Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Şubat 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Akılcılık ve duygusallık gelgitleriniz pişmanlıklara açık. Geçmişle alakalı bir ilgi yoğunluğunuz var. Bu ilgi, netlik olarak ortaya koyduğunuz birçok şeyin, hala kafanızda sorulara açık olduğunu gösteriyor.

Yapmayı düşündüğünüz birçok şey, koşullar tarafından erteleniyor. Kimsenin talip olmadığı uzun vadeli biryolculuğuna siz istekli olacaksınız. Bu, şu günlerdeki duygusal yorgunluğunuza çok iyi gelebilir.

Aile içinde birilerini, bir satış işi için ikna etme çabalarına gireceksiniz. Fakat bu, kısa zamanda çözümlenecek bir işe benzemiyor. Bir ikiye bölünmüşlük içindesiniz. Bu yüzden masraflarınız biraz daha artmış görünüyor.

Bazı hataları yaşayarak kavramaya azimli görünüşünüz, çok ciddi dostlar kaybetmenize neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde yoğun duygusallıklar içinde, yaşamsal önem taşıyan tercihlere zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Yeniliğe yönelik seçimlerde hayal kırıklığı yaşama olasılığınız oldukça fazla. Yakında neşeli ortamlarda mutlu saatler geçirebilirsiniz. Belli ki, şu günlerde duygusallık ve sağduyuyu bir arada dengelemeniz gerekecek. Gerçekçi dostların öğütlerine açık olmalısınız

12 Şubat 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 00:01 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, maddi kazanç getirici ortaklıklara, ilişkilere işaret olup, bunlar gelişiminiz açısından yararlıdır. Bildiklerinizi diğer insanlarla paylaşarak güçlenebilirsiniz. Saat 12:42 Ay-Neptün karşıtlığı, huzur bulmak, güzel sözler söylemek, endişelerimizden kurtulmak arzumuzu işaret ediyor. Gönlümüz huzur bulmak ve problemleri geride bırakmak isteyecektir. Buna fazlasıyla ihtiyacımız var. Günün güzel getirileri hepimizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

12 Şubat 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün pek çok kişinin aşklarını sonlandırdıklarına tanık olacaksın. Bu yüzden kafanda soru işaretleri oluşabilir.

12 Şubat 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde meraklı ve dışa dönük tavrınız dikkat çekici bir hal alabilir. Güçlü bir hamle ile çıkış sağlayabilirsiniz. Aşkta yanlış anlaşılmalara dikkat!

12 Şubat 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken kendinizi daha yaratıcı hissedebilirsiniz. Ancak yakın beraberliklerde daha gerçekçi olmaya bakın.

12 Şubat 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tatlı heyecanlara kapılmanız çok doğal. Uzun zamandır beklediğiniz haberi bugün alacaksınız çünkü. Mutluluğunuzu saklamayın. Eğitim ile ilgisi olanlar başarı çok yakın.

12 Şubat 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyer vehayatınızda muazzam fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bugün, çalışmalarınızla ön plana çıkan kişi olurken, kurumlar, patronlar ve ailenizden destek alabilir, toplum içinde kendinizi yüksek ve parlak bir enerji ile ifade ederek öne çıkabilirsiniz. İlişkilerinizde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bugün, bir karar vermeden önce ruhunuzun bunu onaylayıp onaylamadığını iç sesinize sormanız ve iyice düşünerek karar vermeniz faydalı olacaktır.

12 Şubat 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda çok önemli şanslarla karşılaşabilir ve sizi çok mutlu edecek fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bunları iyi değerlendirmeye çalışın. Gün içinde bolca gezme arzusu duyacaksınız. Kimseyi kafanıza takmak istemeyeceksiniz.

12 Şubat 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltınızda öngörülemez sonuçları olan ve sizden saklanan bazı gerçeklerle yüzleşme durumuna gidebilirsiniz.Tutulma sağlık aksında olacağı için bilhassa ruhsal ve duygusal rahatsızlıklara neden olabilecek ani değişimler ve beklentilerdeki hayal kırıklıkları canınızı sıkabilir. Ani beliren maddi ve manevi krizlerin etkisiyle özel ilişkilerde ve ortaklıklardaki yanlış anlama durumları da bu duygusal çatışmalara yol açabilen riskler olacaktır. Kalp ve tansiyon sağlığına dikkat etmeli ve gerekli kontroller aksatılmamalıdır.

12 Şubat 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yabancılarla birlikte, işten daha çok eğlenceye yönelen, işle ilgili olsa bile son derece keyfili geçecek faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yine de, ev hayatınızla ilgili olan konular da, sürekli zihninizi meşgul edebilirler.

12 Şubat 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 22' 40" R
Ay
İkizler
22° 14' 34" R
Merkür
Koç
24° 12' 05"
Venüs
Boğa
13° 38' 60"
Mars
Koç
07° 37' 10"
Jüpiter
Boğa
26° 22' 03"
Satürn
Balık
17° 25' 16"
Uranüs
Boğa
22° 56' 23"
Neptün
Balık
29° 11' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
21° 13' 23"
Lilith
Başak
24° 28' 37"
True Node
Koç
15° 09' 23"
Son Güncelleme : 10/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>