Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınız ilişkiye daha da saygı duyma yolunu seçebilirsiniz. Çevrenizde gözlemlediğiniz olumsuz örneklerden, aşka sorular çıkartıp bir yabancılaşma şeklinde etkilenmeniz gerekmiyor.

İşine pek güven duymadığınız birinin bir konuda gösterdiği çaba, onunla ilgili görüşlerinizi değiştirecek. Çözümsüz görüp gözünüzü korkutan problemler bir bir çözülüyor. Rahatlayacaksınız.

Bu günler içinde parayla ilgili mahkeme işleriniz olabilir. Para sıkıntılarınız geçmişe oranla bayağı azalmış durumda. Ama siz, bu sıkıntıları daha da aza indirme çabaları içindesiniz.

Sabırlı olabilmeniz halinde, zaman sizi doğrulayacak. Değişik, ilginç kişiliğiyle sempati toplayan biri ile ilgili, önsezilerinizden uyarılar alıyorsunuz. Hakkında yaptığınız olumsuz tespitler, yanlış değerlendirmelere yol açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne sakin bir başlangıç yapacaksınız ve çevrenizdeki gelişmelerle fazla ilgilenmeyeceksiniz. İçsel analmda yalnızlık hissedebilirsiniz ancak bu sizi rahatsız etmeyecektir. Öğleden sonraki saatlerde ise zihinsel aktivitenizde önemli ölçüde artış olacaktır. Hayatınızdaki olayları yeniden değerledirebilirsiniz ve düşüncelerinizi istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. Önceden yaptığınız bir atılımın yeterince sonucunu alamamış olmanız genel olarak canınızı sıkan etkilerden biri. Ancak bunun çözümü daha çok zamanla ilişkili olacaktır.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar yeni haftamız, saat 11:25 Ay-Uranüs görünümüyle başlayacak. Aşkı sorgulamanıza, koşulların istediğiniz gibi olmaması sebebiyle parasal ve duygusal konularda kimi zaman öfke duymanıza sebep olabilir. Saat 12:25-20 Ocak saat 15:00 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Ay, son görünümünü Pluto ile yapacak. Bu uzun süre içinde, hayatı pek zevkli taraflarıyla ele almayabiliriz. Aşkta sadakat, sorumluluk, güvenilirlik bizim için çok daha etkili olabilir. Detaylı ve belli ciddiyet çerçevesinde düşünürüz. İç gözlemde bulunarak, ilişkimiz gözden geçiririz. Saat 13:07 Ay-Kuzey düğüm arasındaki görünüm, ciddiyetin aşk hayatımız ve maddi konular üzerinde bir hayli etkili olduğunu göstermekte. Biz bu iki olguyu gerçekçi bir şekilde ele almalıyız. Böylece durumumuzu doğru değerlendirmiş oluruz. Saat 15:44 Venüs-Jüpiter karşıtlığı, fiziksel ve psikolojik anlamda ilişkilerimizi, hedeflerimizi, işimizi gücümüzü gözden geçiririz. Bir yanıyla özgürce işlerimizi yapmak,ortamında dilediğimiz gibi hareket etmek, kararlar vermek, yenilik yapmak istiyoruz. Diğer taraftan insanların bizi onaylamalarını, el üstünde tutmalarını, hayatın bize güzellikler sunmasını bekliyoruz. Beklentilerimiz gayet yüksek. Ancak isteklerimizde fazla abartılı olmak, aceleyle kararlar almak yanlış olur. Yediklerimize içtiklerimize, sağlığımıza özen gösterelim. Kişisel güzellik ve bakımımıza önem vererek günü verimli bir şekilde geçirelim. Canı gönülden sevgilerimle, mutlu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

19 Ocak 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendinizi neşeli ve canlı hissediyorsunuz. İlginç arkadaşlıklar ve farklı kişilerle birlikte olacaksınız. Tarzınızı bilerek ve isteyerek korumasını iyi biliyorsunuz. Mesleğinizi kişiselliğinizle birleştirmek ve kendinizi, fikirlerinizle ispat etmek istiyorsunuz. Çevrenizi etkilemek için uygun bir gün.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınıza veya sevdiğiniz kişilere zaman ayırmanızda fayda var. İlişkilerinize zaman ayırmanız öncelik listenizi yenilemenizi, ilişkilerinizi kuvvetlendirmenizi ve sizin için kimin önemli olduğunu anlamanızı sağlayabilir.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizle ilgili beklentileriniz sizi bazen sinirli ve çekilmez yapabiliyor. Bütçe dengenizi tutturmaya başladınız. Devam edin doğru yoldasınız.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş ve özel yaşamınızdaki görüşmelerinize zaman ayırabileceğiniz bugün, aktif bir iletişim trafiğiniz sözkonusu olurken, haberleşme, mesajlaşma ve sıklıkla gelen telefonlar gündeminizi meşgul edebilir. Yakın çevre ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz bu zaman diliminin akşam saatlerinde iletişimde ani fevriliklerden uzak kalmayı tercih etmeniz yararlı olacaktır.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ailevi sorumluluklarınız ile mesleki sorumluluklarınız birbirleriyle çatışabilir. Tüm görevlerinize koşturmak sizi biraz yorabilir. Ne olursa olsun, gerçekçi bakış açınızı korumalısınız. Görev sırasını iyi bir şekilde belirlemelisiniz.

19 Ocak 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 43' 57" R
Ay
Oğlak
01° 56' 32"
Merkür
Koç
16° 21' 07"
Venüs
Koç
28° 51' 09"
Mars
Balık
28° 22' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 04"
Satürn
Balık
16° 25' 13"
Uranüs
Boğa
22° 14' 52"
Neptün
Balık
28° 51' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 36"
Lilith
Başak
23° 08' 40"
True Node
Koç
15° 25' 18"
Son Güncelleme : 28/04/2024 16:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>