Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mart 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinin en başında bırakacağınız ısrarcı izlenimi, sonradan kolay silemeyebilirsiniz. Onun kendini ifade etmesini sağlamalı, bir şeylerin kendiliğinden gelişmesine izin vermelisiniz.

Özel yaşamınızdaki sabırsızlıklarınız,yaşamınızda istediğini elde edebilen bir dayanıklılığa, sabırlılığa dönüşebiliyor. Eleştiriye açık ve objektif tavırlarınızla geniş olanaklar sağlıyorsunuz.

Para konularındaki şanlılığınız yine yüzünüze gülecek gibi. Küçük yatırımlarınız bugünlerde doğal olarak hareketsiz. Ama umutlu oluşunuz, çevrenize de bu anlamda kötümserlik yaşatmıyor.

Gereksiz diye tanımladığınız bir yakınlaşmaya müdahalenizin sınırlarını çizmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz. Sizin için ilginç ortamlara girebilir ve yeni diyaloglar kurabilirsiniz. Çeşitli konulara girişimlerde bulunabilirsiniz. Zihniniz oldukça iyi çalışacaktır ve duygularınız sizi olumlu anlamda etkileyecek. Bir süredir devam eden bir sorununuzu bugün zorlanmadan çözebilirsiniz. Akşam saatleri ise canınızı sıkacak küçük bir sorun gündeme gelebilir. Çevrenizdeki insanları ikna etmek zorunda kalabilirsiniz ve gelişmeler keyfinizi kaçırabilir.

7 Mart 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Cuma günümüz, saat 04:37 itibariyle etkili olacak Ay-İkizler burcu seyriyle başlayacak ve ardından  saat 06:45 Ay-Venüs görünümü gerçekleşecek. Bu iki enerji,  ruhumuzun derinliklerindeki farklı yanlarımızı ortaya koyma hevesimizi canlandırıyor. Bir şeyler olmalı, bir şeyler hayatımda artık değişmeli diyen iç sesimiz akşam saatlerinde  bize rehberlik ediyor. Dilediğimiz şekilde kendimizi ifade edeceğiz. Özellikle ev sınırları içinde yapılan konuşmalar bir hayli etkili olacaktır.   Saat 15:11 Ay-Neptün görünümü, geçmişte yaşanılanları hassasiyetle bazen de gerginlikle ele almanıza neden olur.  Bu yüzden de doğru bir karar vermek pek kolay olmuyor.   Önemli Not: Geçtiğimiz Kasım 2013-Mart 2014 tarihleri arasında etkili olan Jüpiter geri hareketi sona ermiş bulunuyor. Düz seyirle 16 Temmuz 2014 tarihine kadar Yengeç burcunda  ilerleyecek Jüpiter dönemi, yaratıcı tarzda olan yeteneklerinizi değerlendirme anlamında gayet kıymetlidir. Yüce bir gönüllükle insanlara hizmet götürünüz. Bu enerji,  aile olma duygusunu yüreğinizin derinliklerinde hissetmenizi sağlar. Güven içinde olmak isteyen kişi öncelikle değerlerini korur, kollar ve onları riske etmez. Bir hobiniz size maddi ve manevi anlamda kazanç sağlar, huzur verir, geleceğinizi şekillendirmenizde yardımcı olur. Sizlerhayatınızı önemseyiniz. Toplum içindeki yerinizi belirleyecek çalışmalara ağırlık veriniz. Bu süreçte anne olmak, bir çocuğa annelik yapmak, aileye dönük yardımlaşmalarda yer almak mümkündür. Bilgilenen, tecrübelenen Balıklar, şimdi bunları başka insanlarla paylaşacaklar. Sahiplenilmek, korunmak, değerlerinize kıymet verecek kişilere rastlamak anlamında şanslısınız. Bu dönemde bazı Balıklar ana okul öğretmenliği, yiyecek sektörü, turizm, dans, yüzme, felsefe, tarih, yardımlaşma, sanat ve mistik konulara yönelebilirler. Diğer taraftan, bildiğiniz gibi 2 Mart tarihinde Satürn gerilemeye başladı. Bunu göz ardı etmeyelim. Gelişim ve yenilik anlamındaki yolculuk, eğitim,  ticari ve yerleşim yerinizle ilgili meseleleri ileriye dönük ve gerçekçi bir şekilde gözden geçirelim. Bu geri hareket dönemi boyunca bilginizi, deneyimlerinizi, tecrübelerinizi tespit ediniz. Eksikleriniz var mı, yeterli misiniz değil misiniz bunları ele alınız. Aceleye getirmeyelim. Her gözden geçirme ve kendinize kattığınız her bilgi, gördüğünüz her şey, karşınıza çıkan insanlar sizin hem dönüşümde bulunmanız hem yenilenmeniz yönünde önem taşıyor. Bunu unutmayalım. Bunlar çok işinize yarayacak.   Bir insanın nefreti kendini aştığında, SONUNU Bir insanın sevgisi başkalarına ulaştığında, YOLUNU belirler...... Birbirimize yakın olalım ki, sıkıntılarımızı aşmamız, güzelliklerimiz keşfetmemiz  mümkün olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

7 Mart 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İsteklerinizi yaşama geçirdiğiniz zaman keyfinize diyecek yok. Bugün, partnerinizle karşılıklı iletişim içinde olmanız nedeniyle gününüz iyi geçecek. Kişisel zevkleriniz için harcamalarınızı dengelemek zorunda kalabilirsiniz. İşin size artı getirecek yönlerini iyi izlemeniz şartıyla, uzun süredir yapmak istediğiniz işler için uygun bir dönem.

7 Mart 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlerlemenizi durdurmak zor görünüyor. Dolayısıyla, uzun zamandır sekteye uğramış ya da işlevselliğini kaybetmiş belli ilişkileri veyabirliklerini korumak için enerji harcamak ve zaman kaybetmek doğru olmayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bizim için önemli bazı konular hız kazanıyor. Ancak, gelen desteği, teklifleri veya karşılaşılan fırsatları kaçırmamak adına imkansız konulara onay verme ihtimalimiz yüksek. Gidilmesi zor yerlere gitmeyi, aşılması zor hedefleri aşmayı, çiğnenmesi gereken kurallara rağmen ‘'evet ‘' demeyi göze alabilir veya görmezden gelebiliriz, belli anlaşmalar esnasında dikkatli olmak lazım!

6 Mart 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eskileri atıp yenileri yaşamınıza sokmaya karar verebilirsiniz. Bugün yenilikler ve başlangıçlar için harika bir gün olacak. Yerinizde duramayacak, sürekli kendinizi dışarıya atmak isteyebilirsiniz. Görünüşünüzü de değiştirmek isteyebilirsiniz. Yeni bir saç modeli hızınızı kesmeyebilir. Yakın ilişkilerinizde bu yenilenme hareketinden paylarına düşeni alacaklar.

7 Mart 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BİRAZ gizliliğe ihtiyacınız var. Sınırları zorlamayı seviyorsunuz. Bugün yeni bir çalışmanın ön hazırlıkları içinde olacaksınız.

7 Mart 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın arkadaş çevrenizdeki insanlar ve sık görüştüğünüz akrabalarınızla olan ilişkileriniz çok olumlu bir seyir izleyecektir. Bu kişilerle birlikte zaman geçirme, hatta kısa bir geziye gitme fırsatı yakalarsanız değerlendirin. Oldukça tatmin olacaksınız.

7 Mart 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 19' 23" R
Ay
Koç
07° 01' 00"
Merkür
Koç
19° 40' 54"
Venüs
Boğa
07° 13' 10"
Mars
Koç
03° 36' 45"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 20"
Satürn
Balık
17° 00' 23"
Uranüs
Boğa
22° 38' 14"
Neptün
Balık
29° 03' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 25"
Lilith
Başak
23° 53' 52"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 05/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>