Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

O huzuru seviyor, siz ise gerilimden hoşlanır gibi davranıyorsunuz. Bugünkü yakınlaşma niyetinizde pek şansınız yok. Çünkü o karşılık vermeme konusunda kararlı.

İş yerinizdeki yeni düzenleme ön hazırlıklarıyla ilgili geç bilgilendirilmeniz sizi çok rahatsız ediyor. Önemli bir konudaki fikirlerinizi anlatmak için fırsat kolluyorsunuz.

Siz de kendinize şaşırıyorsunuz. Kendinizi hiç bu kadar hesap yaparken hatırlamıyorsunuz. Harcamalarınıza dikkat etme konusundaki kararlılığınız sürüyor. Bugün de baştan çıkmayacak gibisiniz.

Arkadaş ilişkilerinizde ya da ileriye yönelik planlarınızda kontrollü davranmanız gerekebilir. Aşırılıklardan kaçınmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi iyimser hissedeceğiniz bir gündesiniz. Bazı gelişmeler keyfinizi yerine getirecek ve moralinizi düzeltecektir. Bir süredir devam eden bir sorununuzu bugün zorlanmadan çözebilirsiniz. Özellikle duygusal yaşamınızda sizi mutlu edecek çeşitli gelişmeler olacaktır. Hoşunuza gidecek ortamlara girebilir ve güzel zaman geçirebilirsiniz. Bugün işi bile zevke dönüştürmeyi başaracaksınız. Ancak ihmalkar tutumlardan kaçınmalı ve dikkatinizin dağılmasına izin vermemelisiniz.

15 Ocak 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Perşembe gününe üç önemli enerjinin etkisi altında adım atacağız. Bunların ilk ikisi, saat 01:10 ve saat 20:54 de gerçekleşecek. Merkür-Venüs gezegenleri, Kuzey düğümle bir görünüm yapacaklar. İşimizden elde ettiğimiz geliri, çalışma hayatımız ve kazanç elde etme yönünde ilişkilerimizi gözden geçirmemizi sağlayacak. Hem hedefimize göre ilerlememiz gerekiyor hem de parasal anlamda bütçemize özen göstermemiz lazım. Pek özgür değiliz. Uymamız gereken şartlarımız var. Özellikle borçlarımız bizi sıkıştırabilir. Bunun için daha dikkatli şekilde paramızı kullanmayı, ona göre işlere yönelmeyi bilelim. Saat 01:10 ve saat 20:54 itibariyle Mars-Satürn arasında mücadeleci bir görünüm oluşacak. Bu yeni şartların, yeni gelişmelerin özellikle ikili ilişki ve ev hayatınızla ilgili konularda önemini vurgulayacak. Ilımlı, özverili, şefkatli yaklaşımlar göstererek, beraberlikte dengeleri sağlamaya çalışmak sizi yoruyor olabilir. Bir yandan da ailenizle ilgili sorumluluklarınız var. Hani iki dağ arasında kendinizi kalmış gibi hissetseniz de, kendinize güvenmelisiniz. Endişeli, sürekli bir şeyleri kendinize dert ederek hayatınızı düzenleyemezsiniz. Bütünlük duygusu içinde, her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğinizi unutmayınız. Zaman her şeyin ilacıdır. Günün güzel getirileri hepimizden yana olsun. Her işinizde başarı, huzur, mutluluk dileklerimle,

15 Ocak 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, partnerinizle işbirliği içinde olmanız, kazançlarınızla ilgili ortak kararlar almanıza neden olacaktır. Yaşamınızı kendi istekleriniz dahilinde yönlendirmek isteyebilir ve bu konuda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Her olayın arkasındaki farklı nedeni araştırırken, sevdiğiniz kişiyle çatışabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.

15 Ocak 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkileriniz,birlikleriniz ya da ortaklıklarınız açısından zaman zaman zorlanmalara, tartışmalara ve sonlanmalara açık iki haftalık süreçtesiniz. Sabredebilirseniz, Şubat ayında işler yavaş yavaş yoluna girmeye başlayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Güçlü konumdaki kişilerle ilişkilerimizde zorlanmalara veya düşmanca tavırlara açık ya da otorite konumundaki kişileri zorlayabilecek, rekabet içeren ilişkilerin gündeme gelebileceği, riskli aktivitelerden kaçınılması gereken ya da bazı alanlarda kısıtlanmış veya engellenmiş hissedebileceğimiz iki günlük süreçteyiz(yarın daha fazla etkili aslında). Sabah saatlerinde birbirimizi anlamakta ve sevmekte zorlanabiliriz. Aşırılıklardan ve her alanda abartılı tavırlardan(çok konuşmak, çok yemek veya içmek, fazla iddialı olmak, aşırı şovenizm v.b) kaçınmamız gerekiyor. Akşam saatlerinde daha dengeli diyaloglar kurmak ve anlaşabilmek mümkün olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Ocak 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

15 Ocak 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın bir arkadaşınızla dertleşmek isteyecek kadar doldunuz. Ama özel hayatınızı ne kadar yakınınız olursa olsun paylaşmamanız gerektiğini unutmayın.

15 Ocak 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gökyüzünde bugün etkili olan Mars Satürn karesi, yakın ve özel ilişkileriniz ile aile hayatınızı ilgilendiren ilişkilerde zorlanmalar yaratırken, geçici depresif ve huzursuz etkiler alıyor olacaksınız. Poblemli konuların üzerine gitmeden sakinliğinizi korumanız bugün için faydalı olacaktır.

15 Ocak 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parayı güç mücadelelerinizde bir silah olarak kullanmaktan kaçınmalısınız. Baskı altına alınırsanız sükunetinizi kaybetmeyin ve sorumsuzca hareketler içine girmeyin. Maddi konularda sorumluluk yüklendiğinizde son derece dikkatli davranmalısınız.

15 Ocak 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 19' 27" R
Ay
Yengeç
05° 27' 19" R
Merkür
Koç
25° 12' 31"
Venüs
Boğa
14° 51' 19"
Mars
Koç
08° 22' 09"
Jüpiter
Boğa
26° 35' 54"
Satürn
Balık
17° 29' 42"
Uranüs
Boğa
22° 59' 48"
Neptün
Balık
29° 13' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 10"
Chiron
Koç
21° 16' 30"
Lilith
Başak
24° 35' 08"
True Node
Koç
15° 03' 57"
Son Güncelleme : 11/05/2024 16:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>