Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bundan önceki ilişkilerinizdeki davranışlarınızı bildiği için aynı şeylerin başına gelmesinden korkuyor. En büyük korkusu da ansızın başka birisini bulup çekip gitmeniz.

İşyerinizden ayrılma ihtimali herkesi çok korkutuyor. İş yerinizin size ihtiyacı var ama sizin ona hiç ihtiyacınız yok. Enerjinizi ve yeteneklerinizi çok daha iyi değerlendirebileceğiniz başka yerlerin olduğunu çok iyi biliyorsunuz.

Aileniz kazandığınız parayla geçinmekte neden zorlandığınızı bir türlü anlamıyor. Sizin özel masraflarınızın farkında değiller. Bu konuda onları bilgilendirmeniz gerekebilir.

Sevgiliniz güven istiyor. Şimdilik ilişkinizin bir tehlike altında olmadığını ona kanıtlamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zor bir haftayı problemsiz bitirmeyi başardınız. Önümüzdeki hafta da zor geçeceğe benziyor. İş yaşamınızdaki yoğunluk sizi yeterince yorduğu için özel yaşamınızda huzur ve anlayış istiyorsunuz. Bu isteğiniz şimdilik hem aileniz, hem sevgiliniz tarafından karşılanıyor. Ama onlar sizden bir şey istediğinde vermeye yanaşmıyorsunuz.

17 Kasım 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, 17 Kasım saat:04:33-1 Aralık saat:14:12 tarihleri arasında Yay burcunda gerileyecek Merkür: Aşk ve flört ilişkileri, çocuklarınızla alakalı konular, spor faaliyetleri, borsa, spekülasyon, şans oyunları, cinsel yaşam, yeni bir aşka adım atmak veya ayrılık kararı, maceraya atılmak, çocuk sahibi olmaya karar vermek, kürtaj kararı, mahkemeler, yasal konularda etkilidir. Tüm burçlar için genel not: Yorumunuzda söz edilen konularda, ani karar vermemeli, daha önce verilmiş kararları tekrar gözden geçirmelisiniz. Durumunuzu risk altına almayınız. Diyelim ki, çok önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve karar vermek için süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. O zaman yapmanız gereken dikkatli incelemek, analiz etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket etmekte yarar var. Gönül dolusu sevgilerimle,

17 Kasım 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini her ne kadar yorgun hissetsen de aklına koyduğunu yapacağın bir gündesin. Yaşam alanında değişiklikler yapabilir, kullanmadığın eşyaları değerlendirebilir ya da atmayı tercih edebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Aslan burcuysan değer verdiğin kişiyle yaşam alanınızı ferahlatacak değişiklikler yapabilirsiniz. Bugün aynı zamanda entelektüel konularda farklılıklar yakalamak ihtiyacı duyabilirsin. Yapacağın seyahat seni bu açından besleyecektir. Sergi açılışları, bir konferans kokteyline katılmak gibi hem şık hem de görkemli mekânlarda yer alman seni mutlu ediyor. Akşam saatlerinde sürpriz bir davet alabilirsin. Heyecanına heyecan katacak bu davet, önemli gelişmeleri de beraberinde getirecek.

17 Kasım 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularınızın veya ilişkilerinizin bir arada ilerlediği konularınız var ise sizlere kafa karışıklıkları yaratabilecek olaylarla karşı karşıya getirebilir. Süreci iyi analiz etmelisiniz.

17 Kasım 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi duygusal açıdan etkileyen konular ve hassasiyetler olabilir. Eve ait konularda daha endişeli de olabilirsiniz. Şartları aşırı zorlamamalısınız.

17 Kasım 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gücünüzün farkına varın ve size güç katan insanlarla ortak kararlar alın. Şanslı bir dönemdesiniz.

17 Kasım 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde mesafeli davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, devam eden çalışmalarınız vehayatınızda geçici problemler ve öfkeli davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Sırt, kemik, kas ağrıları hissedebileceğiniz bugün, yalnız kalıp, kendinizi dinlendirerek ve çalışmalarınıza odaklanarak bu zamanı etkili kullanabilirsiniz.

17 Kasım 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hasizlik, yönsüzlük yoğunlaşabilir. Gün boyu duygusal yoğunluğa neden olacak olaylar yaşanabilir. Öğleden sonrayı dinlenerek geçirmek faydalı olur. Etrafınızdakilere itici ve kaba davranmaktan kaçının.

17 Kasım 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duyacağınız bazı haberler yüzünden heyecanlanacak ve hemen harekete geçeceksiniz. Duygularınızı kontrol etmeniz gerekiyor. Yakın akrabalarınız ve arkadaşlarınızla ilgilenecek, sosyal faaliyetlerinizi arttıracaksınız.

17 Kasım 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

17 Kasım 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 16' 60" R
Ay
Balık
06° 26' 10"
Merkür
Koç
18° 18' 43"
Venüs
Boğa
04° 37' 40"
Mars
Koç
01° 59' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 44"
Satürn
Balık
16° 49' 49"
Uranüs
Boğa
22° 30' 57"
Neptün
Balık
28° 59' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 26"
Lilith
Başak
23° 39' 52"
True Node
Koç
15° 21' 57"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>