Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşka bakışınızda, bir kısım çevrenizce statüko gibi görülen gerçekçilikleriniz var. Duygulu, ama daha çok da akılcısınız. Sorun yaratabilecek heyecanlar, çılgınlıklar epeyce uzağınızda duruyor.

Önem verdiğiniz projelerin bir kısmında hedefe yaklaşıyorsunuz. Dostluklarıkonularında iyi koruyorsunuz. Ortaklık ya da benzeriilişkinizle dinamizm gerektiren uğraşlar içine girebilirsiniz.

Sabrınızın karşılığı gecikmeyecek. Şansa duyduğunuz ihtiyacı, başka desteklerle gidereceksiniz. para sıkışıklıklarınızı dönemden soyutlayarak sorgulamanız, artı üzüntüler yaşamanıza neden olabiliyor.

Bütün olumlu özelliklerinizi üzerinizde taşımanız gereken, oldukça yaşamsal görüşmeler söz konusu. Gelecek kaygılarınızı ortadan kaldırabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlığınızda strese bağlı bazı durumlar oluşabilir. İkili ilişkilerinizde kıskançlık ve sahiplenme duygusunun abartılmamasında fayda var. Bu tarz duygular bugün duygusal kriz haline gelebilir. Kariyerdeki ilişkilerinizi iyileştirmeniz bazı konularda haklılığınızı ortaya çıkaracaktır.

8 Şubat 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Yengeç burcunda seyrini sürdüren Ay, saat 04:19 itibariyle Neptün ile olumlu bir görünüm yapacak. Sezgileriniz sayesinde iyi niyetli olmayan bakışları, hareketleri, insanları gayet net tespit edebilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirme arzunuz, önünüzdeki engelleri başarılı bir şekilde atlatabilmenizde yardımcıdır. Saat 16:42 Ay-Pluto görünümü gücünüzü tecrübeli olduğunuz alanlarda göstermenizi sağlıyor. Kendinizi net olarak ortaya koyabilir, kararlı olduğunuzda geri adım atmazsınız. Saat 21:52 Ay-Uranüs görünümü, güven içinde yaşamak ve hedefinize varmak yönündeki arzularınızı işaret eder. Bunlar oluştuğu takdirde kendinizi huzurlu hissedeceğinizi düşünürsünüz. Diğer insanlar ve dünyanın sizi tasdik etmesinden yanasınız. Kazancınız bereketli, sağlığınız yerinde olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

8 Şubat 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Biten bir ilişkinin tohumları yeniden atılabilir. Sosyal medya üzerinden konuşup gelecekle ilgili karar alabilirsiniz.

8 Şubat 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızda strese bağlı bazı durumlar oluşabilir. İkili ilişkilerinizde kıskançlık ve sahiplenme duygusunun abartılmamasında fayda var. Bu tarz duygular bugün duygusal kriz haline gelebilir. Kariyerdeki ilişkilerinizi iyileştirmeniz bazı konularda haklılığınızı ortaya çıkaracaktır.

8 Şubat 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde fikirsel anlamda karşıtlıklar meydana gelebilir. Ani kopmalar olabilir. Sorumluluklarınızdaki artış keyfinizi kaçırabilir. İşlerinizi toparlamak için fırsatınız olabilir. Gün içinde mücadele vereceğiniz konulara sakin yaklaşmalısınız.

8 Şubat 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı olaylar kontrolden çıkabilir ya da yaşanan aşırılıklar sonucunda rahatsız edici durumlar oluşabilir. Kalıcı çözümler bulunmanız gerekiyor.

8 Şubat 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir, aile büyüklerinizle önemli konularda rahat diyalog geliştirebilirsiniz. Kendinizi ruhsal olarak iyi ve enerji dolu hissedeceğiniz bugün, ilişkilerinizde rahat bir akış hakim olacak. Akşam saatlerinde özel hayatınızdaki ilişkilerinizde duygusal incinmelere açık bir zamandan geçeceksiniz.

8 Şubat 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çalışma ortamınızda ve günlük yaşamınızda hız ve becerikliliğinizin artacağı bir dönem başlıyor. Merkür'ün burç değiştirmesiyle birlikte işyerinizde astlarınızla, günlük yaşamınızda size yardımcı olan kişilerle etkileşiminiz, iletişiminiz artabilir. Detaylara, hesap işlerine getirdiğiniz sıradışı yaklaşımla zor sorunların üstesinden gelebilirsiniz.

8 Şubat 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toplumsal bir faaliyette yer alabilir, hatta bu faaliyetin beyin takımında bulunabilirsiniz. Arkadaşlarınıza liderlik edebileceğiniz bir çarşamba gecesi deneyimleyebileceksiniz.Özel hayatınızda belirli kuralları benimseyebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve dahil olduğunuz topluluklarla ilgili empati yeteneğinizin yüksek olmasından dolayı sosyal ilişkilerinizde sevginizi rahatlıkla gösterebilirsiniz. Ayrıca ikili ilişkinizde romantizm ve huzur deneyimleyeceksiniz. Ortaklıyapıyorsanız başarınızı kutlayabilecek bir dönemeçtesiniz.

8 Şubat 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal konulara yönelik yeni istekler içine girebilirsiniz. Sevdiğinize karşı anlayışınız zayıf olabilir. Ona karşı biraz daha sıcak ve hoşgörülü davranmalı, sorunları büyütmekten kaçınmalısınız. Kuruntulardan uzaklaşın.

8 Şubat 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 23' 28" R
Ay
Yengeç
06° 22' 39" R
Merkür
Koç
25° 16' 54"
Venüs
Boğa
14° 56' 27"
Mars
Koç
08° 25' 20"
Jüpiter
Boğa
26° 36' 53"
Satürn
Balık
17° 30' 01"
Uranüs
Boğa
23° 00' 02"
Neptün
Balık
29° 13' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 08"
Chiron
Koç
21° 16' 43"
Lilith
Başak
24° 35' 35"
True Node
Koç
15° 03' 35"
Son Güncelleme : 11/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>