Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aradığınız her şey onda var. Bir önceki ilişkinizde kaybettiğiniz ne varsa hepsini yeniden kazanıyorsunuz. En önemlisi de kendinize olan ve karşı cinse olan güveniniz. Ten uyumunuz da mükemmel.

Kolektif çalışma yürütmek zorunda olduğunuz birisiyle aranızdaki gerilim sürüyor. Onun yumuşama için attığı adımları görmezden geliyorsunuz. Bugün yine aranızdaki buzları eritmek için bir adım daha atabilir.

Yapmak zorunda kaldığınız bazı harcamalar bütçenizde delikler açıyor. Bundan sonraki süreçte bu harcamalarınız biteceği için rahat bir nefes alabilirsiniz. Bir arkadaşınız sizden aldığı bir borcu unutmuş görünüyor.

Kendinizi yorgun ve halsız hissedebilirsiniz. Biraz dinlenmeniz ve kendinizle ilgilenmeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün önceden aldığınız bir kararı uygulamak istiyorsunuz.. Karar aşamasına birlikte geldiğiniz insanları çok iyi tanıyorsunuz. Bu yüzden kafanız biraz karışık. Bir yakınınıza verdiğiniz bir sözü yerine getirememenin telaşını yaşıyorsunuz. O sizin çabalarınızın farkında, sizin aşan bazı durumları da biliyor. Endişelenmeniz yersiz. Özel yaşamınızdaki mükemmel gelişme sürüyor.

21 Kasım 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, Saat 03:26-10:14 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. İlk buluşmalarda yanıltıcı bir etki yaratabilir. Karşınızdaki kişiyi tam olarak tanımadan veya olayları anlamadan dinlemeden, sözler vermeye kalkmak yanlıştır. Saat 10:14 Ay-Oğlak geçişinde, bir şeyi derleyip toparlamak zorunluluğu yorucudur. Duygular öyle kolay kolay ifade edilmez. Beden ve ruh sağlığımız için gerekli olana yönelmekte yarar var. Dinlenin, karamsar düşünmeyin. Saat 14:29 Venüs-Pluto görünümü, aile yaşamı, aile içindeki sevgi alışverişi, günlük hayatımızın düzeni, çalışma yaşamımızın önemi ve de fiziksel anlamdaki sağlığımızla ilgili konuları derinlikli bir şekilde ele almamızı sağlıyor. Bu alanlarda herhangi bir sorun varsa, yeniden gözden geçirmek ve düzgün bir şekilde işlemesini sağlamak lazım. Psikolojik açıdan da bunlar çok önemli. Çünkü doyumsuz bir yaşamı sürdürmek, hiçbir şeyden haz duymamak olur ki, oldukça rahatsız edicidir. Günün tüm enerjilerinin size olumlu yönde yansıması dileğimle,

21 Kasım 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyalleşmek senin için daha önce hiç zor olmadı. Bugün aşkı bulabilirsin. Planlarını hayata geçirebilirsin.

21 Kasım 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hissettiğiniz savunmasızlık duygusunun size hata yaptırmasına izin vermeyin!

21 Kasım 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İşlerinizi detaylandırmanız gerekebilir. Mücadele gerektiren konularda daha başarılı olabilirsiniz. Sizi yıpratan koşullar gündeme gelebilir. Değişen durumları öngörebilmeniz için olayları iyi anlamak gerekiyor. İşlerinizde kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Aldandığınız durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

21 Kasım 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınız güçlü ve başkalarının desteğini de hak ediyorsunuz. İyimser havanız çevrenizde sevilmenize neden oluyor. Bugünlerde işi fazla kafanıza takıyorsunuz.

21 Kasım 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son derece keyifli ve eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Alacağınız haberler ve davetler sizi harekete geçirecek. Çok hoş organizasyonlar yapabilir, isteklerinizi açık ve ikna edici bir tavır içinde belirtebilirsiniz.

21 Kasım 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınız için atacağınız adımlar sizi daha da güçlü kılabilir. Parasal konuları gözden geçirerek adım atacaksınız. Ödemelerinizde dikkatli olun, dalgınlıklar sizi etkileyebilir.

21 Kasım 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Plüton arasındaki güçlü etkileşim hayatta bugüne kadar elde ettiğiniz gücün ne kadar önemli olduğunu fark edeceksiniz. 2008 yılından beri uğraştığınız bir konu sonuca ulaşma aşamasına geldiğini gözlemleyebilirsiniz. Liderlik ve özel hayatınızdaki sahip olduğunuz konumun daha fazla güç kazanması bugünün en belirgin teması olacaktır. Evde vereceğiniz davetlerle dikkatleri üzerinize toplarsınız.

21 Kasım 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hesap işleri, detay ve incelik gerektiren konulara odaklanırken mükemmeliyetçi tutumunuzuciddiyetinizle birleştirebilir, sıkı bir plan ve stratejiyle zorlayıcı pek çok işin üstesinden gelebilirsiniz. Ailenizden destek görebilirsiniz.

21 Kasım 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 11' 07"
Ay
Kova
20° 21' 04"
Merkür
Koç
17° 41' 42"
Venüs
Boğa
03° 13' 60"
Mars
Koç
01° 07' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 50"
Satürn
Balık
16° 44' 01"
Uranüs
Boğa
22° 27' 03"
Neptün
Balık
28° 57' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 39"
Lilith
Başak
23° 32' 20"
True Node
Koç
15° 20' 45"
Son Güncelleme : 02/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>