Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mart 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sorunlarınızla ilgili olarak üçüncü, dördüncü kişileri sorumlu görmeniz ilişkinize hiç bir yarar getirmeyecek. İlişkinizin yoluna girmesi için yanlış çıkış arayışları içersindesiniz.

Yenilikler peşindesiniz. Bu özelliğinizi keşfedenler, sizinle çok ilgili görünüyorlar. Biriyle bugünlerde, sizi umutlandıran bir görüşmeniz olabilir. İşinize yatkınlığını keşfetmeye çalışacaksınız.

Paranızı mülke yatırmanızla ilgili aldığınız kararları erteleyebilirsiniz. Birikiminizin daha gerçekçi alanlarda olmasını istiyorsunuz. Yakında bu düşüncede bir fikir vereniniz de olabilir, ilgileneceksiniz.

Sağlık konularında biraz telaşçı bir izlenim veriyorsunuz. Endişelendiğiniz belirtiler, geçici rahatsızlıklar olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Olaylara karşı oldukça hassas olacağınız ve duygusal tepkiler verebileceğiniz bir gündesiniz. Beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz ve genellikle çevrenizden ayrıcalıklı tutumlar göreceksiniz. Gün içinde duygularınız ve düşünceleriniz iniş çıkışlı bir periyot izleyecektir. Duygularınızı kontrol etmekte hatalar yapabilirsiniz ve iç dünyanıza dönme eğilimi gösterebilirsiniz. Mantığınızı geri plana iterek duygusal bir karar verebilirsiniz.Yenilikler yapmak için iyi fırsatlar yakalayacaksınız.

4 Mart 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 03:26 Güneş-Chiron kavuşum etkisi altında Salı gününe adım atıyoruz. Bu enerji cesaret verici olduğu gibi, kurallarını kendinizin belirlediği bir dünyada yaşama arzunuzun da göstergesidir. Zihinsel, mistik ve bilinmeyen konular üzerine daha fazla eğilebileceğiniz bu dönemde, yükselen şifa gücünüzle etrafınızdaki insanlara destek olabilirsiniz. Eğer siz kötü günler yaşarken birileri size yardımcı olmadıysa, siz bu süreçte diğer insanlara destek vererek o acı günlerin bilinçaltınızda açtığı derin yaraları sarmaya çalışabilirsiniz. Sizi bugünlerde  şifacı biri olarak görebilirler, böyle tanınmaktan mutlu olabilirsiniz. Sizi kimsenin kötü biri olarak görmesine tahammülünüz yoktur. Belki de bu yüzden gereğinden fazla iyilikte bulunabilirsiniz. Bu kavuşum, kendinizle bütünleşmenizi sağlayıcıdır. Bu bütünleşme, bir çok probleminizi çözebilmenizde yardımcıdır.   Saat 16:44 Ay-Mars karşıtlık etkisi içsel bir gerginliğin işaretçisidir. Bazen birilerine öyle bir kafa tutarsınız ki, geri dönüşünüz olmaz. Gerekirse risk alırım. Çünkü amacım kazanmak diye düşünürsünüz. Hırslı, tutkulu ve bir o kadar mücadeleci şekilde atağa kalkışırsınız. Fakat bu haliniz bazen tehlikeli işler içine girmenize neden olabileceği gibi, tam tersine fazlaca ödün vererek zaman kaybetmenize neden olabilir.   Saat 19:31-21:12 arasında kısa süreli Ay-Boşluk etkisi altındayız.  Kazanmak adına  ileri atılmakta güçlüklerle karşılaştığımızda  ve fikirlerimizi ifade etmekte zorlandığımızda  hassas tepkilerde bulunuruz. Ancak maddi konularda tabii ki tedbirli olmamızda yarar vardır.   Saat 21:12 itibariye Boğa burcunda seyrini sürdürecek Ay etkisi altında, keyfimiz yerine gelir. Çevrenizde huzur veren dostlara, maddi ve manevi anlamda yarınlarınız garanti altına alacak gelişmelere özleminiz artar. Bu enerji sizi kuvvetlendirici, iç sakinliğinizi yükselticidir.   Her dem sevdiklerimizle birlikte yan yana olmamız dileğimle,

4 Mart 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcılığınıza çok fazla güveniyorsunuz.. Çevresel faktörlerin baskısının sizi olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz. . Bugün yapmak istediğiniz bir çok işin listesiniz yapın ve aceleye getirmeden tüm işlerinizi sırayla toparlayın. Artık sağlam basmak istiyor ve taviz verme konusunda temkinli davranıyorsunuz.

4 Mart 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkiler veyabirlikleri ön planda. Henüz uygulamaya geçirmek çok kolay olmasa da, üreteceğiniz çözümler takdiri hak ediyor doğrusu! Tüm burçlar için gün geneli: Belli başarılar elde etmek, kazanmak, işleri tamamlamak, hedefe doğru yürümek veya ilerleme kaydetmek için uygun fırsatlar yakalayabileceğimiz bir gündeyiz. Beklenmedik engeller, olaylar, entrikalı durumlar ya da zayıf olunan yerler ortaya çıksa da gerekli müdahale veya değişiklikleri yapıp çıktığımız yoldan geri dönmememiz istediğimizi almamızı sağlayacaktır veya bu pürüzler dahi (bir şekilde?)yararımıza sonuçlar doğuracaktır.

4 Mart 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sezgileriniz ve hayal gücünüz size karmaşık duygular yaşatabilir. Bu yönlerinizde meydana gelen artıştan dolayı dengenizi bulmakta zorlanabilirsiniz. Ancak bugün daha mücadeleci bir tavırda olacaksınız. Bu da sizi endişeden ve içe dönük tavırlar sergilemekten alıkoyacak. Akşam vakti daha rahat ve huzurlu hissedebilirsiniz.

4 Mart 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DEĞER yargılarınız ön planda. Başkalarının sizi yönetmesine izin vermemeli ve yaşamınızdaki olaylara hakim olmalısınız.

4 Mart 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, bazı atılımlarla birçok şeyi değiştirme potansiyeline sahip bir gün olacaktır. Bu nedenle, son derece cesur, kararlı ve atik olmalısınız. Küçük ama etkin hamleler, size, birçok alanda tahmin bile edemeyeceğiniz başarılar getirebilir.

4 Mart 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 55' 58" R
Ay
Koç
01° 06' 47"
Merkür
Koç
19° 23' 52"
Venüs
Boğa
06° 43' 24"
Mars
Koç
03° 18' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 40"
Satürn
Balık
16° 58' 23"
Uranüs
Boğa
22° 36' 50"
Neptün
Balık
29° 02' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 55' 05"
Lilith
Başak
23° 51' 11"
True Node
Koç
15° 24' 16"
Son Güncelleme : 05/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>