Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir takım kurgular olarak değerlendirdiğiniz kıskançlıkların altının pek de boş olmadığı düşünülüyor. Partnerinizde, kendinizle dürüstçe hesaplaşmanızı gerektiren bazı rahatsızlıklar var.

İlişki sorunları gündeme getirilip ortak çözümler aranabilir. İşyerinizde yeni tanışmalar, yeni yakınlaşmalar söz konusu. Son günlerdeki yoğunluk, bir nefes aldırma sürecine sokacak sizi.

Yakın bir gelecekte sorumluluklarınızın bir kısmından kurtulma olasılığınız var. Bugünlerde daha sıkı para politikaları yararlı olabilir. Yeni harcamaların kaçınılmazlığı, yeni bütçe hesaplarını gerektirecek.

Bazı yakınlıklarınızın çok samimi olarak yeniden değerlendirilmesi gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde şaşkınlıklara hazırlıklı olun. Sizi büyük bir sevinç bekliyor. Sevincin büyük olmasında, hayata bakışınızdaki değişiklerin de etkisi olacak. Yakın günlerde yaşadığınız bir olayın etkisini hala üzerinizden atamamış görünüyorsunuz. Tanık olduğunuz bu durum, belli fasılalarını beğenmediğiniz yaşamınızın değerini anlamanıza neden olmuş gibi.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 08:45 Ay-Satürn kavuşumu ailemizle ilgili konularda sorumluluk çerçevesinde düşünmemizi sağlıyor. Kendimizi biraz denetim altına alınmış gibi hissedebiliriz. Zorluklara baş etmeye çalışırız. Saat 11:25 Ay-Neptün görünüm  etkisinde, genel olarak  temkinli hareket ettiğinizi, her durumu iyi analiz etmeye çalıştığınızı işaret ediyor. Saat 16:32  Güneş-Uranüs mücadeleci görünümü önceliklerimizi belirlememiz gerektiğini vurguluyor. Bazı kişilerle yollarınızı ayırmanız, hedeflerinizi yeniden belirlemeniz lazım. Kime güvenmeniz veya güvenmemeniz gerektiğini bilmeniz lazım.  Bir amacınız varsa, huzur bulmak, yeni bir sayfa açmak istiyorsanız, ona göre insanlarla ilişkide bulununuz. Böylece hiç kimse sizi zorlayamaz. Her meseleyi  gözden geçiriniz. Saat 18:00 Ay-Kuzey düğüm görünümü, şu andaki mevcut sıkıntıların ve gelişmelerin işaretçisidir. Sıkıntılarımızı aşabileceğimiz bir gün olması dileğimle,

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizi istediğiniz yönde yapılandırmak istiyor ve gerekli tüm detayları gözden geçiriyorsunuz. Bugün, Ay'ın verdiği etkileri olumlu bir şekilde kullanmak için bir çok vasıflara sahipsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin değişik fikirlerinden yaralanabilirsiniz. . Destek gördüğünüz zaman kendinize olan güveniniz daha da artıyor.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu aralar aklınızı ve potansiyelinizi en verimli şekilde kullanabilirsiniz. Yalnız detayları göz ardı etmemenizde fayda var. Aksi halde işlerinizi yoluna koymakta zorlanabilirsiniz.

15 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevreniz ve evinizle ilgili konular, sorumluluklar dikkat çekiyor. Aynı zamanda evde kendinize daha çok zaman ayırabilirsiniz.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konular üzerine eğildiğinizde dürtülerinizi işe karıştırmamaya dikkat edin. Mantığınızı devreye sokmalı ve takip edeceğiniz yoğun bir program hazırlamalısınız.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde çocuklarınız, aşk hayatınız ve görüşmelerinizde problemlerle karşılaşabilir, öfke sorunu yaşayabilirsiniz. Spor sakatlanmalarına dikkat etmeniz gereken bugün, enerjinizi sakin, ılımlı ve dengeli bir şekilde yansıtarak olası kriz yönetimini iyi yapmalı ve bu enerjinin geçici olduğunun farkında kalarak, kendinizi iyi hissettiren ortamlarda bulunmayı tercih etmelisiniz.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile sorumluluklarınız öğleden sonra devreye girebilir. Sabah saatlerinde kısa planlar peşinde koşturabilirsiniz. Sorumluluklarınızın planlarınızı değiştirmesine izin vermemelisiniz.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aileniz veya akrabalarınızla olan iletişimlerinizdeki diyaloglar neşeli ve canlı geçecektir. Samimi bir ortam yakalanabilir ve hoş etkileşimler ortaya çıkabilir.Size kan bağı ile yakın olan insanların doğasını anlama, onların iç dünyasındaki ayrıntıları keşfetme gibi incelikler dikkatinizi çekebilir. Kendi köklerinize ait olan özellikleri keşfetme yoluna gidebilirsiniz. Organizasyonlar ve etkinlikler bugün hayatınızın odak noktası olabilirler ve gökyüzü size özel fırsatlar sunmaktadır. Yüksek enerjinizi boşa vermemelisiniz.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

16 Temmuz 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 01' 35" R
Ay
Aslan
11° 09' 43" R
Merkür
Koç
28° 20' 16"
Venüs
Boğa
18° 17' 58"
Mars
Koç
10° 30' 29"
Jüpiter
Boğa
27° 15' 31"
Satürn
Balık
17° 41' 60"
Uranüs
Boğa
23° 09' 33"
Neptün
Balık
29° 17' 48"
Plüton
Kova
02° 04' 22"
Chiron
Koç
21° 25' 17"
Lilith
Başak
24° 53' 45"
True Node
Koç
14° 53' 22"
Son Güncelleme : 14/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>