Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mart 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gereksiz takıntılarınızı bir an önce bitirmenizde yarar var. Geçmiş hayal kırıklıklarınızla yanıltan genellemeler yapıyorsunuz. Olumlu örneklerin azlığı da karamsarlığınızı arttırıyor.

Belirlediğiniz bazı kurallarda geri adımlar atabilirsiniz. Son günlerdeki gelişmeler puan grafiğinizi yükseltebilir. Daha sabırlı ve inisiyatifli girişimlerle olaylara yön vereceksiniz.

Aile içinde bugünlerdeki yüklü bir alım niyeti, tartışmalı kararsızlıklara yönelebilir. Bir topluluk içinde paranızı değerlendirme girişimleriniz olabilir. Ama ataklığınızı geri planda tutmanız yine de yararlı olacak.

Rutin işlerinizden kendinize zaman ayırabileceğiniz fırsatlar yaratmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ortaklaşa çeşitli çalışmalar yapabileceğiniz ve bu çalışmalardan başarılı sonuçlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Ancak birlikte çalıştığınız kişilere karşı çok teminli olmalısınız. Ummadığınız noktalarda çeşitli zararlar görme riskinizde olacaktır. Zihinsel olarak uzun vadeli düşünmenize rağmen karşınıza çıkacak koşullar sizi acele etmeye mecbur bırakabilir. Yaşamınıza yen insanlar girebilir ve bunlar size yeni olanaklarda getirecekleridir. İmkanları iyi değerlendirin.

9 Mart 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Pazar günümüz, saat 09:52-15:32  arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Eğer bir takım konularda pürüzler varsa ve kafanızda bunlar soru işaretleri uyandırıyorsa, tekrar bir gözden geçirirsek çıkış yolları bulabiliriz.  Boşluk süresi içinde gelen haberlere ve gelişmelere dikkat edelim. Söz vermeyelim veya  verilmiş bir sözden  caymayalım.   Saat 15:32 Ay-Yengeç burcu seyir etkinliği altında aşkla ilgili tüm meselelerde son derece dürüst bir şekilde düşünürsünüz. Aslında isteğiniz son derece basit bir şey. Size karşı gayet anlayışlı davranılmasını istiyorsunuz. Çünkü dürüstlük sizin için önemli olduğundan  karşınızdaki insanın kendisi gibi davranmadıkça, açık olmadıkça şansı olmayacağını bilmesi gerekiyor Duygularınız bugün cömert, sıcak fakat ilişkinizle alakalı her konuda sevilmek, üstün görülmek ihtiyacınız yüksek bir gün sizi bekliyor.   Mutlu Pazarlar diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

9 Mart 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İsteklerinizden ödün vermek istemiyor ve direnme gücünüzü sonuna kadar kullanıyorsunuz. Bugün, her türlü hırsınızı ön plana çıkarıyorsunuz fakat ihtiyatlı davranmakta fayda var. . Bulunduğunuz ortamlarda, size çekici gelecek kişilerle tanışabilir, onların düşünce tarzlarından etkilenebilirsiniz.

9 Mart 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapılması gereken şeyleri kendinizin yürürlüğe koyması gerekiyor. Aksi takdirde sizi buna zorlayan kişiler olabilir. Duygu ve düşüncelerinizi açıkça dile getirmeli, ama tavsiyelere de kulak vermelisiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Önümüzdeki haftalarda işler zorlaşmaya başlıyor. Önümüzdeki hafta sonundan itibaren işler istediğimiz yönde veya akıcılıkta gitmeyebilir. Dolayısıyla, bu haftasonu kuracağımız olumlu ilişkilere, atılacak olumlu adımlara ve oluşturacağımız olumlu imaja ihtiyaç duyabiliriz, iyi değerlendirmeliyiz.

9 Mart 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

9 Mart 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AİLENİZLE ortak çalışmalar içinde olmanız sizi de mutlu edecek. Fakat ilişkinizi ihmal etmemelisiniz. Sizden sıkılmamalı.

9 Mart 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yerine getirmek zorunda olduğunuz görevler veya iç dünyanızdaki karışıklık, çevrenize fazla odaklanamamanıza yol açabilir. İnsanlarla olan ilişkilerinizden veya sosyal ortamlardan istediğiniz tatmini sağlayamayabilirsiniz.

9 Mart 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 56' 22" R
Ay
Koç
01° 12' 53"
Merkür
Koç
19° 24' 09"
Venüs
Boğa
06° 43' 55"
Mars
Koç
03° 18' 29"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 46"
Satürn
Balık
16° 58' 25"
Uranüs
Boğa
22° 36' 51"
Neptün
Balık
29° 02' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 06"
Lilith
Başak
23° 51' 14"
True Node
Koç
15° 24' 16"
Son Güncelleme : 05/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>