Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mart 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizce ilişkileri zora koşmamak için her şey yapılmalı. Buna karşın bugünlerde birtakım güvensizlikler yaşatmanız da mümkün görünüyor. Önünüzde küçük tartışmalarıyla, yine de güzel günler var.

Önünüzde parlak bir gelecek görünüyor. Sadece, size yaklaşan fırsatları önceden sezebilmeniz gerekiyor. Bugün dikkatli olursanız, büyük bir fırsatla karşı karşıya geleceksiniz. .

Alacaklarınızın tahsilinde biraz koşturmanız gerekebilir. Bir ahbabınızın maddi sıkıntılarına omuz vermeyi düşünüyorsunuz. Bu konuda sandığınızın üzerinde rakamlarla karşılaşabilirsiniz.

Yeniden ele almayı kafanıza koyduğunuz bir konuya daha sabırlı bakmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak olumlu etkiler altında olduğunuz bir gün ve başladığınız bazı işleri sonuçlandırmak için gerekli gücü kendinizde bulacaksınız. Yeni kişilerle tanışabilir yada yeni bazı oluşumlarla karşılaşabilirsiniz. Enerjinizi olumlu olarak kullanabileceksiniz. İkna etmek istediğiniz kişiler varsa bugün bunun için yapacağınız girişimlerden olumlu sonuçlar alacaksınız. Küçük bazı sürprizler yaşayabilirsiniz ve bunlar sizi mutlu edecektir.

1 Mart 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 10:00 itibariyle burcunuzda  oluşacak Yeniay etkisi altında cumartesi günümüz başlıyor. Tabii ki bu Yeniay, sizleri tüm olumlu ışığıyla sarıp sarmalıyor. İtibarınızı güçlendiriyor, moral takviyeniz oluyor, hayata olan inancınızı yükseltiyor. Bir tatlı esinti gibi, bir pembe tülün ardından hayata bakmak gibi, bir lokma ekmeği huzur içinde yemenin lezzetine varmak gibi bir his uyandırıyor. Ruhunuz sakinleşiyor, bereketiniz artıyor. Birlik ve bütünlük duygusu içinde insanlarla kucaklaşmanız mümkün oluyor. Empati gücünüzü yükselten, kendinizi aşmanızı, aşkla buluşmanızı, tüm zorluklara rağmen hayatla kucaklaşmanızı sağlayacak bu Yeniay, iç sesinizin rehberliğinde engellerin üstesinden gelebilmeniz için size destek sunuyor. Önümüzdeki iki haftalık süreçte, kişisel isteklerinizi, hedeflerinizi gözden geçirerek, kendiniz için bu sabah bir dilekte bulununuz. Gerçekleşeceğinize inanınız ve hayata tüm gücünüzle sarılarak merhaba diyiniz. Mucizeler sizinle olsun.   1 Mart saat 18:23-20 Mayıs saat 04:31 arasında Mars geri hareketini sürdürecek. Bu oldukça uzun bir süredir. Bu dönemde sosyal yaşantınıza tabii ki önem veriniz. Ancak özel paylaşım içinde olduğunuz kişilerle ilişkinize, cinsel yaşamınıza, maddi kazanç anlamındaki ortaklıklarınıza mutlaka dikkat ediniz. Gözlemde bulunmayı unutmayınız. Ortak kaynakların nasıl kullanıldığı, nasıl bölüşüldüğü, eşinizin, ortağınızın veya başkalarının ne kadar adil, hakkaniyetli davranıp davranmadığına bir bakınız. Siz de aynı şekilde bencil yaklaşımlardan uzak durunuz. Birilerine güvenip, parasal anlamda ortaklık kurmayınız.   Not:   Dün itibariyle Merkür geri hareketi sona erdi. Ancak astrolojik olarak önümüzdeki bir hafta boyunca Merkürün gölgeli günlerindeyiz.  En az, geri hareket kadar önemlidir. 7 Mart tarihine kadar, ilişki ve aile hayatınızla ilgili konularda yapacağınız gözlemler yine  işinize yarayacaktır. Şöyle dışa kulaklarımızı kapatıp ne var ne yok, yeniden bir bakalım. Nasıl bir beraberlik yaşıyoruz veya neden hala hayatımızda biri yok. Problemli bir ilişkimiz varsa, bunun ardında yatan sebepler nedir? Onları anlayalım. Karşımıza yeni biri çıkarsa, onu tanımaya çalışalım. İlişkinin adını koymayalım. Topluyorum yıldızları gökyüzünden, Umut olsun diye hepimize Hayat bu belli olur mu Elbet gülecektir,  kader bir gün yüzümüze....   Yeniayın, hayatınızda güzelliklere vesile olması dileğimle,

1 Mart 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatınızın; zıtlıkların bir bütünü olduğunu unutmayın. Bugün, bu anlamda düşünmeye çalışırsanız, kayıplarınızla ilgili olarak girdiğiniz streslerin etkisini azaltabilir veya tamamen yok edebilirsiniz. Bu kez de; kaybettiğiniz nesnelliklerin, size verdiği deneyimler ve ışıklar eşliğinde, kazanımlara doğru yelken açacaksınız.

1 Mart 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mayıs başlarına kadar sabırlı olmanız gerekiyor! Bazı kişileri planlarını uygulama konusunda isteksiz görebileceğiniz ve harekete geçmeleri konusundaki ısrarlarınıza uyum sağlamadıklarını gözlemleyebileceğiniz bir sürece giriş yapıyorsunuz. Tüm burçlar için gün geneli: Aralık ayının ikinci haftasında Terazi burcuna geçen Mars, Mayıs ayı ortalarına kadar gerilemeye başlıyor. Dolayısıyla, o tarihten itibaren önümüzde bulunan konular, işler, planlar veya ilişkiler ön planda olmak üzere, diğer işlerimizde de gerileme yaşanabilecek ya da en azından ilerlemenin yavaşlayabileceği bir sürece giriyoruz. Ya da bu süreçte karşımıza çıkan belli başlı konular neyse, bu alanlarda yeniden zorlanmalar yaşanabilir veya bu konuların üzerinden geçme fırsatı yakalanabilir.

1 Mart 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

1 Mart 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DİNAMİK yapınıza uygun ortamlarda bulunduğunuz zaman motivasyon gücünüz artıyor. Büyük değişimlere hazırsınız.

1 Mart 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yerine getirmek zorunda olduğunuz görevler veya iç dünyanızdaki karışıklık, çevrenize fazla odaklanamamanıza yol açabilir. İnsanlarla olan ilişkilerinizden veya sosyal ortamlardan istediğiniz tatmini sağlayamayabilirsiniz.

1 Mart 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 00' 08" R
Ay
Terazi
00° 23' 29"
Merkür
Boğa
03° 34' 45"
Venüs
Boğa
23° 22' 26"
Mars
Koç
13° 39' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 55"
Satürn
Balık
17° 58' 59"
Uranüs
Boğa
23° 23' 55"
Neptün
Balık
29° 23' 44"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 52"
Lilith
Başak
25° 21' 11"
True Node
Koç
14° 55' 52"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>