Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Şubat 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hayatınızda yapmayı düşlediğiniz köklü değişimler, tamamen sizin inisiyatifinizde gibi görünmüyor. Ama bu durum, düşlerinizi dondurmanızı da gerektirmiyor. Sevgilinizle yeni projeler geliştirmeyi denemelisiniz.

Verimli görüşmeler içinde olacaksınız. Sistemli çalışmayı bir önkoşul olarak görmeniz, başarıyı getiriyor. Ticari yeterliliğinize pek güven duymayışınız, bazı olanakları tepmenize yol açabiliyor.

Önümüzdeki günler içinde yapmayı düşündüğünüz bir teklif, ilgi çekecek. Parayla ilişkiniz biraz zaaflı, biriktirme isteğiniz doğrultusunda kendinizi yönlendiremiyorsunuz.

Aceleci davranışlarınızın verdiği zararları sürekli aklınızda tutmanız gerekiyor. Bugünlerde belleğinizi yoklamanızı gerektirecek olaylar yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsan ilişkilerindeki becerileriniz, sizi ilginç sosyal oluşumlar içine sokabiliyor. Bu da, size her anlamda bir imkan zenginliği kazandırıyor. Bu imkanları kullanmada ise, birtakım zaaflar barındırıyorsunuz. Bugünlerde gözünüzü biraz korkutup sizi düşündürecek bir sorumlulukla karşılaşabilirsiniz. Hareketli kişiliğinizle mutluluğu kovalıyorsunuz. Önünüze çok yönlü tercihler çıkabilir.

14 Şubat 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Saat 08:58 Güneş-Satürn görünümü, serbest çalışmanın, emir almak yerine, kendimize göre yeniliklerde bulunmanın işaretçisi. Bazı planlarımız, projelerimiz var. Bunları insanlara nasıl sunacağımız üzerinde düşünebiliriz. Bu görünüm, ailemizin sağlığına önem vermemizi, işlerimizi düzgün şekilde yapma arzumuzu vurguluyor. Saat 13:51 Ay-Venüs karşıtlığında, duygularınızı aklınızın süzgecinden geçirme gücünüz oldukça yüksektir. Böylece yaşadığınız ilişkiyi ve birlikte olduğunuz kişiyi incelemek gereği duyabilirsiniz. Sizin için sahip olduklarınız her zaman önemlidir. Eğer şu aralar bir takım sorunlarınız varsa mantıklı bir şekilde düşünmeniz halinde stres yaşamamış olursunuz. Saat 21:09 Ay-Merkür görünümünde maddi konularda özellikleanlamında bir yenilik düşünüyorsak aceleyle kararlar vermeyelim. Sevdiklerimizle nice mutlu 365 günlere erişmemiz dileğimle,

14 Şubat 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularının değiştiğini göreceksin. Yenilikler sana iyi gelecek. Heyecanın devam edecek diyor gök kubbe.

14 Şubat 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Patronlarınızdan veya üstlerinizden övgüler alabilirsiniz. Kendinizi kariyerde gösterebileceğiniz önemli şanslar ve fırsatlar ayağınıza gelebilir. İletişim yoğun geçebilir planlı hareket etmenizde fayda var.

14 Şubat 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yapacağınız harcamalarınızda artış olabilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde yeniden harekete geçmek için çaba gösterebilirsiniz. Alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Duygusal anlamda kendinizi güçlü hissedebilirsiniz. Teknik konular çözüme ulaşabilir.

14 Şubat 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Doğru insanlara hak ettiği değeri vermeyip, hak etmeyen insanlara verdiğiniz değerden dolayı kendinize kızacaksınız. Yeni arkadaşlıklar edinmeye çalışın.

14 Şubat 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, finansal durumunuzda artış görebilir, karlı işler yapabilir, kariyerinizle ilgili olumlu görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Sosyal konular, gruplar ve takım çalışmalarında yer alabileceğiniz bugün, özel yaşamınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

14 Şubat 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda almanız gereken sorumluluklarınızda çok iyi işler çıkarabilirsiniz. Günlük hayatınızda çevrenizde bulunan insanlardan, gereken desteği almasını bileceksiniz.

14 Şubat 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi alacaklarınızı tahsil edebilir, yeni gelir kaynakları yaratabilmek için beyin fırtınasına girişebilirsiniz. Kendi becerilerinizi paraya çevirebilirsiniz.Maddi ve manevi konularda kendinize değer yaratabilmek adına dinginlik, denge ve uzlaşma içinde bulunabileceğiniz sosyal temaslarda bulunabilirsiniz. Hukuki konulara odaklanacağınız bir günü deneyimliyorsunuz. Sağlığınızda ve hizmet alanınızda üzerine gitmeniz gerekli olan konularda babanızdan veya aile büyüklerinizden destekler alabilirsiniz.

14 Şubat 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki kişilerin ihtiyaçlarına ve sizden beklentilerine önem vereceğiniz bir gündesiniz. Bu durum, yakın ilişki içinde olduğunuzu kişilere mutluluk verecektir. Onların yüzlerini güldürdüğünüz için, siz de memnuniyet duyacaksınız.

14 Şubat 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 06' 41" R
Ay
Yay
23° 34' 54"
Merkür
Koç
16° 12' 44"
Venüs
Koç
28° 03' 54"
Mars
Balık
27° 53' 17"
Jüpiter
Boğa
23° 24' 09"
Satürn
Balık
16° 21' 45"
Uranüs
Boğa
22° 12' 42"
Neptün
Balık
28° 50' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 26"
Lilith
Başak
23° 04' 25"
True Node
Koç
15° 27' 19"
Son Güncelleme : 28/04/2024 00:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>