Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda büyük yenilikler yok. Ama sevgilinizin kafasından sizin farkında olmadığınız düşünceler geçiyor. Bu arada sizinle ilgilenen başka birisinin varlığını fark edeceksiniz.

Umulmadık bir anda ortaya çıkan acil bir durumda sakinliğinizi korumanız gerekecek. Yatırım planlarınızı şimdiden yapmanız ve bu planlara bağlı kalmanız gerekiyor. Riskli yatırımlara girmek için iyi bir zaman değil.

Elinizdeki parayı çok güzel değerlendirmeniz gerekiyor. Taksitli alışverişlere girmek hiç de iyi bir fikir değil. Bunun yerine bir süre para biriktirmeniz gerekiyor. Beklenmedik şeyler çıkabilir.

Bir arkadaşınız hakkında son derece yanlış bir yargıya varmışsınız. Bu yargıya varmanızı sağlayan kişileri önce iyi tanıyın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar, yakın ilişkilerde keyfinizi arttıracak gelişmeler söz konusu olabilir. Bazılarının kazanacağı yeni boyut sizi hoşnut edecek. Duygusallığınızı dengelemeyi becerebilmelisiniz. Önemi anlaşılmamış bazı ayrıntılar fark edilip, yeni değerlendirmelere gidilebilir. Serinkanlı davranıp gereksiz aceleciliklerden kaçınmalısınız.

16 Şubat 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 05:41 Cuma günümüz, Ay-Balık burcu geçişiyle başlıyor. Huzur ve güven duygusunun, insanın kendi derinliklerinde oluşmasını sağlayan bu enerji, kişinin inancı ve yaşam stiline göre farklı şekillerde yorumlansa da, dinginleştirici bir etki olduğu şüphesizdir. İnsan her konuda huzur bulmaktan yanadır. Saat 17:58 Ay-Satürn görünümü, zorlukların aşılmasında kuvvet verir. Karışmış, bozulmuş ne varsa, bunların düzene kavuşmasını sağlar. Sorumluluk ve güvenilirlik olguları önemsenir. Buna göre hareket edilir. Saat 19:36 Ay-Venüs kavuşumu, aşkın derinliklerinde kaybolurken bize ait olan bir şeyin bizden asla uzaklaşamayacağını düşünmemizi sağlıyor. Değerlerimizi, inandıklarımızı savunuyoruz. Çünkü onları kolay kazanmadığımızın gayet iyi farkındayız. Günün yüzlerimizi gülümsetmesi ve ruhumuzu huzurlu kılması dileğimle,

16 Şubat 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçen hafta yaşadığın hayal kırıklıklarını bugün avantaja dönüştüreceksin. Tüm cesaretini toplayabilirsin.

16 Şubat 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde geçmişten gelen muhasebelerin sağlıklı bir şekilde yapılmasıni istiyorsanız önce kendinize sonra da başkasına karşı adil olmanız gereklidir. Aksi takdirde olayların gidişatı değişip pişmanlık duygusu ile günah çıkartmak isteyenler oluşabilir. Aşkta ve sosyal yaşamda ise var olan yaralarınızı iyileştirme zamanı geldi.Kime nasıl davranacağınızi öğrenip, gereksiz fedakârlıklar yapmadan yeni bir yol haritası çizip uygulama zamanına artık geçmelisiniz.

16 Şubat 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu gece yarısı gerçekleşen Güneş tutulması sizin ilişkileriniz üzerine vurgu yapıyor. Bazı bitişler ya da yeni başlangıçlar yaşanabilir. Gün içinde ortaklaşa kaynaklarınızı ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Kaynaklarınızı kontrolsüz şekilde kullanmamalısınız. Finansal konular üzerinden bazı krizler yaşayabilme ihtimaline karşı hazırlıklı olmalısınız.

16 Şubat 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün fikir hırsızlarına dikkat etmeniz için uyarıyor sizleri. Fikirlerinizi işinizle ilgili çalışma ve planlarınızı ulu orta söylememelisiniz. Yazılı dokümanlarınız varsa size ait olduğuna dair güvence altına almalısınız. Yeni biranlaşması ya da yeni bir proje başlangıcında iseniz bugün aceleci davranmayın kendinizi yeterince iyi ifade edemeyebilir buna bağlı sorunlar yaşayabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız insanların güvenilirliğinden emin olmadan ortak çalışmalar içine girmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise beraberliği devam eden Aslanlar birlikte olduğunuz kişinin her hareketini kontrol altında tutmaya çalışmaktan vazgeçmelisiniz. Empati kurun ve karşınızda ki insanı anlamaya çalışarak hareket edin.

16 Şubat 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güneş tutulması evliliğiniz veya ortaklığınızla ilgili bazı sıradışı ve beklenmedik gelişmeleri beraberinde getirebilir. Bununla birlikte ilişkinizle ilgili sizin bu tarz bir tutumunuz da olabilir ve bu noktada sağlıklı, mantıklı düşünmeniz ve buna göre ölçülü davranmanız önem kazanıyor.

16 Şubat 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evlilikle ilgili adımlar söz konusu olabilir. Bu tutulmada, bir evlilik teklifi alabilirsiniz. Ortak işlerinizde hızlı adımlar devrede olacak, fırsatları değerlendirmeniz gerekiyor.

16 Şubat 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Satürn arasındaki olumlu etkileşim sizealanınızdan sınırlı da olsa sabit bir gelir kazanmanıza olanak tanır. Gündelik hayattaki düzeninizi artık yavaş yavaş rayına oturttuğunuzu hissedersiniz. Romantik aşkları rasyonel zekayla yaşama zamanındasınız. Spiritüel temalar, metafizik konular, okült bilgiler ilginizi çeker.

16 Şubat 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sakince bir köşeye çekilip kafanızda dolaşıp duran konular üzerinde düşünmek isteyebilirsiniz. Bu konuları kafanızda netleştirmek faydalı olacaktır ama onlarla ilgili herhangi bir hareket planı yapmak için uygun bir günde değilsiniz.

16 Şubat 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 53' 59" R
Ay
Oğlak
17° 56' 10"
Merkür
Koç
16° 42' 02"
Venüs
Boğa
00° 19' 58"
Mars
Balık
29° 18' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 51"
Satürn
Balık
16° 31' 39"
Uranüs
Boğa
22° 18' 58"
Neptün
Balık
28° 53' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 42"
Lilith
Başak
23° 16' 40"
True Node
Koç
15° 22' 16"
Son Güncelleme : 29/04/2024 21:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>