Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ciddiye almayıp karşılıklı olarak önemsemediğiniz küçük problemleri, şu günlerde ciddi sorunlar olarak yeniden tartışmaya niyetli gibisiniz. Bugünleri, o günlerin bakışıyla değerlendirmeniz sandığınız kadar da zor olmayabilir.

Parlak fikirlerinizden söz etmeli ve hakkettiğini rahatça isteyen biri izlenimi vermeye çalışmalısınız. Yeni görüşmeler, yenilenmiş bir yöntemle beklenenin çok üzerinde sonuçlar verebilir.

Durumunuza asla razı olmayan, her koşulu değerlendirmeye çalışanlara karşı kızgın bir imrenme duyuyorsunuz. Çabalarınız, size hiç ummadığınız bir zamanda yepyeni gelir kapıları açabilir.

Zamanında belirenmiş mesafeler, potansiyel bir problem gibi yaklaşan ilişkileri yararlı hale bile getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal çevrenizde meraklı ve dışadönük tavrınız dikkat çekici bir hal alabilir. Güçlü bir hamle ile çıkış sağlayabilirsiniz. Aşkta yanlış anlaşılmalara dikkat!

13 Şubat 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Saat 02:03 Ay-Pluto görünümü derinlerinizde bulunan tüm gizli duyguları ortaya çıkartıcıdır. Ne olacaksa bir an önce yapılmalı ve isteklerime kavuşmalıyım diye düşünebilirsiniz. Saat 15:36-23:43 arası Ay-Boşluk etkisindeyiz. Kararlarınızı yürürlüğe koyma anlamında beklemede kalınız. Çünkü daha sonra başka bir fikir size daha parlak gelebilir. Saat 23:43 Ay-Terazi burcu geçişiyle, değerlerimizi fazlasıyla önemseyeceğiz. Bu para veya ilişki anlamında olabilir. Eğer bir problem varsa mutlaka çözmek isteyeceğiz. Sevdiklerimize jest yapmak, onları mutlu etmek hoşumuza gidebilir. Çevremizde huzur, güvenlik ve uzlaşı arayışımız yoğunlaşacak. Hafta boyunca şans sizden yana olsun. Gönülden sevgilerimle,

13 Şubat 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerine ulaşmak için sabırla çalışacaksın! Mükemmeliyetçi olman seni fazlasıyla yorabilir. Ailen ile olan ilişkinde olumlu davranışların takdir toplayacak.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde meraklı ve dışa dönük tavrınız dikkat çekici bir hal alabilir. Güçlü bir hamle ile çıkış sağlayabilirsiniz. Aşkta yanlış anlaşılmalara dikkat!

12 Şubat 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassas olduğunuz konular gündeme gelebilir. Önem verdiğiniz işlerinizi önceliğinize koyabilirsiniz. İlgi duyduğunuz konularda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. İş hayatınızda gelişmeler meydana gelebilir. Gün içinde aşk hayatınız kafanızı kurcalayabilir. Duygusal anlamda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra işleriniz yavaşlayabilir.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Harekete geçmek için kuvvetli arzular duyacaksınız. Karşınıza çıkan ilginç kişilerin önerilerini değerlendirip kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Aynı zamanda isteklerinizi gerçekleştirmek için kendi üzerinizde baskı oluşturduğunuz bir dönemdesiniz Fırsatları kullanmayı başarabileceksiniz. Önemsediğiniz kişiler ile ilişkilerinizi değiştirmeniz gerekebilir.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son derece duyarlı ve biraz da karmaşık olduğunuz bir dönem. İsteklerinizi ortaya koyarken çekingen bir tavır içine girebilirsiniz. Endişelerinizi açıklamak size zor gelebilir ve tabii bütün bunların sonucunda karamsar duygular içine girebilirsiniz. Moralinizi yükseltmeye çalışın.

13 Şubat 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ay haftanın ilk gününde burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken hayatınız, girişimleriniz, yapmak istediklerinizle ilgili kontrol etmeniz birkaç ayrıntı daha olabilir, eksiklerinizi tamamlamak için uygun bir günde olabilirsiniz.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftaya olumlu enerjiler ve güçlü duygularla başlıyorsunuz. Ancak ikindi saatlerinden itibaren bu yüksek enerjileri kaybetmeye başlayabilir, içinize kapanma hissi yaşayabilirsiniz.Gecenin geç saatlerinden itibaren ise bütçeniz ve gelir gider dengenizi sorgulayabileceğiniz bir sürece başlamak isteyebilirsiniz. Diğer taraftan manevi alışveriş dengenizi de sorgulayabilirsiniz. İlişkiniz ve ortaklığınız ile ortak kazanımlarla ilgili birbirinizi yaralayacak bir tartışmaya girmekten kaçınmanız gerekmektedir. Maddiyat paylaşımı ile ilgili gerilim mümkündür.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal yönünüzün baskın olacağı bir gün geçirebilirsiniz. İşlerinizle ilgili çalışmalardan vakit ayırıp, eğlenceye yönelik sosyal faaliyetlere katılabilirsiniz. Yanınızda bulunan arkadaşlarınız, kendilerine ayırdığınız vakit sayesinde memnuniyet duyabilirler.

13 Şubat 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 24' 41" R
Ay
İkizler
22° 43' 05" R
Merkür
Koç
24° 14' 10"
Venüs
Boğa
13° 41' 34"
Mars
Koç
07° 38' 46"
Jüpiter
Boğa
26° 22' 33"
Satürn
Balık
17° 25' 25"
Uranüs
Boğa
22° 56' 30"
Neptün
Balık
29° 12' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
21° 13' 29"
Lilith
Başak
24° 28' 50"
True Node
Koç
15° 09' 11"
Son Güncelleme : 10/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>