Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Şubat 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde kızgınlık yaratan açmazlarınızın sevgilinizi daha çekici biri yaptığını inkar edemiyorsunuz. Arada bir sergilediği aşırı çıkışlarını kişilik özelliği olarak kabullenmek durumunda kalacaksınız.

İşlerini yoluna koyabilmeniz, doğru zamanlamalara bağlı. İşinizdeki yetkinliğiniz ve sabırlı davranışlarınız engellerinizi ortadan kaldırıyor. Yakında, geliştirmeyi düşüneceğiniz ilişkiler içine girebilirsiniz.

Kolay harcıyorsunuz ve bunun değişmez bir doğallık olduğunu savunuyorsunuz. Bugünlerde hesapta olmayan gelişmeler sizi sıkı para politikaları içine sokabilir.

Değerini sonradan kavrayacağınız yeni bir ilişkinizde, nedensiz soğukluklar içindesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fazlasıyla ilgi alanınızda olduğu halde, ilgilenmez göründüğünüz gelişmeler ivme kazanıyor. İlginizi belli etmeniz yararlı olacak. Tamamen kendinize yöneldiğiniz dönemleriniz oluyor. Etrafınızdakiler her zamanki anlamlarını yitirebiliyorlar. Özel ilgi alanlarınıza yönelme arzularınız, bugünlerde size zengin fırsatlar sunabilir.

7 Şubat 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, saat 10:03 Ay-Yengeç burcu geçiş etkinliğinde merhaba diyeceğiz. Uzun vadeli olana yönelten bu enerji, hedeflerimiz anlamında güven tazelememizi sağlıyor. Kimi zaman geçmişe bizi götürebilir bazen de şu andaki durumu kararlı bir şekilde gözden geçirmemizi sağlayabilir. Şartlar bizi ne kadar zorlasa da, biz kendimizde eminsek önümüzdeki engellerin tek tek aşılacağından şüphemiz olmaz. Tabii ki güven çok önemli. Sizler de bu enerji sayesinde kimlere güvenip güvenemeyeceğinizi şöyle bir düşünürseniz belki de seçimlerinizi ona göre yaparsınız ve tedirgin olmazsınız. 7 Şubat-26 Şubat tarihleri arasında Merkür-Kova burcunda seyrini sürdürecek ve sizler çalışma hayatınızda bilginin önemini, yenilikçi düşünmenin, teknolojiden yararlanmanın, grup çalışmalarının, projelere eğilmenin, işinizle ilgili kendinizi geliştirmenin ne kadar gerekli olduğunu görebilirsiniz. Konuşmak, kısaca iletişim bir hayli yararlıdır. Bildiklerinizi başkalarına aktarmak, daha fazla öğrenmek, aklımızı kullanmak işimizde gelişmemizi sağlayacaktır. Saat 14:55 Ay-Venüs ve saat 23:18 Ay-Mars görünümlerinin her ikisi de, temkinli olmak, sakin ve kontrollü bir şekilde hareket etmek gerektiğinin göstergesidir.Güvenliğinizi tehlikeye atmadığınız, akıllı bir şekilde paranızı değerlendirdiğiniz, ilişkilerinize dikkat ettiğiniz sürece risk almamış olursunuz. Saat 17:09 Ay-Kuzey düğüm görünümü, geleceğe dönük ve amacınıza uygun şekilde hareket etmenin, gelişimden yana düşünmenin kıymetini vurguluyor. Böylece vereceğiniz kararlar, doğru ve yerinde olur. Sahip olduğumuz güzelliklerin kıymetini bilelim. Her şey gönlünüzce olsun. Huzurlu bir gün geçirebilmemiz dileğimle,

7 Şubat 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fırsatlara temkinli yaklaşacaksın. Doğru karar vermek için ailen ya da arkadaşların sana güzel fikirler verebilir.

7 Şubat 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle iletişim yoğun ve olumlu bir şekilde gündemde. Alacağınız haberler ve destekler kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Çevrenin akıl danışılanı olarak aranılan kişi haline gelebilirsiniz.

7 Şubat 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Beklentide olduğunuz işlerde ilerleyebilirsiniz. Eğitimler düzenleyebilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde büyüme olabilir. Kendinizi rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. İlgilendiğiniz konularda yardım alabilirsiniz.

7 Şubat 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizle yüzleşerek hayatınızda doğru bir süreç başlatacağınızın işaretini veriyorsunuz. Aşk yaşamınızı canlandıracaksınız. Sevgiye hasret kaldığınız için bu iyi gelecek.

7 Şubat 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal yönden oldukça hareketli bir gün sizi bekliyor. Öğle saatlerinden itibaren temponuz yükseliyor. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, sosyal grup ve çevrelere dahil olabilir, fikir ve düşüncelerinizle başkalarını etkileyebilirsiniz.

7 Şubat 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşinizde zorlandığınız alanlar varsa becerilerinizi geliştirebilir, iletişiminizlearkadaşlarınızla uyumlu işler çıkarabilirsiniz. Sağlığınızı gözden geçirmek için uygun bir dönmdeseniz.

7 Şubat 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş çevreniz ve dahil olduğunuz topluluklarla ilgili empati yeteneğinizin yüksek olmasından dolayı sosyal ilişkilerinizde sevginizi rahatlıkla gösterebilir, huzurlu ortamlar yaratabilirsiniz.İlişkiniz ve ortaklığınızla ilgili ilerlemeniz gereken yolda ailenizin baskısı ve müdahaleleri ile karşılaşabilirsiniz. Yasak bir ilişki nedeniyle ailenizi veya evliliğinizi dağıtmayı aklınıza getirebilirsiniz. Hizmet alanınızda bireysel özgürlükler ve çalışanların hakları ile ilgili ilerleyebileceğiniz bir Merkür etkisine sahip olacaksınız.

7 Şubat 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayata karışmak için son derece uygun bir gündesiniz. Zaten sosyal olma isteğiniz de sizi kalabalıkların arasına girmeye itecektir. Katılmayı isteyeceğiniz herhangi bir aktivitede son derece iyi vakit geçirebilir, sosyal yönünüzü tamamen tatmin edebilirsiniz.

7 Şubat 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 03' 14" R
Ay
Terazi
25° 50' 19" R
Merkür
Boğa
06° 33' 49"
Venüs
Boğa
25° 59' 44"
Mars
Koç
15° 16' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 05"
Satürn
Balık
18° 07' 14"
Uranüs
Boğa
23° 31' 19"
Neptün
Balık
29° 26' 37"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 12"
Lilith
Başak
25° 35' 22"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>