Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda yoğun duygular yaşayabilirsiniz ancak bu duygularınızı daha çok kendinize saklamayı tercih edeceksiniz. Güçlü tutkular hissedebilir ve bunları bir an önce gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyi istediğiniz gibi yönelndirmek isteyebilirsiniz.

İş yaşamınızda örgütlü olarak çalışacak ve her türlü projenizi belli bir plan dahilinde yürütmek isteyeceksiniz. İşiniz konusundaki hırslarınızda genel anlamda bir artış olacaktır ve yüksek beklentiler içine girebilirsiniz. İşinizle ilgili konularda oldukça dikkatli olacaksınız.

Maddi konularda yeni başlangıçlar yapabileceğiniz ve bu konularda kazanç elde etmek için ortaklaşa çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Finans konularında son derece başarılı olabilir ve paranızı iyi bir şekilde yönetebilirsiniz.

Bugün beklenti düzeyinizin yükselmesi ve yaşamınızdaki aksak gittiğine inandığınız şeyleri değiştirme isteğiniz çalışmalarınızda hatalar yapmanıza yol açabilir. Hayal kırıklığı yaşayabileceğiniz alanlarda riske girmekten kaçının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir akrabanızla aranızda herkesin gıpta ettiği dayanışma, onun size bu günlerde yapacağıdışında bir ortaklık önerisiyle daha da somutlaşabilir. Bu gelişmeye çok sıcak bakacaksınız. Bugünlerde ummadığınız insanlar ummadığınız hazırlıklar içersine girebilirler. Bazı kuşkularınızın ortadan kalkması ve yeni umutlara yönelmeniz için elverişli bir gün.

17 Temmuz 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 00:59 Merkür-Venüs kavuşum etkisinde bir çok meseleyi gözden geçirirsiniz. Bu saatlerde belki fazla konuşmazsınız veya düşüncelerinizi dışa yansıtmazsınız. Bunun nedeni, uygun bir zamanı kollamanızdır. Saat 02:22 Ay-Jüpiter görünümü, attığımız adımın, verdiğimiz kararın doğruluğundan emin olmamızı sağlıyor. Her ayrıntıyı önemsiyoruz. Amacımız hakikaten verimli, sağlıklı, başarılı olacağımız işlere yönelmek. Aşkta da bu yüzden daha dikkatliyiz. Gözlem gücümüz yüksek ve ne istediğimizi gayet iyi belirleyecek gücümüz var. Saat 06:45 Güneş-Mars görünümü, bu saatlerde cesaretiniz, özgüveniniz bir hayli yükselir. Güvenliğiniz, çıkarlarınız, aileniz ve değer verdiğiniz her şeyi önemsersiniz. Duyarlısınızdır. Ancak gerektiğinde harekete geçmeyi de bilirsiniz. Saat 08:42 Güneş-Chiron görünümü,  iş ortaklığı-özel ilişkiniz veya  yaşamınızı ilgilendiren konularda zayıflık göstermeyecek, güçlü ve iletişimci bir partnere ve duruma göre birortağına duyduğunuz ihtiyacın göstergesidir. Ancak bu ortak öyle biri olmalıdır ki, sizi yarı yolda bırakmamalı, vefalı davranmalıdır. Kafanızın içinde tek bir hedef vardır ve siz  o yöne doğru odaklanırsınız. Amacınız kendiliğinden size uzanacak doğru bir elin varlığıdır. Belki bazılarınız yanlış bir ilişki veyaortağı nedeniyle kendinizi zor durumda hissediyor olabilirsiniz. İşte bugünkü görünüm, bu konularda daha akıllıca düşünmenin, doğru seçimler yapabilmenin önemini bir kez daha anlamanızı sağlar. Böylece bundan sonra acı çekmemiş olursunuz. Saat 11:57-22:33arasında etkili Ay-boşluk süresince,  ilişkilerde sinirli ve huysuz tepkilerde bulunmaya çalışmak yanlış olduğu gibi, görüşleriniz konusunda baskıcı bir tutum izlemek de aynı şekilde sakıncalıdır. Saat 22:33 itibariyle Oğlak burcunda ilerleyecek Ay, gayet ciddi bir şekilde her durumu gözden geçirmenizi sağlar. Pazar gününüzün umduğunuz şekilde geçmesi dileğimle,

17 Temmuz 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi güven ihtiyacı içinde olduğunuz için, kişisel yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası içinde olacaksınız. Bugün, her türlü olanaklarınızı kullanabilirsiniz.Enerjinizin yüksek olduğu bir gün. Partnerinizle aynı düşünce içinde ve ortak bir paylaşım içindesiniz.Yaşam kalitenizin önemli olduğunu vurgulayacak işler peşindesiniz.

17 Temmuz 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu aralar aklınızı ve potansiyelinizi en verimli şekilde kullanabilirsiniz. Yalnız detayları göz ardı etmemenizde fayda var. Aksi halde işlerinizi yoluna koymakta zorlanabilirsiniz.

15 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi kişisel konularınız ya da eve ait uğraşlarla daha çok ilgilenebilirsiniz. Ancak düzeltmek istediğiniz konularda aşırı ısrarcı olmamalısınız.

17 Temmuz 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizle yüzleşerek hayatınızda doğru bir süreç başlatacağınızın işaretini veriyorsunuz. Aşk yaşamınızı canlandıracaksınız. Sevgiye hasret kaldığınız için bu iyi gelecek.

17 Temmuz 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile içi ilişkileriniz ve değer verip, alanınıza aldığınız insanlarla olan iletişiminizde olumlu fırsatlar elde ederken, evinizle ilgili değişiklikler yapabilir, ruhsal olarak çok daha pozitif bir gün geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş 120si ile ruhunuza iyi gelen paylaşımlarda bulunabilir, mutluluğu partnerinizle evinizde hissedebilirsiniz.

17 Temmuz 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevre ve iletişimsel konularda gücünüzü ortaya koyacaksınız. Hırslı yapınızla iletişim, satış, reklam, pazarlama, organizasyon, ulaşım, bilgisayar işlerinizde kolaylıkla harekete geçebilirsiniz. Bu konularda çevrenizdekiler sizden yardım isteyebilir.

17 Temmuz 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizi derinden üzen duygulardan kolaylıkla kurtulabildiğiniz bir zaman dilimidir. Çok yönlü içsel değişim gözlenir. Fakat bu değişim yukarıya taşımak adına olumlu olarak gerçekleşir. İlginç tesadüfler, mistik olaylar, kişiliğine pozitif anlamda damga vuracak niteliktedir.

17 Temmuz 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

17 Temmuz 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 13' 55" R
Ay
Oğlak
08° 44' 22"
Merkür
Koç
16° 29' 15"
Venüs
Koç
29° 29' 08"
Mars
Balık
28° 46' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 15"
Satürn
Balık
16° 27' 59"
Uranüs
Boğa
22° 16' 37"
Neptün
Balık
28° 52' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 22"
Lilith
Başak
23° 12' 05"
True Node
Koç
15° 23' 51"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>