Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Özgürlük anlayışınız ve bunu aşkla çeliştirmeniz ilişkiye zarar verebilir. Özgürlük tanımıyla sergilediğiniz davranışların, birtakım doyumsuzlukların başlangıcı olarak algılanabileceğini düşünemiyorsunuz

Kuralcılığı sürekli yadsıyan biri olarak,yaşamınızdaki kuralcılığınızla tezat oluşturuyorsunuz. Düzen ve disiplin konularında katı ve ödünsüzsünüz. Bu alanda da kural dışılıklara biraz esnek bakmanız daha yararlı olacak.

Kazancınız güvenli bir yaşam için oldukça elverişli. Ama birçokları gibi sizde yarın kaygısı taşıyorsunuz. Tasarruf alışkanlığınız yok, ama bugünlerde edinme ihtiyacı duyacağınız gelişmeler olabilir.

Gönülden bağlı olduğunuz ilişkilerde çok tutarlısınız. Dostlarınız size sonuna kadar güvenebiliyorlar. Ama bir dostunuzun bu inancı biraz zedelenmek üzere, özen göstermenizde yarar olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal durumunuzun olumlu olarak dengeleneceği bir gün geçireceksiniz. Bazı düşüncelerinizde değişimler olabilir ve kararlarınızı yeniden değerlendirmeye alabilirsiniz. Bir süreden beri uğraştığınız bazı konuları bugün sonuçlandırabilirsiniz. Düşüncelerinizi ve duygularınızı çevrenizdeki kişilere olumlu olarak aktarma eğilimindesiniz. Yapacağınız bazı konuşmalar ve alacağınız haberler keyfinizi yerine getirecektir. Çeşitli konulara girişimlerde bulunabilirsiniz.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar,  Yay burcunda ilerleyen Ay, cumartesi günümüzün tüm görünümlerinde etkili olacak. Karşılaştığımız insanları, durumumuzu, prensiplerimiz doğrultusunda ele almamızı sağlar. Aslında Ay-Yay burcunda rahatlık demek olsa da, biz bu enerjiyi Başaksı gözle ele alacağımız için, diğerleri gibi rahat olmayabiliriz. Saat 08:50 Ay-Uranüs görünümü, şu sıralarda yaşadığımız ailevi ve finansal anlamdaki sıkışmalara çözüm bulabilmek ve artık rahatlamak istediğimizi gösteriyor. Saat 13:28 Ay-Merkür ve saat 16:53 Ay-Venüs olumlu görünümü, riskli kararlar almamamız gerektiğini gösteriyor. Zaten bizim de gönlümüz, böyle davranmaktan yana ise, rahatça tespitlerde bulunabiliriz. Yine iş, ilişki, duygusal konular bizim için önemli olacak. Saat 21:25 itibariyle Jüpiter ile son görünümünü yapacak Ay, 18 Ocak saat 14:04 olana dek boşlukta ilerleyecek. Bizi sınırlayan her ne varsa onu geride bırakmak niyetinde olabiliriz. Bazı durumlara susarak tepkimizi gösterebiliriz. Bundan daha fazlası gerekmez diye içimizden geçiririz. Cumartesi gününüz güzelliklere, mutluluğa, sevilmeye, sevmeye işaret olsun. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,  

17 Ocak 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fiziksel ve zihinsel aktivitelerinizle dikkat çekeceğiniz bir gün içindesiniz, fakathayatınızda aksi davranışlarda bulunmamaya özen gösterin. Bilmediğiniz konuları araştıracak ve gerekli tüm enerjinizi kullanacaksınız. İsteklerinizin gerçekleşmesi için planlarınızı sistemli bir şekilde uygulamalısınız.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde olan biten olayların asıl nedeni, dikkatinizi bazı konulara çekerek olaylar sizi yönetmeye başlamadan sizin olayları kontrol altına alabilmenizi sağlamak. Aklınızda bulunsun derim Niobe'ce. Tüm burçlar için gün geneli: Güne hoş sürprizlerle başlayabiliriz. Gün içerisinde arkadaşlarımızla bir araya gelebilir veya doğru kanalları kullanarak iletişime geçebiliriz. Belli görüşmeler, toplantılar yapmak ya da seyahatler için uygun bir gün. Bazılarımız eğitim başlıklı aktivitelere önem verirken, bazılarımız fikir alışverişleri yaparak veya okuyup izleyerek yeni bilgiler edinme fırsatı bulabilir. İkili ilişkiler kurmak, romantik diyaloglar veya planlar için de güzel bir gündeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Değişikliklerin ağır bastığı ve farklı yönlere dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Terazi burcundaki Güneş sayesinde yeteneklerinizi ortaya çıkarabilir ve özellikle ortaklaşa konulardan belirli kazançlar elde edebilirsiniz. Bu nedenle ikili ilişkilerinizi önemsemelisiniz. Ancak bu arada sosyal alanda, arkadaşlıklar cephesinde de oldukça aktif olabilirsiniz. Yeni hedefleriniz var ve bu durum diğer amaçlarınızla çelişebilir. Bu dönemde zihinsel açıdan iyi odaklanabilirsiniz ancak kafanızdaki endişeleri de kontrol edebilmelisiniz.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dedikodunun bol olabileceği bir gün. Böyle ortamlardan uzak tutun kendinizi. Bir yakınınız hakkındaki duyacaklarınıza inanmayın.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal durumunuzla ilgili risk almaktan uzak durmanız gereken bugün, eğer imkanınız varsa alım satım işlerinizi ertelemeniz ve satın alabileceğiniz bir şeyi daha sonraki bir gün almanız faydalı olacaktır. İlişkilerde içinize attıklarınızı öfkeli ve fevri tavırlarla göstermek yerine, sakin ve dengeli tavırlar geliştirmeyi tercih etmelisiniz.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, dinlenmeye ve günü sadece zihinsel faaliyetlerle geçirmeye çalışın. Kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Aldığınız ilaçlara da dikkat edin, zira bazı yan etkilerle karşılaşmanız mümkündür. Soğuk havalarda çok dikkatli olmalısınız.

17 Ocak 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 58' 30" R
Ay
İkizler
16° 30' 15" R
Merkür
Koç
23° 47' 14"
Venüs
Boğa
13° 08' 13"
Mars
Koç
07° 18' 01"
Jüpiter
Boğa
26° 16' 10"
Satürn
Balık
17° 23' 21"
Uranüs
Boğa
22° 54' 56"
Neptün
Balık
29° 11' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
21° 12' 03"
Lilith
Başak
24° 25' 50"
True Node
Koç
15° 11' 42"
Son Güncelleme : 10/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>