Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendi kendinize yaşadığınız sıkıntı sizi hırçın davranışlara yöneltebilir. Sevgilinizinilişkilerinden rahatsızlıklarınız var. Bu problemi ona açıklamanın yolunu bulmalısınız.

Ortalama beklentiler içindesiniz. Özverili çalışmalarınız ve tokgözlülüğünüz iddiasız insan görüntüsü içinde olmanıza hiç uygun değil, buna dikkat etmenizde yarar var.

Gelecek günlerde, parayla ilgili sorunlarınızda büyük umutlar görünüyor. Birtakım hayalleriniz için paraya herkesten çok ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsunuz.

İş yaşamınızda vereceğiniz daha değişik bir izlenim, size beklemediğiniz fırsatlar sunabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamınızı renklendirme isteğiniz bugünlerde doruklara çıkabilir. Ciddi engellenmeleriniz var, birtakım şeyleri göze almanız gerekiyor. Arkadaşlık konularındaki zararlı bazı yaklaşımlar, yerini daha gerçekçi bir bakışa bırakabilir. Mevcut koşullarınızı daha sempatik görme yolunu seçebilirsiniz. Birkaç kişiyle birlikte kovaladığınız ilginç girişimde şansa ihtiyacınız olacak.

11 Şubat 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 06:25-11:55 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında sizlere tavsiyem,  birileriyle takışmaktan veya fazlasıyla iyi niyetli davranıp kendimizi ezdirmekten uzak duralım. Bu zaman içinde, kolayca aşık olmamız veya  bize söylenen bir söze inanmamız mümkündür. Bazen bir mesele üzerinde kolaylıkla dağılırız bazen toparlanmaya çalışırız, kimi zaman da ipin ucunu kaçırıp,  ne olacaksa olsun diyerek boş veririz her şeye.  Karşımızdaki kişinin doğru biri olması veya olmaması pek fark etmez. Önemli olan aşktır.  Ancak unutmayalım ki, boşluk etkisi altında siz böyle düşünürken karşınızdaki kişi deyim yerindeyse kaçak dövüşebilir. Dikkatli olmakta yarar var.Saat 11:55 sonrası Koç burcunda ilerleyen Ay etkisi altında, bencil düşünen, sadece kendi çıkarı için bizi kullanan veya kullanmaya kalkan kişilere, dünyaya savaş açmamız anlamındadır. İnsanların menfaatlerini nasıl da ihtirasla koruduklarını düşünürüz. Kendimize bir bakalım. Biz kimler için ne özveride bulunmuşuz ve kimler  bizim yaptığımızın kıymetini bilmemiş. Bazen tedbirli olmak iyidir.Saat 21:58 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, aşk hayatınız, finansal konular, çocuklarınız, eğitimdenhayatınıza kadar her alanda doğru kişilerle bağlantı kurmanızı, geleceğe dönük düşünerek yol almanızı sağlayan önemli bir kuvvettir. Bu kuvvet mevcut durumunuzu iyileştirici, problemleri ise geride bırakmanızı sağlayıcıdır. Gün boyunca her işinizde kolaylık, şans ve huzur diliyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,

11 Şubat 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bilinçaltınız çok yoğun. Düşünce yumağı içindesiniz ve gizli planlarınızın mevcudiyeti , sizi başkalarına göre daha karizmatik ve ilginç yapıyor. Çevrenizdeki kişilerin istekleri karşısında bazı yönlendirilmelere gelemediğiniz için, sizi üzen konularda uzaklaşmayı denemelisiniz. Hayır kelimesini bugün kullanmak kullanmalısınız.

11 Şubat 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, planlarda, alınan kararlarda veya hayatın günlük akışında değişiklik gerektiren olaylar ya da aksilikler söz konusu olabilir. Yeniden plan yapılması gerekebilir. Size keyif veren şeylere zaman ayırmalı, Hayatınızda keyif veren şeylere ve sevdiğiniz kişilere zaman ayırmalısınız. Bazı kişiler kafanızda bazı fikirler oluşmasını sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğle saatlerine kadar yavaş hareket edebiliriz veya ne yöne gideceğimize karar vermekte zorlanabiliriz. Kararsızlıklar ya da isteksizlik ön planda olabilir. Öğle saatlerinden itibaren ise, aktif ve enerjik bir gün de olacağız. Gün içerisinde ekip çalışmaları veya grup aktiviteleri yerine yalnız başımıza hareket etmeyi seçmemiz daha faydalı olabilir. Dün uzun uzun yazdığımız özel ilişkilerimizi veya önemli işlerimizi veya görüşmelerimizi destekleyen etkiler de devam ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

11 Şubat 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe hissettiğiniz konular sizi daha fazla bağlayabilir. Ortaklı para konularıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Size stres yaratan konular nedeniyle keyfiniz kaçabilir. Finansal konularda yardım alabilirsiniz. Gelecek yönünde yeni planlamalar içinde olabilirsiniz. Bazı konuları fazla hırs yapmanız sağlığınıza zarar verebilir.

11 Şubat 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, partnerinizin değişen duygularından payınızı alabilirsiniz. Olayları olumsuz değerlendirmek yerine, farklı bir vizyondan görmeye çalışmalısınız. Onunla çatışmak yerine, uzlaşmayı tercih etmelisiniz. Renkli bir güne ihtiyacınız var ve paylaşımlarınızı daha güçlü hale getirmelisiniz.

11 Şubat 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyer vehayatınızda muazzam fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bugün, çalışmalarınızla ön plana çıkan kişi olurken, kurumlar, patronlar ve ailenizden destek alabilir, toplum içinde kendinizi yüksek ve parlak bir enerji ile ifade ederek öne çıkabilirsiniz. İlişkilerinizde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bugün, bir karar vermeden önce ruhunuzun bunu onaylayıp onaylamadığını iç sesinize sormanız ve iyice düşünerek karar vermeniz faydalı olacaktır.

11 Şubat 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Size heyecan veren konulara karşı harcamalarınız fazla olabilir, belki de kendinizi şımartmak isteyeceksiniz. Parasal konulara bakışınız mütevazı olacak. Çalışmalarınızın karşılığını göreceksiniz

11 Şubat 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde özel ilişkiniz veya ortaklığınız ile mevcut münasebetinizde bir cansızlık hissedebilirsiniz. Sezgi ve incelik duygularınızın da içten gelmediğini fark edeceksiniz. Ancak öğlen saatlerinden itibaren hem hayatınızda yolunda gitmeyen konuların üzerine gitmek, hem de yarım kalan işlerinizi neticelendirmek için azim ve pozitif enerjiye sahip olursunuz. Genel olarak ise; Ay bu sabah saat 07:25'te Balık burcunda boşluğa giriyor, 12:55'te Koç burcuna geçmiş oluyor. Öğleye kadar daha yavaş tempoda kalabiliriz. Elimizdeki işlere odaklanıp yeni kararlar almayalım. Değişiklik yapmak, işlerinizi daha çabuk halletmek için hız ve canlılık vadeden Koç enerjisine geçmesini bekleyelim. Öğleden sonra bekleyen, zihin dağınıklığı veya elde olmayan nedenlerden ilerlemeyen işleriniz varsa hızlıca yoluna girecektir. İstediğiniz ilerlemeyi kaydedebilirsiniz. Detaylara dikkat etmeli, düşüncesizlik yapmaktan uzak durmalı. Çünkü acele ederken gözden kaçırdığımız pürüzler oluşabilir.

11 Şubat 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev bütçesini sarsacak uç kararlar almanız, fazladan harcama kalemleri yaratmanız ve düşüncesiz masraflar yapmanız, günün ana konuları olabilir. Mantığınızı kullanmalı, üzerinde düşünülmemiş hamlelerde bulunmamalısınız. Detaylı hazırlanmış planlarla ise maddi kazanç sağlayabilirsiniz.

11 Şubat 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 09' 54"
Ay
Kova
20° 03' 28"
Merkür
Koç
17° 41' 04"
Venüs
Boğa
03° 12' 27"
Mars
Koç
01° 06' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 33"
Satürn
Balık
16° 43' 54"
Uranüs
Boğa
22° 26' 59"
Neptün
Balık
28° 57' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 34"
Lilith
Başak
23° 32' 12"
True Node
Koç
15° 20' 44"
Son Güncelleme : 02/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>