Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizinle çok ilgilenen birisinin sürekli üzerinize gelmesi, sizi sıkmış görünüyor. Hoş görünmek için gösterdiği çabanın, size gittikçe katlanılmaz geldiğini ona daha belirgin bir şekilde anlatmanız gerekiyor.

Tepeden tırnağa bir değişime ihtiyacınız var gibi görünüyor. Belli ki, mevcut koşullarınızla çok az şeyi düzeltebileceksiniz. İşlerinizdeki dönemsel düzelmeler size hiç umut vermiyor.

Para tartışmalarına kapalı duruyorsunuz. Önümüzdeki günlerde karşılaşacağınız masraflar epeyce belinizi bükebilir. Ama hepsinin karşılığını beklediğiniz ölçülerde alabileceksiniz.

Cesur kararlar alabiliyor, aynı cesaretle de uyguluyorsunuz. Bugünlerdeki bir kararınızda, cesaretinizi kırıp sizi biraz düşündürecek bazı gelişmeler olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zihinsel olarak oldukça aktif olacağınız bir gündesiniz. Konuları net ve sağlıklı olarak düşünebileceksiniz ve değerlendirmeleleriniz oldukça sağlıklı olacaktır. Sizden bir hayli faklı yeni insanlarla tanışabilir ve yeni bağlantılar kurabilirsiniz. Bir ikili ilişkinizde küçük bir yenilik veya sürpriz olabilir. Hayatınıza ilişkin bazı değişimler yapmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Küçük bazı sorunlarınızdan bugün kurtulacaksınız ancak aceleci tavırlardan kaçınmalısınız.

18 Ocak 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 14:04 olana dek Ay-Boşluk etkisi altındayız. Düşündüğünüz yenilikleri uygulamak yerine sadece gözden geçirmeniz faydalıdır. Yeni bir yere taşınmak veyadeğiştirmek yönündeki kararları gerçekçi bir şekilde ele alalım. Sizin istediğiniz eskilerin deyimiyle, tebdil-i mekanda fayda var sözüne uygun bir yenileşme arzusudur. Saat 14:04 sonrası etkili olacak Ay-Oğlak burcu geçişinde aşk hayatımızı ciddiyetle ele alacağız. Gözden geçirmelerde bulunacağız. Parasal konular üzerinde düşüneceğiz. Ailemizle alakalı konularda özen göstereceğiz. Belli bir mesafe duygusu ile hareket edeceğiz. Bir şeyler canımızı sıksa dahi, bunu kendi içimizde halletmek isteyeceğiz. Bu enerji nedeniyle, hayatın zevkli yanlarına bile ciddiyetle yanaşabiliriz. Saat 22:26 Ay-Mars olumlu görünümü, duygularımız aşkta ciddileşirken, problemlerimiz olsa dahi, beraberliğimizin güzel yanlarını daha fazla görmeye istekliyiz. Saat 23:52 Ay-Neptün olumlu görünümü, ilişkinizdeki sorunları ciddi bir biçimde ele almanız gerektiğini gösteriyor. Mutluluk dolu, gönlünüzce bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

18 Ocak 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenizin sorunları karşısında kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Bugün inatla kendi fikirlerinizi savunmak isteyeceksiniz. Partneriniz ve arkadaşıyla konuşacağınız konuda pek tutucu davranmayın. Çevrenizdeki herkes bu huyunuzu hem takdir ediyor, hem de kızıyorlar Bugün, aile içi tartışmalarına fazla önem vermeyin. Nasıl olsa, yine olaylar eski halini alacak.

18 Ocak 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde olan biten olayların asıl nedeni, dikkatinizi bazı konulara çekerek olaylar sizi yönetmeye başlamadan sizin olayları kontrol altına alabilmenizi sağlamak. Aklınızda bulunsun derim Niobe'ce. Tüm burçlar için gün geneli: Güne hoş sürprizlerle başlayabiliriz. Gün içerisinde arkadaşlarımızla bir araya gelebilir veya doğru kanalları kullanarak iletişime geçebiliriz. Belli görüşmeler, toplantılar yapmak ya da seyahatler için uygun bir gün. Bazılarımız eğitim başlıklı aktivitelere önem verirken, bazılarımız fikir alışverişleri yaparak veya okuyup izleyerek yeni bilgiler edinme fırsatı bulabilir. İkili ilişkiler kurmak, romantik diyaloglar veya planlar için de güzel bir gündeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Değişikliklerin ağır bastığı ve farklı yönlere dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Terazi burcundaki Güneş sayesinde yeteneklerinizi ortaya çıkarabilir ve özellikle ortaklaşa konulardan belirli kazançlar elde edebilirsiniz. Bu nedenle ikili ilişkilerinizi önemsemelisiniz. Ancak bu arada sosyal alanda, arkadaşlıklar cephesinde de oldukça aktif olabilirsiniz. Yeni hedefleriniz var ve bu durum diğer amaçlarınızla çelişebilir. Bu dönemde zihinsel açıdan iyi odaklanabilirsiniz ancak kafanızdaki endişeleri de kontrol edebilmelisiniz.

18 Ocak 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

daha çok kazanmak adına ekyapmak yada fırsatları değerlendirmek için fikir alışverişi yapın. Araç kullanan Başaklar sinirlerinize hakim olun.

18 Ocak 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konular, arkadaş çevrenizle ilişkileriniz, alım satım ve toplantılarda şartlar sizin ruhunuzu tamamen doyurucu etkiler sunmasa da, akşam saatlerinde ilişkilerde daha esnek, ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı tavrınızla uyum ve huzuru daha fazla hissedebileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

18 Ocak 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanların gözü üzerinizde olacaktır. Özgüveninizin tam olmasını avantaj olarak değerlendirin, insanlarla savaşacağınız bir silah olarak değil. Çevrenizle tartışmamalısınız. Çevrenizdekilerle iyi ilişkiler kurmanız, sizi hlayli karlı çıkarabilir.

18 Ocak 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 54' 52" R
Ay
İkizler
15° 38' 15" R
Merkür
Koç
23° 43' 33"
Venüs
Boğa
13° 03' 36"
Mars
Koç
07° 15' 09"
Jüpiter
Boğa
26° 15' 17"
Satürn
Balık
17° 23' 04"
Uranüs
Boğa
22° 54' 43"
Neptün
Balık
29° 11' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
21° 11' 51"
Lilith
Başak
24° 25' 25"
True Node
Koç
15° 12' 03"
Son Güncelleme : 10/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>