Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun zamandır yaşadığınız ilişkilerin aşk olmadığını siz de biliyorsunuz. Aşkın insanın bağımsızlığını yok ettiğini düşünüyorsunuz. Yakın bir gelecekte bu fikrinizin değişeceği ve kalıcı bir ilişki yaşayacağınıza dair bir belirti görünmüyor.

İş ilişkilerinizde bütün çalışma keyfinizi kaçıran kronikleşmiş bir geçimsizliğiniz var. Siz bunun hiç bitmeyeceğine inanmaya başladınız. Bu Konuda önümüzdeki günlerde sizi çok şaşırtacak bir gelişme olacak.

Bugünlerdeki para sıkıntınızı yaz aylarının çekiciliğine bağlıyorsunuz. Kazancınızı zorlayacak şekilde masraflı yaşıyorsunuz. Yakın bir zamanda biraz karışık bir para meselesinin içinde olacaksınız.

Bir aile bireyiniz bir yatırım işinde yanlış yönlendiriliyor. Bu işe müdahale etmeniz gerekiyor, aksi takdirde siz de sıkıntı yaşayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok iyi gizlediğiniz bir çekingenliğiniz var. İyi gizlediğiniz için, bu yanınız ortaya çıktığında, biraz kasıntı biri gibi görünüyor, böyle değerlendiriliyorsunuz. Herkesin çekingenlik gösterdiği veya çok rahat davrandığı durumlar olabileceğini kavrayamıyor, boş yere sıkıntı yaşıyorsunuz. Bir aile bireyinizle, ailenin öteki bireylerine bir sürpriz hazırlığı içindesiniz. Bu akşam yapmayı kararlaştırdığınız bu sürpriz öğrenilecek, ama size belli etmeyecekler.

14 Eylül 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, saat 03:42 Venüs-Kuzey düğüm kavuşumu sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Bu şans anlamına geliyor. Kişisel olarak kendinizi gayet iyi, moral olarak güçlü,anlamında başarılı, ilişki yönünde çekici hissedeceğinizi söylemeliyim. Bu kavuşum geleceğe dair inancınızı olumlu yönde yükselticidir. İş hayatı, toplumsal yaşam yönünde bu kavuşum bir girişimin, bir gelişmenin sizi memnun edeceğini gösteriyor. Cesur ve güvenli şekilde kararınızı verebilir, uygulayabilirsiniz. Şartlar sizin lehinize gelişebilir. Saat 05:58 Güneş-Satürn görünümü, maddi açıdan kritik durumlara işaret edebilir. Çocuklarınız, aşk hayatınız veya bazı meseleleri halletmek için güce ihtiyaç duyabilirsiniz. Bir şeyleri elinizde tutmakta, anlamakta zorluklar da yaşanabilir. Fakat bütün bunlar aslında kendi gücünüzü, ne yapmanız gerektiğini tespit etmenizi sağlayabilir. Siz endişeye teslim olmadan, mantıklı ve sakin şekilde olan bitene bakarsanız, çözüm bulmanız kolaylaşır. Bir hafta öncesi yaşanan durumlar tekrar karşınıza çıkabilir. Bunlara bir daha bakmak gerekebilir. Saat 07:41 Ay-Merkür görünümünde, hangi konuda olursa olsun, işi yokuşa sürmek, dik tavırlı olmak yanlıştır. Maddi konular üzerinde hassas fakat bir hayli titiz şekilde durabilirsiniz. Saat 10:48 Ay-Mars görünüm etkisinde, bizi anlayan, derdimize derman olan, başarımızı alkışlayan güzel gönüllere ihtiyaç duyarız. Bu gerçekleştiğinde, kendimizi güvende hissederiz. Özellikle maddi konularda olumlu bir netice almak isteriz. Saat 22:32 Ay-Neptün görünümü, duygularınızı dışa karşı gizlemenizi, kol kırılır yen içinde kalır misali düşünmenizi sağlar. Sizi olduğunuz gibi kabul eden, zor günlerinizde yanınızda olan kişileri, yıllarca mücadele ederek oluşturduğunuz değerlerinizi bu enerjinin etkisi altında, korumaya çalışırsınız. Her işinizde kolaylıklar dileğimle,

14 Eylül 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerin beğenilse de sorun çıkaranlar olabilir. Moral bozmadan önce tavır göstermekten yana olacaksın.

14 Eylül 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partner ilişkilerinde zorlanacağınız konular gündemde olurken karşı taraftan destekler görebileceğiniz ve ortak beklentilerinizi şifalandırabileceğiniz bir gün.

14 Eylül 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gizli kalmış koşullar sizin dengenizi biraz bozabilir. Bazı olayları kabullenmek sizi rahatlatabilir. Sorumlu olduğunuz konularda fikrinizi savunmak için acele edebilirsiniz. Gün içinde sakin kalmaya özen gösterin. Sorumlu olduğunuz konularda çaba sarf edebilirsiniz. Sevdiğiniz konularda eğitim alabilirsiniz.

14 Eylül 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün önem verdiğiniz kişilerle görüşüp ciddi konularla ilgilenebilirsiniz. Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik moralinizi yükselten gelişmeler meydana geliyor ve böylece kendinize olan güveniniz yükseliyor. Mesleki konular gününüzü meşgul edebilir. İş çevresini vehayatını yakından ilgilendiren olay ve kavramların, bazı beklenmedik sürprizleri getirdiğini de görebilirsiniz.

14 Eylül 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yoğun gündemin ardından bugün dinlenmeye, kendi halinizde kalmaya daha çok ihtiyaç duyabilirsiniz. Müzikle, sanatsal konularla ilgilenebilir, duygusallığınızı bu konularla bağlantılı aktarabilirsiniz.

14 Eylül 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Risk içeren işlerinizde dikkatli olmaya çalışın. Önemli para bağlantılarından uzak durun ve çok harcama yapmayın. Hayatı fazla ciddiye almanız keyifli durumlarda bazı sıkıntılar yaratabilir.

14 Eylül 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcunda seyahat eden Ay, bilinç altınıza ışık tutacak. Diğer yandan sosyal hayattaki ilişkilerinize çeki düzen verme ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Eskiden kalma arkadaşlıklar su yüzüne çıkar. Bu tarz ilişkilerin aksayan yönlerini masaya yatırmak için uygun bir gün. Aşırı alınganlık ve duygusal iniş çıkışlarınızı dikkatle tolere edin.

14 Eylül 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Siz hiç yorulmaz mısınız? Arı gibi çalışıyor dinlenmeye hiç vakit ayırmıyorsunuz. Herşeyin bir yeri ve zamanı var. Böyle giderseniz sağlığınız bozulur. Gezin, eğlenin, değişik hobiler edinin. Sevdiğiniz de bundan şikayetçi. Sizin bir işkolik olduğunuzu düşünüyor.

14 Eylül 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 46' 18" R
Ay
Aslan
07° 54' 37" R
Merkür
Koç
28° 01' 39"
Venüs
Boğa
17° 58' 29"
Mars
Koç
10° 18' 23"
Jüpiter
Boğa
27° 11' 47"
Satürn
Balık
17° 40' 52"
Uranüs
Boğa
23° 08' 37"
Neptün
Balık
29° 17' 24"
Plüton
Kova
02° 04' 27"
Chiron
Koç
21° 24' 28"
Lilith
Başak
24° 51' 60"
True Node
Koç
14° 53' 53"
Son Güncelleme : 14/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>