Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mart 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %
My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece enerjik olacağınız bir gündesiniz ve bazı sorunlarınıza akılcı çözümler bulabilirsiniz. Düşüncelerinizle duygularınız arasında güzel bir iletişim yaşanabilir. Sezgilerinize güvenebilirsiniz. Daha önce düşünmediğiniz bir alternatifi deneme şansı yakalayacaksınız. İş yaşamında küçük bazı gerginlikler olabilir ancak soğukkanlı tutumlarınızla bunları aşabilirsiniz. Girişimde bulunmaya son derece uygun bir gündesiniz ancak akşam saatleri bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

6 Mart 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar,  Cuma günümüz, Ay- Boğa burcu seyriyle başlıyor. Bizi güzelliklere çağırıyor ve  ayaklarımızı yere sağlam olarak bastırıyor.  Huzur veren her şey bizim için değerleniyor. Güven duymak istiyoruz hayata ve insanlara karşı.  Hani deyim yerindeyse ağzımın tadı iyi olsun istiyoruz.  Aşk, çocuklar, maddi durum, sağlığımız,hayatımız her şey son derece önemli hale gelir.   Saat 13:54 Ay-Satürn karşıtlığı gerçekleşecek ve hemen ardından Ay, 7 Mart saat 04:37 olana dek boşlukta ilerleyecek. Bu süre içinde  gücünüzü  hafife almadan ve her türlü engelin üstesinden geleceğinize yürekten inanmalısınız. Burcunuzla uyumlu olan  Ay-Boğa burcu geçiş enerjisi, her zaman sizden yanadır.  Çevrenizle olan ilişkilerinizi sağlamlaştırmada, köklendirmekte, uzun ve sağlam kılabilmekte destekçinizdir. Ancak boşluk etkisi altında karşımıza bazı engeller çıkabilir. Biz durup, şöyle bir olan biteni gözlemleyelim. Günü kendi akışına bırakalım.   Saat 22:52 Venüs-Kuzey düğüm arasındaki mücadeleci görünüm, gelişim anlamındaki çalışmalara ağırlık vermenin önemini gösteriyor. Sıkı çalışmanız, kendinizi geliştirmeniz, iç sesinize kulak vermeniz şart. Sizi bağlayan, zorlayan ve gelişiminizin önünde engel oluşturan kişi ve aktivitelerden uzak durmanız gerekiyor. 22 Mart tarihinde Kuzey düğüm- Aslan burcunda ilerlediğinde gelişim hedefiniz çalışma hayatınız olacak.   Mutlulukların  gün boyu yanınızdan hiç eksik olmaması dileğimle,

6 Mart 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz daima aşkı çok fazla gözünüzde yücelttiniz. Belki aşk adına bu olması gereken bir düşünce tarzı. Fakat evren aşkın uzaklarda değil de, yakınınızda olduğunu gösterecek bir tavırla karşınıza çıkıyor. İşte karşınıza çıkacak kişiler sizin beklediğiniz tarzda kişiler olacaktır. Hayatınıza idealist kişiler girecektir.

6 Mart 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlerlemenizi durdurmak zor görünüyor. Dolayısıyla, uzun zamandır sekteye uğramış ya da işlevselliğini kaybetmiş belli ilişkileri veyabirliklerini korumak için enerji harcamak ve zaman kaybetmek doğru olmayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bizim için önemli bazı konular hız kazanıyor. Ancak, gelen desteği, teklifleri veya karşılaşılan fırsatları kaçırmamak adına imkansız konulara onay verme ihtimalimiz yüksek. Gidilmesi zor yerlere gitmeyi, aşılması zor hedefleri aşmayı, çiğnenmesi gereken kurallara rağmen ‘'evet ‘' demeyi göze alabilir veya görmezden gelebiliriz, belli anlaşmalar esnasında dikkatli olmak lazım!

6 Mart 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli bir gün geçirmeniz mümkün. Haberler konularında da hareketlilik gözüküyor. Özellikle bugün yakın çevrenizde bazı değişiklikler meydana gelebilir. Bu değişikliklerle ilgili yorum yaparken dikkatli ve özenli bir dil kullanmaya gayret edin. Size büyük etkileri olmasa da değişikliği yaşayan kişiler bu konuda alıngan davranabilirler.

6 Mart 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BİR çok konuda gösterdiğiniz fevri davranışlarınız nedeniyle kayıplar yaşayabilirsiniz. İşiniz için gerekli kişilere ulaşmayı denemelisiniz.

6 Mart 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizin yolunda gideceği, olumlu bir gün geçireceksiniz. Görevlerinizi sizi sıkmadan veya yormadan, sanki kendi kendilerine yerine geliyormuş gibi görünebilir. Çevreniz, yaptıklarınızı çok beğenebilir ve iltifatları birbiri ardına sıralayabilir.

6 Mart 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 11' 19" R
Ay
Koç
04° 58' 45"
Merkür
Koç
19° 34' 57"
Venüs
Boğa
07° 02' 54"
Mars
Koç
03° 30' 21"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 23"
Satürn
Balık
16° 59' 42"
Uranüs
Boğa
22° 37' 45"
Neptün
Balık
29° 03' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 55' 57"
Lilith
Başak
23° 52' 56"
True Node
Koç
15° 24' 30"
Son Güncelleme : 05/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>