Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mart 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onunla bir şeyler yaşama isteğinizi zor dizginlemenize karşın, bu ilişkiye başlayacağınıza dair bir belirti de göstermiyorsunuz. Kısa bir heyecanla yetinmek zorunda kalabilirsiniz.

Verimli çabalarınızla yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşle ilgili gösterdiğiniz istikrar, takdir topluyor. Bunun sizi tetikleyip eforunuzu arttıran bir etki yarattığı imajı veriyorsunuz.

Bir satış işinizden haberdar edileceksiniz. Bununla ilgili zaman yaratıp işi takip etmeniz gerekecek. Kazancınız bir birikim sağlamanıza yetmiyor. Günübirlik yaşıyorsunuz.

Bir yakınınıza kefil olmanız istenebilir ve yine sorunlar yaşayabilirsiniz. Bugünlerde geçmişteki bir kefalet olayınızı anımsamanızda yarar olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sezgilerinizin çok iyi çalışacağı ve duygusal olarak olumlu gelişmeler yaşayacağınız bir gündesiniz. Genel çevrenizle bağlantılarınızın ve iletişimlerinizin artacağı hareketli zaman geçirmeye hazır olun. Beklentilerinizi yeniden değerlendireceksiniz ve kısa süreli bazı planlar yapabilirsiniz ancak karar vermek bugün sizin için çok kolay olmayabilir. Bazı sorunlarınıza yaratıcı çözümler bulabilirsiniz ve olaylar üzerinde hakimiyet sağlayacaksınız.

3 Mart 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar,  yeni haftamız Ay-Koç burcu geçişiyle başlıyor. Maddi konulardaki hareketliliği işaret ediyor. İnsan hem sevilmek hem kazançlı çıkmak hem de değerinin bilinmesini istiyor.   Saat 11:14 Ay-Jüpiter görünümünde, ailemiz, sevdiklerimiz ve aşk olgusu bizim için gayet önemli olacaktır. Aşkı özlüyoruz, sahiplenilmek istiyoruz ve iki günlük dünyada huzur bulmaktan yanayız.   Saat 11:50 Ay-Uranüs kavuşumu, harcamalarınıza dikkat etmenin, sağlığınızla ilgilenmenin, beklenmedik bazı meseleler üzerinde düşünmenin işaretçisidir.   Saat 15:47 Ay-Pluto görünümü, arkadaşlık bağınızın güçlü olduğu kişilerle bir araya gelmenin onların sorunlarına yardımcı olmanın işaretçisi. Maddi konular bugün  yine etkili olmaya devam ediyor. Hazıra dağ dayanmaz misali, bizim de harcamalarımıza dikkat etmemiz gerekiyor.   Saat 21:15 Güneş-Pluto arasındaki olumlu görünüm sizi  dirençli kılıyor ve ne yönde ilerlemesi gerektiğini bilmesini sağlıyor. Rüyalarınız eğer bugünlerde fazlasıyla etkiliyse, uyandığınızda kare kare gördüklerinizi hatırlıyorsanız bunları lütfen not ediniz. Ve size tavsiyem ne olursa olsun kendiniz için bir şey dilediğinizde olur mu olmaz mı diye şüpheye düşmeyiniz. Çelişkilerinizin hayallerinize kavuşmanızın önünde engel oluşturmasına izin vermeyin.   Sevgiyle yol alabileceğimiz, kötülüklerden uzak duracağımız  bir hafta  geçirmemiz dileğimle,

3 Mart 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sınırlarınızı çok iyi çizeceğiniz bugün içinde, maddesel kaynaklarınızı belirlemek için gerekli donanıma sahipsiniz. Ay'ın bulunduğu konum, para evinizi olumlu bir şekilde vurgulayacağınızı gösteriyor. Finans konularında belirleyici davranışlar içinde olacaksınız. Etkili konuşmalarınız çevrenizde iyi yansımalara neden olacaktır.

3 Mart 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mayıs başlarına kadar sabırlı olmanız gerekiyor! Bazı kişileri planlarını uygulama konusunda isteksiz görebileceğiniz ve harekete geçmeleri konusundaki ısrarlarınıza uyum sağlamadıklarını gözlemleyebileceğiniz bir sürece giriş yapıyorsunuz. Tüm burçlar için gün geneli: Aralık ayının ikinci haftasında Terazi burcuna geçen Mars, Mayıs ayı ortalarına kadar gerilemeye başlıyor. Dolayısıyla, o tarihten itibaren önümüzde bulunan konular, işler, planlar veya ilişkiler ön planda olmak üzere, diğer işlerimizde de gerileme yaşanabilecek ya da en azından ilerlemenin yavaşlayabileceği bir sürece giriyoruz. Ya da bu süreçte karşımıza çıkan belli başlı konular neyse, bu alanlarda yeniden zorlanmalar yaşanabilir veya bu konuların üzerinden geçme fırsatı yakalanabilir.

1 Mart 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hızlı kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Mali konular ve naki durumunuzla ilgili daha aceleci bir tutum sergileyebilirsiniz. Bu konulardaki gelişmeler kurallarınızın dışına çıkmanıza neden olabilir. Sabırlı davranmak ya da beklemek yerine atılım yapmaya, hızla çözüm bulmaya eğilim gösterebilirsiniz. Kararlarınızın akılcı olup olmadığını tartmanızda fayda var.

3 Mart 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GELECEĞİ düşündüğünüz bir dönemdesiniz. Bir taraftan çılgın projeler yapabilir ve bütçenizi aşan girişimlerde bulunabilirsiniz.

3 Mart 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sezgileriniz, mantığınızdan daha çok çalışacaktır. Bu, bugün için çok önemli bir avantaj çünkü mantığınız, karamsarlığınızdan olumsuz şekilde etkileniyor. Olayları sezgilerinizle değerlendirin.

3 Mart 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 36' 14" R
Ay
Boğa
11° 34' 15" R
Merkür
Koç
21° 31' 60"
Venüs
Boğa
10° 07' 10"
Mars
Koç
05° 25' 16"
Jüpiter
Boğa
25° 41' 32"
Satürn
Balık
17° 11' 51"
Uranüs
Boğa
22° 46' 24"
Neptün
Balık
29° 07' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
21° 04' 08"
Lilith
Başak
24° 09' 32"
True Node
Koç
15° 22' 26"
Son Güncelleme : 07/05/2024 19:41

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>