Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu daha yakından tanımaktan çekinmemelisiniz. Bağlanma korkunuz, duygularınızı engelleyemiyor. Kendinizi bu konularda sınırlamanızın gerçek nedenlerini keşfetmeniz gerekiyor.

El üstünde tutulmanıza karşın, sürekli doyumsuzluk içindesiniz. Sınır tanımayan bir hayal gücünüz var. Bu özelliğiniz yazık ki,hayatınızda size artı puanlar yazdırmıyor.

Çok büyük güçlüklerle bir araya getirebildiğiniz paranızı iyi korumalı, yine dönemsel koşullar nedeniyle bu birikimi tüketmemelisiniz. İş yaşantınızdaki belirsizlikler, sizi haklı olarak hızla bir kenara para biriktirmeye yöneltiyor.

İki kişinin sizinle ilgili bir beklentisi var. Konu biraz karmaşık, tavrınız önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişim, yakın çevrenizle ilişkiler, kısa yolculuk ve ziyaretler gündeminize gelebilir. Hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Pratik ve akılcı yaklaşımlarınız ve sezgileriniz sayesinde pek çok işinizi halledebilirsiniz.

16 Şubat 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Perşembe günümüz, saat 09:40 Ay-Akrep burcu etkinliğinde başlıyor. İdeallerinizi gerçekleştirme arzunuzun yoğunlaştığı bu saatlerde geçmişi gözden geçirmeyi ihmal etmezsiniz. Risk altına girmekten hoşlanmazsınız. Sağlam olana yönelirsiniz. Eğer bir şeyden gerçekten eminseniz, onun peşine düşmekten çekinmezsiniz. Saat 21:15 Merkür-Venüs görünümü, şu anda sizi yormakta, tedirgin etmekte ve bazen stres altına almakta olan meselelere çözüme odaklı şekilde eğilirseniz, başarılı bir yön belirlersiniz. Stresten, illaki bir şeyleri halledeceğim diye aceleyle karar vermekten kaçının. Bu görünüm sağlıklı yaşamın ve huzurun her şeyden daha önemli olduğunu vurguluyor. Bugünkü işlerinizde, paylaşımlarınızda her şey gönlünüzce olsun. Güzel niyetlerinizin karşılık bulması dileğimle,

16 Şubat 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine vakit ayırmak, kafa dinlemek isteyeceksin. Uzaklaşma isteğin çevrendekileri endişelendirebilir.

16 Şubat 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın arkadaşlarınızla aranızda geçen iletişim sizi yorabilir. Alacağınız bazı haberleri şaşkınlıkla karşılayabilirsiniz. Gün genelinde ekonomik konular eşinizle aranızda gerginlik yaratabilir.

16 Şubat 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Hazırlayacağınız sözleşmeleri kontrol etmelisiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle yanlış anlaşılmaları en aza indirmek için yazılı teyit almanız da fayda olabilir. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinizin önem kazanacağı zamanlardasınız. Sözleşmelerde aksaklıklar olabilir.

16 Şubat 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özgürlüğünüze düşkünsünüz. Ancak ailenizi ihmal etmeyin. Yaptığınız fedakarlıklar karşı taraf tarafından görülüyor ve biliniyor şüpheniz olmasın.

16 Şubat 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal olarak gel gitler yaşayabilir, içsel dengenizi sağlamakta geçici olarak zorluk yaşayabilirsiniz. Esasen bu dolunay sizi bir adım öteye taşıyacak ve özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili pozitif gelişmeler yaşamınıza destek olacak nitelikte. Dolunay zamanında iletişim konusunda beklediklerinizi elde edebilecek, beklediğiniz haberleri alabilecek, yenibağlantıları geliştirebilecek ve ilişkilerinizdeki sorunlara daha kolay çözüm yolu sağlayabileceksiniz.

16 Şubat 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olaylara somut ve gerçekçi gözlerle bakacaksınız. Bugün, parasal konularda ve alışveriş alanlarınızda biraz dengeli ama bir o kadar da ekonomik davranmanız mümkün.

16 Şubat 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hukuki konulara odaklanacağınız bir günü deneyimliyorsunuz. Ortağınız veya partnerinizle bilhassa idealist diyaloglara girme eğilimindesiniz. Deneyimlerden fayda çıkartabilirsinizMaddi alacaklarınızı tahsil edebilir, yeni gelir kaynakları yaratabilmek için beyin fırtınasına girişebilirsiniz. Kendi becerilerinizi paraya çevirebilirsiniz. Maddi ve manevi konularda kendinize değer yaratabilmek adına dinginlik, denge ve uzlaşma içinde bulunabileceğiniz sosyal temaslarda bulunabilirsiniz. Denge unsurunun varlığını hissedeceğiniz bir gündesiniz.

16 Şubat 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kalabalık sosyal ortamlara girebileceğiniz bir gündesiniz. Sık sık hem tanıdığınız, hem de yeni tanıştığınız insanlarla yoğun bir iletişim içine girebilirsiniz. Bu, size sosyal açıdan tatmin sağlasa da, gün ilerledikçe yorulmanıza da neden olacaktır.

16 Şubat 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 04' 15" R
Ay
Yay
23° 02' 23"
Merkür
Koç
16° 12' 16"
Venüs
Koç
28° 00' 49"
Mars
Balık
27° 51' 21"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 34"
Satürn
Balık
16° 21' 31"
Uranüs
Boğa
22° 12' 33"
Neptün
Balık
28° 50' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 17"
Lilith
Başak
23° 04' 08"
True Node
Koç
15° 27' 28"
Son Güncelleme : 27/04/2024 23:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>