ediyorsunuz. Bu durum üzerinizde baskı oluşturabilir. Böyle bir süreçte bulunabilirsiniz. Tüm bu zihinsel iniş ve çıkışları bir tarafa bırakıp bugün maneviyat üzerine kendinizi iyi hissedeceğiniz konulara odaklanabilirsiniz. Günün geneline yayılacak Ay/Neptün kare açısı etkisi biraz enerjinizi kısıtlayabilecektir.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni projeler artabilir ya da var olan girişimler hızlanabilir. Bu süre zarfında bazı konularda heyecana kapılıp, detaylardan uzaklaşabilirsiniz. Pişmanlıklara hazır olun.

30 Kasım 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 35' 02" R
Ay
Terazi
07° 32' 49"
Merkür
Boğa
04° 24' 23"
Venüs
Boğa
24° 07' 01"
Mars
Koç
14° 06' 38"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 28"
Satürn
Balık
18° 01' 22"
Uranüs
Boğa
23° 26' 01"
Neptün
Balık
29° 24' 34"
Plüton
Kova
02° 02' 32"
Chiron
Koç
21° 39' 41"
Lilith
Başak
25° 25' 12"
True Node
Koç
14° 56' 31"
Son Güncelleme : 19/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>