Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal anlamda kendinizi dengeli hissedeceksiniz. Zihniniz iyi işliyor ve ilişkiniz konusunda akılcı kararlar alabilirsiniz. Karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir ve hoş sürprizler yaşayabilirsiniz.

İş ortamınızda yada genel çevrenizde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Biriktirdiğiniz işleriniz varsa bugün bunları halletmek için fırsatlar yakalayacaksınız. Yapacağınız işlerde başkalarının fikirlerini sorup çevrenizdeki kişilere danışabilirsiniz.

Birikimlerinizi bugün tekrar gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz ve bazı harcamalar yapmak için kötü koşullara yakalanabilirsiniz. Hazırlıklı ve dikkatli olmalısınız.

Bugün evinizde çıkan bazı sorunlarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ve bu yüzden zaman kaybedebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işlerinizin çokluğu sizi moral olarak çöküntüye uğratabilir. Bir süredir kendinizi yorgun ve bir çok konuda isteksiz hissediyordunuz. Bugün bu hislerinizde artış olabilir. Gün içinde ümitsizliğe kapılabilir ve karamsar duygular içine girebilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi daha iyi ve olumlu hissedeceksiniz.

18 Temmuz 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Ay-Oğlak burcu geçiş etkinliğinde haftanın ilk gününe adım atıyoruz. Aşk hayatımızı ciddiyetle ele alacağız. Gözden geçirmelerde bulunacağız. Parasal konular üzerinde düşüneceğiz. Ailemizle alakalı konularda özen göstereceğiz. Belli bir mesafe duygusu ile hareket edeceğiz. Bir şeyler canımızı sıksa dahi, bunu kendi içimizde halletmek isteyeceğiz. Bu enerji nedeniyle, hayatın zevkli yanlarına bile ciddiyetle yanaşabiliriz. Bizi gerçekten güvende olduğumuza ikna edebilecek bir kişiyle aşk yaşamanın ne kadar özel olacağını  düşünebiliriz. Bu saat sonrası işlerimizi düzgün bir şekilde yapmamız gerekebilir. Kendimizi güçlü biri olarak göstermemiz gayet kolaydır. Saat 20:36 Ay-Neptün olumlu görünümünde,  bir yandan ciddi düşünürsünüz diğer yandan rahatlatıcı sözler duymak istersiniz. Ciddi veya kısa süreli ilişki olsun fark etmez, bu etki altında, hem iç sezgilerimiz hem mantığımız bize rehberlik edicidir. Yeni haftanın hepimiz için huzurlu geçmesi dileğimle,

18 Temmuz 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikte çalıştığınız kişilerin yaratıcı fikirlerinden etkilenmemeniz mümkün değil. Bugün onlarla ortak bir proje üretme yoluna gidebilirsiniz. Geleneksel yapınızı zorlayacak olaylardan uzak kalmaya çalışıyor olsanız bile, yeni fikirler sizin için son derece cazip oluyor. Bugün biraz hareketli olmanızda yarar var.

18 Temmuz 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu aralar aklınızı ve potansiyelinizi en verimli şekilde kullanabilirsiniz. Yalnız detayları göz ardı etmemenizde fayda var. Aksi halde işlerinizi yoluna koymakta zorlanabilirsiniz.

15 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı ifade etme yolları arayabilirsiniz. İşlerinizi toparlamak ve bitirmek isteyebilirsiniz. İlişiler gündeme gelebilir. Başkaları ile paylaşım içinde olmaktan keyif alacaksınız. Sevdiklerinizle zaman geçirmek size iyi gelebilir. Tartışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Çocuklarla ilgili konular sizi oyalayabilir.

18 Temmuz 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumsuz duygularınızı yok etmek adına bugün bir dönüm noktası olabilir. Pozitif enerjiler sizi uzun süren kasvetinizden tamamen sıyırmak için bir şans tanıyor. Öylesine övgü dolu sözler duyuyorsunuz ki gülücükler yüzünüzden hiç eksik olmuyor. Yaşanan kötü olayları atlatmayı başardınız. Moraliniz gittikçe yükselecek.

18 Temmuz 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca partneriniz ve dostlarınızla keyifli diyaloglar geliştirebilir, birlikte plan yapabilir, sosyal etkinliklerde yer alabilirsiniz. Eğitimler, seyahatler ve hukuksal konularda fırsatlara açık bir gündesiniz.

18 Temmuz 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün aşk, hayatınızın önemli bir parçası olabilir. İster âşık olun, ister olmayın hayata daha sevgisel yaklaşmak isteyeceksiniz. Duygusal konularda sevdiğinizi çok zorlamayın.

18 Temmuz 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öncelikle şekerli gıdalara düşkünlüğünüz bugün artabilir. Ancak midenize de dikkat etmeniz gerekmektedir. Çocuklarınızın eğitiminde baskı uygulamak zorunda kalabilirsiniz.Kuşak çatışması ve fikir ayrılıkları nedeniyle sözünüzü geçirmek uğruna dayatmalar ve duygusal istismarlar söz konusu olabilir. Esnek davranmakta ve empati ile yaklaşmakta fayda var. Hayatınızın keyifli alanları bilhassa çalışma dürtüsüyle beslendiği için öncelikli olarakve yapı kurma üzerine odaklı bir keyif kaynağı bulmanız mümkündür.

18 Temmuz 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

18 Temmuz 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 21' 12" R
Ay
Oğlak
10° 24' 10"
Merkür
Koç
16° 31' 25"
Venüs
Koç
29° 38' 23"
Mars
Balık
28° 52' 27"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 59"
Satürn
Balık
16° 28' 39"
Uranüs
Boğa
22° 17' 03"
Neptün
Balık
28° 52' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 47"
Lilith
Başak
23° 12' 55"
True Node
Koç
15° 23' 32"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>