Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hissettiklerinizi onunla paylaşmanız onu şımartmıyor aksine bundan biraz da mahcup oluyor. Çoktandır aradığınız kişiyi nihayet bulduğunuzu düşünüyorsunuz. Çarpıcı bir zaman girdabına hızla giriyorsunuz.

Size bir takım konularda destek olacağını söyleyenler, sizi yarı yolda bırakabilirler. İş yerinizde herkesin sorun yaşadığı biriyle açıkça konuşma işi sizin üzerinize kalacak.

Bir kaç kez, üstü kapalı sözlerinizin anlamazlıktan gelinmesi sizi bir para ilişkinizde cesaretsizliğe sokmuş gibi. Bu konularda, bugünlerde büyük bir hassasiyet içinde görünüyorsunuz. Kırılmaya açıksınız.

Bu kadar hareketli gelişmelere alışık olmadığınız için zorlanıyorsunuz. Ruhunuzdaki yorgunluğu, elde edeceğiniz sonuçlarla dinlendirebileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde kafanızı kurcalayan konu, sizi çok yakında şaşırtabilir. Konuyla bağlantısı olduğunu sandığınız kişilerin konuyla uzaktan yakından ilgileri olmadığını görüp şaşırabilirsiniz. Çözümsüzleşmiş görünen bir sorunla bir süre daha meşgul olacaksınız. Bu uğraşınızda, hasarlı insan ilişkilerinin onarılamayacağına inanmaktan vazgeçebilirsiniz.

17 Temmuz 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 05:29 Ay-Pluto görünümü, size ışık oluyor, kuvvet aşılıyor. Kendiniz adına düşündüğünüz ne varsa onu gerçekleştirmeniz için cesaretlendiriyor. Saat 13:50-22:42 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Her şeyi incelemek, anlamak, yerli yerine oturtmak isteriz. Eğer beraberliğimiz yeni başlamışsa, partnerimizi çözmeye çalışırız. O da aynı şekilde bizi tanımak, nasıl biri olduğumuzu anlamak için sorular yöneltebilir, bizi ara sıra sıkıştırmaya çalışabilir. İlişkisinde sorun olanların dikkatli konuşmalarında, anlamadan etmeden abartılı şekilde hareket etmemelerinde yarar vardır. Saat 22:42 Ay-Terazi burcunda seyrine başladığında, iletişimde bulunduğunuz insanların sevgi dolu tavırları, problemlerinizi çözebilmenizi sağlayan en önemli gücünüzdür. Çünkü ancak uyumlu insanlarla bir arada mutlu olursunuz. En ufak bir tatsızlık ve gerilimden uzak durmak istersiniz. Partnerinizle, dostlarınızla sohbet etmekten zevk alırsınız. Size göre bir insanın olduğu gibi görünmesi, göründüğü gibi olması gerekir. Bunun tersi hareket edenlerden uzak durmaya çalışırsınız.

17 Temmuz 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün her detay senin için hayati bir önem taşıyacak. Özellikle rekabetin yüksek olduğu bir çalışma alanın varsa, gözlem gücünü ve analitik yönünü kullanarak birçok kişinin önüne geçebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysan, değer verdiğin kişiyle tatil planınız için parasal bazı düzenlemeler yapabilirsiniz. Akşamüzeri yakın arkadaşlarınla bir araya gelebilirsin. Arkadaşlarının senin iyiliğin için söylediklerini yanlış anlamamaya çalışmasın. Özünde seni ne kadar sevdiklerini sen de biliyorsun. Gözlerinde yaşadığın sıkıntıyı ihmal etmeyip bir uzmana başvurmanda yarar olacak.

17 Temmuz 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ailenizle ilgili bazı fikirsel çatışmalar sizleri gelecekle ile ilgili farklı düşüncelere sevk edebilir. Bazı şeylerin kendi istekleriniz doğrultusunda olmaması partnerinizi ters anlamınıza ve hemen tepki vermenize neden olabilir.

17 Temmuz 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortak paylaşılan konuların gündemde olacağı bir gün olur. Eşiniz veya sevgilinizle ile ilgili konularla ilgilenmeniz mümkün. Sizi rahatsız eden konular hakkında beraberce ilişkiniz için kararlar alabilirsiniz. Bu konuda dengeleri kurmakta zorluk çekmeniz olasıdır. İç uyumunuzu dengede tutmak için yalnız kalmayı tercih etmeniz yararınıza olur.

17 Temmuz 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizle yüzleşerek hayatınızda doğru bir süreç başlatacağınızın işaretini veriyorsunuz. Aşk yaşamınızı canlandıracaksınız. Sevgiye hasret kaldığınız için bu size iyi gelecek.

17 Temmuz 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay karşıt burcunuz Başak'ta ilerlerken gündeminizde ilişkileriniz olacak. Evliliğinizi, eşinizi veya sevgilinizi çok daha fazla düşünüyor olabilirsiniz. İkili görüşmelerden keyif alacağınız, fikirlerinizi karşılıklı paylaşmak isteyeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz.

17 Temmuz 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanla ilişkilerinizde bazı sorunlar oluşabilir. Bu alanda alınacak bazı kararlara ihtiyacınız var. Sınırlarınızı belirlemelisiniz.İş alanlarınızda aklınıza düşen fikirleri iyice gözden geçirin.

17 Temmuz 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toprak üçgeninin sağladığı sağduyu ve somut kavramlardan dolay kendinizi son derece güvende hissedeceksiniz.Partnerinizin size karşı gösterdiği hoşgörü uzun zamandan beri aradığınız huzuru size taşır. İkili ilişkilerde yumuşama zamanı. Küslükler, dargınlıkları ortadan kaldırın.

17 Temmuz 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

17 Temmuz 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 14' 21"
Ay
Kova
21° 07' 59"
Merkür
Koç
17° 43' 24"
Venüs
Boğa
03° 18' 06"
Mars
Koç
01° 09' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 37"
Satürn
Balık
16° 44' 18"
Uranüs
Boğa
22° 27' 15"
Neptün
Balık
28° 57' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 50"
Lilith
Başak
23° 32' 42"
True Node
Koç
15° 20' 47"
Son Güncelleme : 02/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>