Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı olarak olumladığınız ilişkiniz, yine de sürprizlere açık görünüyor Sevgi bağlarınız, her şeyin ötesinde çok güçlü. Aşk ilişkinizi hareketlendirmek için bir neden görmüyor gibisiniz.

Yüksek performansınızın hakkettiği ölçüde değerlendirilmeyişi,ilişkilerinizi sorgulamanıza neden olabilir. Yokluğunuz fazlasıyla hissediliyor. Oldukça beceriklisiniz.

Küçük yan gelirlerinizle, problemsiz para ilişkileri içinde olduğunuz söylenebilir. Kişisel harcamalarınız dışında da çok fazla harcamanız var. Bunların önemli birinden yakında kurtulacaksınız.

İleri boyutlara varmış duyguların, en azından önünden çekilmek durumundasınız. Yakın arkadaşınızın gizlilik içinde sürdürdüğü gönül ilişkisini anlamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün pek sevimli bulmadığınız birtakım insanlarla beklenmedik rastlantılarınız olabilir. Gününüzün iyi geçmesi, bu rastlantılarda nostaljik konuşmaları yorumsuz değerlendirebilmenize bağlı olacak. Akşam saatlerinde dostlarla birlikte güzel saatler geçirebilirsiniz. Sizi ilginç ve sevimli bulan bazı yeni insanların sizinle birlikte olma istekleri var.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, 20 Temmuz saat 01:57 de, Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, son zamanlarda tanıdığımız, bildik dostlarımızla temas halindeydik. Toplumsal alanda yardımlaşmayı, başkalarına destek vermeyi, gönülden hizmette bulunmayı tercih etmiştik. Fakat biraz da yeteneklerimizi toplumsal hayatta gösterip bundan istifade etmemizde yarar var. Ciddi ve sorumluluk çerçevesi içinde çeşitli projelerde yer alabiliriz. Ayrıca aşk hayatımızla ilgili konularda daha gerçekçi olabiliriz. İyi niyet de bir yere kadar değil mi? güven istiyorsak, bunu bize sunabilecek kişiye yönelmeliyiz. Bazen dur demeyi, böyle gitmeyeceğini söyleyebiliriz. İlişkimizi veya tercihlerimizi ilerisi adına olacak şekilde düzenleyebiliriz. Nitekim dolunayın ardından Ay-Kova burcunda ilerleyecek. Bize sıra dışı düşünmeyi, denediğimiz, alıştığımız ancak tatmin edici olmayan işler yerine, çeşitli metotlar deneyerek yenileşmeyi söyleyen bu sese kulak verebiliriz. Sağlığımızla ilgilenebiliriz. Sebze ağırlıklı beslenme, kaslarımızı, kan dolaşımımızı düzenleyecek aktivitelere yönelebiliriz. Venüs-Satürn görünümü bu Dolunayın kendimizin, duygularımızın farkına varmadaki önemini vurguluyor. Başkalarına olduğu gibi kendimize karşı da açık olmalıyız. Motivasyonumuzu güçlendiren, ruhumuza iyi gelecek çalışmalara yönelmeliyiz. Ancak böyle olursa, üstümüzdeki sorumluluklarla baş edebiliriz. Olumlu gelişmelere işaret bir gün olması dileğimle,

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikte çalıştığınız kişilerin yaratıcı fikirlerinden etkilenmemeniz mümkün değil. Bugün onlarla ortak bir proje üretme yoluna gidebilirsiniz. Geleneksel yapınızı zorlayacak olaylardan uzak kalmaya çalışıyor olsanız bile, yeni fikirler sizin için son derece cazip oluyor. Bugün biraz hareketli olmanızda yarar var.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni planlar veya projeler gündeminizde olabilir. Kuvvetiniz, öngörünüz ve cesaretiniz diğerlerinin de size yardım etmek istemesine neden olabilir. Güvensiz veya endişeli kişilerin taleplerine boyun eğmek zorunda değilsiniz.

19 Temmuz 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda yeni işler alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak için çabalayabilirsiniz. Programınızdaki işlerde değişiklikler olabilir. Bugün sizi yıpratan olaylara karşı dayanıklı olmalısınız. Hizmet aldığınız kişiler gündeme gelebilir. İkili ilişkilerde şartlar olgunlaşabilir. Akşam saatlerinde program yapabilirsiniz.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevecen bir mizacınız olmasına rağmen bu özelliğinizi dışa tam olarak yansıtamıyorsunuz. İş yerinizde oldukça taktir ediliyorsunuz. Savurganlığınızı bırakmalısınız.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi ve motivasyonunuzu arttıran görüşmeler gerçekleştirebilir, partneriniz ve dostlarınızla keyifli diyalog kurabilir, eğlenceli ortamlarda yer alabilirsiniz. İletişim alanında abartılı diyaloglarla karşılaşabileceğiniz, duyguların coşkulu aktartıldığı bir zamandasınız.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay, aşk hayatınızı etkileyecek. Özel hayatınıza daha fazla önem vereceksiniz. Varsa çocuğunuzla ilgili olaylar artabilir. Bir bebek haberiyle etrafınızdakileri şaşırtabilirisiniz.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde üzerinizde bezginlik ve insanlarla temas etmeme isteği meydana gelebilir. Bu durum gece boyunca süren Ay’ın boşluk etkisi nedeniyle mümkündür.Üstelik gündüz erkenden birkaç saat bu etki oluşacaktır. Öğlene doğru ise kişisel hizmet alanınız, gündelik işleriniz ve sağlığınızla ilgili tutarlı ve planlı enerjilere sahip olacaksınız. Akşam saatlerini bilhassa kendinizi bedenen zinde hissettirecek faaliyetlere yönelebilir, sıra dışı beslenme yöntemleri ve sağlıkla ilgili alternatif tıp bilgilerine ulaşabilir, bilgilerinizi yenileyebilirsiniz.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

20 Temmuz 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 16' 20" R
Ay
Oğlak
09° 17' 36"
Merkür
Koç
16° 29' 58"
Venüs
Koç
29° 32' 13"
Mars
Balık
28° 48' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 50"
Satürn
Balık
16° 28' 12"
Uranüs
Boğa
22° 16' 46"
Neptün
Balık
28° 52' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 30"
Lilith
Başak
23° 12' 22"
True Node
Koç
15° 23' 45"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>