Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan oldukça aktif olacağınız bir gündesiniz ve özgürlük ihtiyacınızda önemli ölçüde artış olacaktır. Duygusal olarak kendinizi güçlü hissediyorsunuz ve kararlarınızda fazlasıyla iradeli davranacaksınız. Aşk yaşamınızda sizi mutlu edecek bazı gelişmeler olabilir yeni insanlarla tanışabilir ve davetlere katılabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla aranızdaki uyum son derece güzel olacaktır ve birlikte yeni kararlar alabileceksiniz. Duygusal konularda girişimde bulunmak için uygun bir gündesiniz.

İş yaşamınızda verilimli çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz ve bazı çalışmalarınızı bugün sonuçlandırabilirsiniz. Bazı beklentilerinizin gerçekleşmesi için önemli adımlar atabileceksiniz. Sorunlarınızın üzerine rahatlıkla konsantre olabileceksiniz ve zihniniz iyi çalışıyor. Kendinize olan güveniniz artıyor ve önceliklerinizi olumlu bir şekilde değerlendirebileceksiniz. Enerjinizi doğru bir şekilde kullanabileceksiniz ve bugün alacağınız kararların sonuçları sizin için verimli olacaktır.

Maddi konularda olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz ve yeni kazançlar elde etmeye yönelik çalışmalar yapabilirsiniz. Harcamalarınızda dikkatli hareket edeceksiniz.

Halletmeniz gereken küçük işleri bugün halledebilirsiniz ve küçük bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Pratik zekanız pratik yöntemler üretebilir ve gelişmiş sorumluluk duygunuzla iradeniz dışında çözülemeyen bazı problemleri ortadan kaldırabilirsiniz. Değişmesini kaçınılmaz bulduğunuz birtakım özelliklerinizin üzerine gitmeniz için uygun bir dönem. Bu konuda göstereceğiniz kararlılık ve azim, çabanızı kolaylaştıracak destekleri getirebilir.

21 Mart 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 09:32 Ay-Venüs görünümü, aşkta cinsel paylaşımın önemini vurguluyor. İlişkideki problemler doğal olarak bu paylaşımları zorlaştırıyor. Dokunmak, hissetmek, paylaşmak yönünde bugün biraz endişeli olabiliriz. Bir şeyler eksik ve biz bundan dolayı sıkılabiliriz, Saat 10:42 Ay-Mars görünümü, aşkta tutkularınızı doyurmanın, insanlar üzerinde etkili olmanın sizin için ne kadar önemli olduğunu hatırlatıyor. Size güç aşılıyor ve günlük temponuzda azimli kılıyor. Saat 19:16 Ay-Neptün görünümü, karşı cinse olan ilginizi yükselticidir. Beraberlikte veyaortaklığınızla ilgili konularda kendinizi güçlü görme arzunuz yoğundur. İnancınıza uygun bir şekilde yaşamak istersiniz. Partnerinizin de aynı şekilde size destek çıkması, takdir etmesi, doğru ve güvenilir bir şekilde davranması sizin açınızdan son derece kıymetlidir. Gün boyu içinizden geçirdiğiniz, yürekten istediğiniz her şey sizinle olsun. Gönülden sevgilerimle,

21 Mart 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal hayatında ilgi çekmeye devam ediyorsun. İşle ilgili konularda uzlaşmacı tavrın ön planda olacak.

21 Mart 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni projeleriniz için destekler bulabileceksiniz. Aşkta bazı anlaşmazlıklar sizlere birtakım çözümlerde getirebilir.

21 Mart 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde zihinsel konularda yorulabilirsiniz. Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırmak size iyi gelecektir. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Duygusal konularda kendinizi dağılmış hissedebilirsiniz. Çocuklarınızla zaman geçirebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda elinizden gelenin en iyisini yapmak isteyeceksiniz.

21 Mart 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda düzenlemeler yapmak niyetindesiniz. Evdeki eşyalarınızın yerini değiştirmek isteyeceksiniz. Aslında zihniniz çok karmaşık. Önce buradan başlayın.

21 Mart 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konusunda kesin kararlar vererek, karşınızdaki insanlara kendi kurallarınızı ve sınırlarınızı anlatmak yerine, kendinize kararlarınızdan emin olup olmadığınızı daha iyi anlamak için zaman tanımalısınız. Gün boyunca görüşmeler, yazışmalar, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerde geçici problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında kendinizi çok daha moralli hissedecek, ilişkilerinizde ruhunuza iyi gelen etkiler, paylaşımlar göreceksiniz ancak bugün için karşınızdaki kişilerin fikirleri yüzde yüz size uymadığı zamanlarda tartışmamalı, konuların üzerine gitmemeyi tercih etmelisiniz.

21 Mart 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, aşk hayatınıza yoğunlaşabilirsiniz. Güvensiz yapınızla her şeyi abatrmaya ve biraz fazla eleştirmeye açık olacaksınız. Olayları oluruna bırakın ve hayatınızın tadını çıkarın.

21 Mart 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öncelikle şekerli gıdalara düşkünlüğünüz bugün artabilir ancak midenize de dikkat etmeniz gerekmektedir. Çocuklarınızın eğitiminde baskı uygulamak zorunda kalabilirsiniz.Kuşak çatışması ve fikir ayrılıkları nedeniyle sözünüzü geçirmek uğruna dayatmalar ve duygusal istismarlar söz konusu olabilir. Esnek davranmakta ve empati ile yaklaşmakta fayda var. Yaza doğru vücudunuzu şekillendirmek için disiplinli hareket edebileceğiniz bir spor dalına başlamak için çok uygun bir gökyüzü etkisinde bulunuyorsunuz.

21 Mart 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi kazanımlarla ilgili, sizi oldukça memnun edecek gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Bir eşyanın ikinci el satışından tatmin edici bir miktar kazanmanın yanında, aldığınız bir hizmetin ücretinde düşüş olması da mümkündür.

21 Mart 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 48' 52"
Ay
Kova
14° 59' 40"
Merkür
Koç
17° 30' 24"
Venüs
Boğa
02° 45' 46"
Mars
Koç
00° 49' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 17' 29"
Satürn
Balık
16° 42' 02"
Uranüs
Boğa
22° 25' 45"
Neptün
Balık
28° 57' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 22"
Lilith
Başak
23° 29' 47"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>