Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçtenliğiniz ve aşka bakışınızla aranılan biri olabilirsiniz. Yalnızlığı gerilerde bırakma dönemi. Çevrenize bir bakınmanız yaşamınızda yepyeni başlangıçlar için yeterli olabilir.

Bugün verimli görüşmeler için randevular kesilebilir. İlginç önerileriniz, çok yakında gerekli kişilerin ilgi alanına girecek gibi görünüyor. Birkaç hedefi birden yakalama aceleciliğinden vazgeçmelisiniz.

Para harcama isteği sizde bir dürtüye dönüşmüş gibi. Bugünkü koşullar böyle bir rahatlığa hiç elverişli değil. Terazinin bir kefesi daima ağır basıyor, dengeleyemiyorsunuz

Sizin kadar samimi yaklaşan bir sevgili hiç de ihtimal dışı değil; belki de çok yakında.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi beslediğiniz umutları karartmaktan kaçınmalısınız. Bugün sıcak sürprizlere hazırlıklı olmanız gerekiyor. Beklenmedik gelişmelerle şikayet nedeniniz olan monotonluk, yepyeni coşkularla yer değiştirebilir. Yüreğinizde beslediğiniz derin sevgi, bugünlerde açığa çıkmak isteyecek. Sakin görünüşünüz, kimi durumlarda heyecanlı, gergin bir kimliğe dönüşebiliyor.

9 Şubat 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 01:00-12:41 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Anlaşılmak ve bizim önem verdiklerimize başkalarının da kıymet göstermesini istiyoruz. Arkadaşlarımız eğer canımızın yoldaşı ise, başımızın tacı sayarak yanlarında olabiliriz. Sabah saatlerinde yarım kalan işlere öncelik verin. Olaylara tek yanlı bakmayın. Etraflıca düşünün. Bu sizi stresten koruyacaktır. Birileri şöyle demiş, böyle demiş diye kendinizi üzmeyin. Saat 12:41 Ay-Aslan burcu seyri egomuzu güçlendirir. İçimizde bir şeylerin uyandığını hissederiz. Bizi rahatsız eden meseleleri kendimize güvenerek çözebilme yetimiz var. İç sesinizin size rehberlik yapmasına izin veriniz. Saat 18:26 Ay-Merkür karşıtlığında kendinizi tam olarak ifade edemediğinizi, bazı insanlara, ortam ve şartlara uymak zorunda kaldığınızı düşünürsünüz. Bazı kişilerin hiç de samimi konuşmadıklarını fark edersiniz. Ona göre belli bir mesafe koyabilirsiniz. Saat 20:20 Ay-Venüs görünümü, maddi konular başta olmak üzere, ortaklaşa işlerde bazı meseleler yüzünden sıkıldığınızı işaret etmektedir. Gururunuz bir takım kişiler, olaylar yüzünden incindiği için, canınız da sıkkın bir şekilde güne uyanırsınız. Düşünürsünüz olan biteni. Aslında yaşananlar öylesine gariptir ki, bir rüya olmasını istersiniz. Değerinden fazla veriyorum insanlara, akıllanmam lazım diyerek yüzleşmede bulunursunuz. Günün güzellikleri yolunuzu aydınlatsın. Can-ı gönülden sevgilerimle,

9 Şubat 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcı fikirlerle öne çıkacaksın! Rakiplerin varsa bu durum onları kızdırabilir ancak yöneticilerinin takdirini alacaksın.

9 Şubat 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşkta şüpheler ve bilinmeyenler sizi rahatsız edici bir noktaya taşıyabilir. Enerjinizi olmayan ve gerçeklik değeri taşımayan konulara yönlendirmeyin. Bazı şüphelerinizin de doğru çıkmasıyla önemli yüzleşmeler yaşayabilirsiniz.

9 Şubat 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizde olmayan nedenlerden dolayı stresler yaşayabilirsiniz. Karar vermeniz gereken konular sizi biraz zorlayabilir. Bazı konuları kabullenmeniz gerekebilir. İşlerinizi toparlama fırsatı bulabilirsiniz. Farklı konular ilgilenebilirsiniz. Arkadaşlarınıza zaman ayırmak size iyi gelebilir. Ticari konulara dikkat etmenizde fayda var.

9 Şubat 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda kendinizi yenilemenin zamanı geldi artık. Partnerinizle birlikte yeni keşiflerde bulanacak, birbirinize söyleyemediğiniz bir çok konuyu paylaşabileceksiniz. Hayatın tadını çıkarmalısınız. İkili ilişkilerinize, hiç kimseyi karıştırmamayı öğrenmelisiniz. Bazı kişiler aleyhinize konuşarak, mevcut şartlarınızın daha da karışmasına neden olabiliyor.

9 Şubat 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün öğleden itibaren Aslan burcunda ilerleyen Ay yaratıcı yönlerinizi ortaya çıkarmanızı sağlayabilir. Ancak bunu çok gösterişli değil de belki içten, derinden, çok da fark edilmeyecek şekilde yapabilirsiniz. Sezgileriniz güçlü olabilir.

9 Şubat 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizle yapılacak planlar ve programlar devreye girmeye başlayacak. Geleceğe dair yapılacak akıllıca planlar uzun dönemde size kazandırabilir. İş hayatınızda güzel gelişmeler kapıda.

9 Şubat 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltınızın harekete geçeceği, kendinizi duygusal ve zihinsel olarak güçlü hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Tansiyon riskiniz varsa dikkatli olmalısınız.Öfke ve adrenalini tetikleyen duygularınızı dışa vurmakta zorlanabilirsiniz. Maddi manevi sürprizlere açık bir durumdasınız. Karşınıza gelecek olayları kabullenme dürtüsü taşıyorsunuz. Maddi durumunuzdaki ve gelirlerinizdeki bereket enerjisini çarçur edebilme potansiyeline sahipsiniz. Bu şekilde devam ederseniz maddi dengenizi kaybetmeniz kaçınılmaz hale gelir.

9 Şubat 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ilişkinizde garipseyeceğiniz bir durum içinde kalabilirsiniz. Bu durum, partnerinizin tuhaf hareketlerinden kaynaklanabilir. Bugün, onun yapacaklarını alttan almalı ve sert tepkiler göstermemeli, bu geçici etkinin kalıcı sorunlara yol açmamasını sağlamaya çalışmalısınız.

9 Şubat 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 08' 58" R
Ay
İkizler
18° 59' 57" R
Merkür
Koç
23° 57' 56"
Venüs
Boğa
13° 21' 33"
Mars
Koç
07° 26' 19"
Jüpiter
Boğa
26° 18' 43"
Satürn
Balık
17° 24' 11"
Uranüs
Boğa
22° 55' 34"
Neptün
Balık
29° 11' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
21° 12' 37"
Lilith
Başak
24° 27' 02"
True Node
Koç
15° 10' 42"
Son Güncelleme : 10/05/2024 10:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>