Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendi kendinize yaşadığınız sıkıntı sizi hırçın davranışlara yöneltebilir. Sevgilinizinilişkilerinden rahatsızlıklarınız var. Bu problemi ona açıklamanın yolunu bulmalısınız.

Ortalama beklentiler içindesiniz. Özverili çalışmalarınız ve tokgözlülüğünüz iddiasız insan görüntüsü içinde olmanıza hiç uygun değil, buna dikkat etmenizde yarar var.

Gelecek günlerde, parayla ilgili sorunlarınızda büyük umutlar görünüyor. Birtakım hayalleriniz için paraya herkesten çok ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsunuz.

İş yaşamınızda vereceğiniz daha değişik bir izlenim, size beklemediğiniz fırsatlar sunabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamınızı renklendirme isteğiniz bugünlerde doruklara çıkabilir. Ciddi engellenmeleriniz var, birtakım şeyleri göze almanız gerekiyor. Arkadaşlık konularındaki zararlı bazı yaklaşımlar, yerini daha gerçekçi bir bakışa bırakabilir. Mevcut koşullarınızı daha sempatik görme yolunu seçebilirsiniz. Birkaç kişiyle birlikte kovaladığınız ilginç girişimde şansa ihtiyacınız olacak.

11 Şubat 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 11 Şubat saat 03:45 Aslan burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması sizin, ruhsal ve fiziksel anlamda güvensizlik, değerinizin bilinmediğini düşünmeniz, başarısız veya çaresizmiş gibi hissetmenize neden olabilir. Kimi zaman da, başkalarını memnun edeyim diye kendinizi yormanıza, sağlığınızı bozmanıza yol açabilir. Bunların hissedilmesi doğaldır. Bu Tutulmada önemli olan sağlıksız bir ego ile kendinize ve diğerlerine yabancılaşmamak, iç ve dış dünyadaki dengeleri yerli yerine oturtmaktır. Önünüzdeki altı aylık süreç önemlidir. Şimdi birlikte tutulmanın görünümlerine bakalım. Bu Tutulma nelere işaret, detaylı şekilde görelim. Öncelikle şu maddi konuları gerçekçi bir şekilde ele almak gerekiyor. Gelir-gider arasında farklılık varsa, bunun dengeye kavuşturulması gerekiyor. Sizler iyi muhasebe yaparsınız. Çalışma koşullarınızı, ailevi, sağlık, maddi durumu, önümüzdeki 6 aylık süreçte düzenlemek önemli. Zaten bu Tutulma, kişinin gereksizleri ayıklayışı ve neler dengesini bozuyorsa, zorluyorsa, bunları tespit ederek, enerjisini faydalı şekilde yönlendirmesidir. Şöyle ki, egonuza yenilmeyeceksiniz veya tümüyle geriye çekilip pes etmeyeceksiniz. Geçerliliğini yitirmiş, size bir şey kazandırmayan, aksine dengenizi bozan ne varsa bunları tespit edip, ayıklayacaksınız. Moral ve motivasyon yükseltici çalışmalar, aktiviteler, ruhsal anlamda sizi rahatlatır. Böylece hem kendi arzularınızı tanırsınız hem de hayatınızı sağlıklı bir şekilde düzenlersiniz. Sırf birilerini memnun edeyim diye yorulmazsınız, kendi iç dinamiklerinizi restore edersiniz. Bir projeye başlayabilir, onun için tüm gücünüzle çalışırsınız. Bu Tutulma hangi işin sizin için kazandırıcı, istikrarlı, güvenli olduğunu anlamanızda rehberlik edecektir. Tutulmanın hepimiz için hayırlara vesile olması dileğimle,

11 Şubat 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, kazanıp biriktirdiğin parayı alışverişte kullanacaksın. Uzun zamandır istediğin bir şeyi alabilirsin.

11 Şubat 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde rekabet ve kıskançlık konuları gündeminizi meşgul edebilir. Bazı konularda kendinizi ifade etmek durumunda kalabilirsiniz. Anne ve babanız ya da yakın çevre ile ilgili planlar size bugün şifa verecek nitelikte olabilir.

11 Şubat 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında bazı beklemeler ve hazırlıklar dikkat çekiyor. Akşam saatlerinde yeteneklerinizi ortaya koyacak fırsatlar bulabilirsiniz.

11 Şubat 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdeki insanlar, dahil olduğunuz sohbetler bakış açınızda köklü değişimler yaratabilirler. Görmekte zorlandığınız gerçekleri görerek aydınlanabilirsiniz.

11 Şubat 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen Ay tutulması özverili yönlerinizi size hatırlatabilir. Farkında olmadan bırakmış ve vazgeömiş olduğunuz şeylerin bugün daha fazla ayırdında olabilirsiniz. Hislerinizin, sezgilerinizin keskinleştiği bir tutulma olabilir.

11 Şubat 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beklenmedik duygusal meselelerle uğraşabilir ya da sosyal çevrenizi de işin içine alacak bazı olaylarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınıza ve ruhsal yapınıza dikkat etmeniz gerekebilir.

11 Şubat 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yine tansiyon riskine karşı dikkatli olmalısınız. Öfke ve heyecanı tetikleyen duygularınızı dışa vurmakta zorlanabilirsiniz.Bununla birlikte bilinçaltınızın harekete geçeceği, kendinizi duygusal olarak güçlü hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Maddi manevi sürprizlere açık bir durumdasınız. Karşınıza gelecek olayları kabullenme dürtüsü taşıyorsunuz. Hizmet alanızda olası tüm krizleri çözebilecek sağduyu ve akla sahipsiniz. Bu konuda ilerleme sağlayabilir, pürüzlü ilişki ve meseleleri çözebilirsiniz.

10 Şubat 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev bütçesini sarsacak uç kararlar almanız, fazladan harcama kalemleri yaratmanız ve düşüncesiz masraflar yapmanız, günün ana konuları olabilir. Mantığınızı kullanmalı, üzerinde düşünülmemiş hamlelerde bulunmamalısınız. Detaylı hazırlanmış planlarla ise maddi kazanç sağlayabilirsiniz.

11 Şubat 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 10' 35" R
Ay
İkizler
19° 22' 55" R
Merkür
Koç
23° 59' 35"
Venüs
Boğa
13° 23' 36"
Mars
Koç
07° 27' 36"
Jüpiter
Boğa
26° 19' 06"
Satürn
Balık
17° 24' 18"
Uranüs
Boğa
22° 55' 39"
Neptün
Balık
29° 11' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
21° 12' 43"
Lilith
Başak
24° 27' 13"
True Node
Koç
15° 10' 33"
Son Güncelleme : 10/05/2024 11:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>