Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda hiç bir gelişme yok. Hoşlandığınız biri var fakat onunla konuşmaya cesaret edemiyorsunuz. O sizin ona karşı hissettikleriniz hakkında hiçbir şey bilmiyor.

İş konularında çok rahatsınız. İşinizi seviyorsunuz ve çalışkanlığınızla göz dolduruyorsunuz. Son günlerde tatile çıkma fikri sizikonularından uzaklaştırıyor biraz.

Ödemeniz gereken bir borcunuzu ödemeyi sürekli unutyor ya da ihmal ediyorsunuz. Bugün bu konuyal uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Son günlerde çok dalgınsınız. Yapmanız gerken işleri yapmayı unutuyorsunuz. Yapacağınız işleri bir yere not ederseniz bu sorununuzdan kurtulabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlardaki karmaşık bazı gelişmelerin etkisinde görünüyorsunuz. Çevrenizdeki önemli iki insanla gönül ortaklığınız, bu yüzden son bulabilir. Önemli bazı ilişkileriniz bugünlerde sizden ilgi bekliyor. İş yoğunluğunuzu gerekçe olarak göstermeniz yeterli olmayabilir. Çok sevildiğiniz biri tarafından hassas bir konuda gizli bir şekilde destekleneceksiniz.

30 Nisan 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 30 Nisan-24 Mayıs tarihleri arasında Venüs-Boğa burcunda ilerleyecek. Bu dönem, Merkür ger hareketiyle örtüştüğü için, doğaldır ki, fikirsel anlaşmaların sevgiyle bütünleşmesi kıymet taşıyor. Zoraki değil, gönülden ve içten davranışlar bir ilişkiyi güçlendirir, verimli hale getirir, büyütür. Venüs-Boğa geçişine ister istemez kendimizi garanti altına alabileceğimiz beraberliği tercih ederiz. Bazı evlilikler bu ilkeye dayalı olarak yapılabilir. Ancak bu alışveriş hali, umduğumuz gibi yürümediğinde ne yapacağız. Eşimiz sadece kendi çıkarlarını düşünen biriyse ne olacak? onun için değer ölçülerimizi, ilişkiye verdiğimiz önemi, kattıklarımızı ve aynı şekilde karşımızdakinin yaklaşım tarzını anlamalıyız. Bütün bunlar en doğru kararı vermemizi sağlayacaktır. Saat 06:29 itibariyle Kova burcunda oluşacak sondördün, ilişkinizle ilgili konularda sağlıklı bir iletişimde bulunmak ve kendi bireyliğinizi tavırlarınızla, karşınızdaki kişiyi kırmayacak şekilde ifade ederek ona karşı uyum sağlamak şeklinde gelişmelidir. Bu olduğu takdirde iç dünyanızda huzuru temin edersiniz.  Günü olumlu şekilde geçirmenin yolu ise, olayları makul karşılamak, gecikmeleri normal saymakla mümkün olacağa benziyor. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

30 Nisan 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızda yanılma payınızın bile olması, sizi çileden çıkarmaya yetiyor. Bugün derin düşünceler içindesiniz. Yaşamınızı farklı yönlerden sorgulamanız sayesinde, detayların arkasındaki gerçek olayları görebiliyorsunuz. Bugün, bastırdığınız duygularınızın sizi yönlendirmesine izin vermek yerine olaylara müdahale etmelisiniz.

30 Nisan 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızı,birliklerinizi veya ilişkilerinizi ilgilendiren konularda sabırlı olmanız ve beklemeniz gereken günler. Özellikle düşüncelerinizi dile getirmekten kaçınmalısınız. İlerleyen zamanda, beklediğiniz gelişmeleri takip edebilmeniz veya olan biteni anlamanız daha kolay olabilir. Birkaç gün için ise, izleme pozisyonu almak daha doğru olacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dünün ısrarcı kişileri veya tavırları sabah saatlerine kadar anlaşmazlık nedeni olabilir. Öğle saatlerine kadar Ay boşlukta biz de bir tür rölantideyiz. Öğle sonrası saatlerde ise, yaratıcı fikirlerimiz, yenilikçi tavırlarımız, fikir alışverişleri, etkileyici diyaloglar, öğrenme arzusu, sosyal planlar, mental aktiviteler ön planda olacak. Aklımızı doğru şekilde kullanabilir, aklımızdan yararlanabiliriz. Karşı tarafı etkilemek istiyorsak, duygulara değil, mantığa hitap etmeliyiz gün boyu. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

29 Nisan 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz dengeli kalmak ve gereksiz inattan uzak durmak gerek. Eve yönelik işler de zaman alıcı olabilir.

30 Nisan 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizden bir şeyler gizlendiği kanısındasınız. Kendinizden emin olduğunuz sürece böyle yersiz düşüncelerin sizi esir almasına izin vermemelisiniz.

30 Nisan 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca arkadaş çevreniz ve çalışma yaşamınızdaki hedeflerinize odaklanarak, sosyal ortamlarda, davetlerde ve organizasyonlarda yer alabilir, keyifli görüşmeler yapabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde aşk hayatınızda incinmeye açık bir enerjiden geçeceksiniz.

30 Nisan 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

3 hafta boyunca özel hayatınız aktif olmaya başlayacak. İlişkilerinizi düzeltmek, güzel bir ilişki yaşamak veya ortaklarınızla olumlu atılımlar yapmak için harekete geçebilirsiniz.

30 Nisan 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle eve tıkılmak bugün sizi sıkabilir. Dolayısıyla onları da kırıp incitmeden özgürleşmenin yollarını aramaya çalışmalısınız. Teknolojik ve çağın ilerisindeki muhabbetlere açıksınız. Bugün mümkünse geçmişten ve eski adetlerden biraz kopmalı, geleceğinizle ve kendinizi konumlandırdığınız ileri bir tarihle ilgili zihin çalışması yapabilirsiniz.   Genel olarak ise; Ay tüm gün Kova burcunda kalacak. Ay’ın Kova burcunda olduğu günlerde rutin işlerle sınırlanmak istemezsiniz. Değişik ve monotonluktan uzak, farklı konulara eğilmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla sosyalleşerek, insanlarla bol bol iletişim kurarak, zihinsel faaliyetlerinizi arttırarak, hareketli ve iletişimi bol bir gün geçirebilirsiniz.    İnsanlardan ve koşullardan bağımsız olarak kendi canınızın istediği şeylerle uğraşmak ve aynı kafadan dostlarla beraber hareket etmek isteyebilirsiniz. Kapalı, sıkışık, dar yerlerde olmak veya sizi boğan kişilerle olmaktan hoşlanmazsınız. Siyasi, toplumsal, insanlığı ilgilendiren konulara daha ilgi duyabilirsiniz. İnternette bol bol gezinebilir, sosyal medya ile meşgul olabilir, sosyal paylaşım sitelerinde çeşitli bağlantılar kurabilirsiniz. Kendi bloğunuz veya sayfanızda paylaşımlar yaparsanız daha fazla kişiye ulaşmanız mümkün.    Yine de Merkür Retro hareketinin yaratacağı karmaşa ve gecikmelere karşı hazırlıklı olunuz. Grup enerjisinin oldukça güçlü olduğu bu günde topluluklarda aktif olmak için iyi bir gün. Ayrıca her zaman sosyalleştiğiniz gruplar dışında yeni ve yaratıcı fikirlerle uğraşan kişilerle kontakta olabilirsiniz. Medya, basın, internet ve diğer haberleşme araçları üzerinden ulaşacağınız kitlelerle ilgili önemli işlerde ekstra dikkatli olunuz. Baskı işleri ve yayınlarla ilgili çalışmaların üzerinden iki kez geçerek kontrol etmeyi ihmal etmeyiniz.    Fütüristik, yaratıcı ve ileri teknolojiyi ilgilendiren konulara ilgi duyabilirsiniz. Bilim kurgu, astronomi ve astroloji ile ilgili kitaplar okuyabilir veya yayınları takip edebilirsiniz. Enerji çalışmaları yapmakla, akupunktur, alternatif tıp yöntemleri uygulamakla etkin sonuçlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınız fikirlerinize destek verecek ve sıra dışı isteklerinize bile uyum sağlamaya çalışacaklardır.

30 Nisan 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün iç dünyanıza hükmeden, karışık duygularınız olabilir. Bunlar, gün içinde belli zamanlarda sizi motive edecek nitelik taşıyacaklarsa da, dalgalanmalar nedeniyle gün sonunda kendinizi yorgun hissedebilirsiniz.

30 Nisan 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 31' 07" R
Ay
Boğa
10° 17' 07" R
Merkür
Koç
21° 27' 30"
Venüs
Boğa
10° 00' 39"
Mars
Koç
05° 21' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 40' 17"
Satürn
Balık
17° 11' 25"
Uranüs
Boğa
22° 46' 05"
Neptün
Balık
29° 07' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
21° 03' 50"
Lilith
Başak
24° 08' 56"
True Node
Koç
15° 22' 40"
Son Güncelleme : 07/05/2024 17:34

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>