Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal hayatınıza ilişkin bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Gün içinde değişken bir mizaç göstereceksiniz. Aşk hayatınızda küçük bir huzursuzluk olabilir yada siz bir olayı büyütebilirsiniz. Acele hareket etme eğiliminiz bugün sizin için zararlı olabilir. Olayları abartma eğilimine girebilir ve ani tepkiler verebilirsiniz. Alacağınız kararlardan emin olamıyorsunuz ve iç dünyanızda bir gerilim olabilir.

Genel olarak işinizle ilgili konularda keyifsiz bir gün geçireceksiniz. İki ayrı konuyu değerlendirmeye alacaksınız ve karar vermekte zorlanabilirsiniz. Düşüncelerinizi bir noktaya toplamakta ve konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Ortak biryapıyorsanız ortağınızla fikir ayrılıklarınız olabilir. Bugün anlaşmalara varmanız ve bunları netleştirmeniz kolay olmayacaktır. İş ortamınızda sizin dışınızda kalan bazı sorunlarla uğraşabilir ve gereksiz bulacağınız işlerle ilgilenebilirsiniz.

Maddi konularda beklenmedik bazı gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Ani harcamalarla karşılaşabilirsiniz ve bu konuda dikkatli olmayacaksınız.

Oldukça enerjiksiniz ancak enerjinizi olumsuz kullanabilirsiniz. Özellikle duygusal kararlar vermekten kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Olaylara duygusal ve ani tepkiler verebileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal olarak oldukça hassas olacaksınız. Bu sizin kırılmanıza ve öfkelenmenize sebep olabilir. Ani çıkışlar yapabilirsiniz ve karşınızdaki insanların kalbini kırabilirsiniz. Tartışmalara eğilimlisiniz ve ikili ilişkilerinizde çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz.Karşınıza çıkacak bazı fırsatları yeterince değerlendiremeyebilirsiniz ve mantık hataları yapabilirsiniz. Yeni bir karar vermek ve girişimde bulunamk için uygun bir günde olmayacaksınız.

21 Nisan 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Salı günümüz, saat 02:28 itibariyle etkili olacak Ay-İkizler geçişiyle başlıyor. Yenilikte bulunmak,   yeteneklerimizi hayata geçirebilmeniz, değişik yollarla sonuca varabilmeniz anlamında sizleri  destekleyicidir. Kişi ne olursa olsun hızlı ve aktif bir şekilde hareket etmekten yanadır. Saat 07:16 Merkür-Jüpiter görünümü, hayat görüşümüz üzerinde başkalarının söz sahibi olmasından ziyade, kendi içimize dönerek bir şeyleri anlama, idrak etme arzumuzun işaretçisidir. Bazen insanlarla fikirlerimiz uyuşmayabilir veya onlar bizim bakış açımızın tam tersi düşünüyor olabilirler. Bizim bugün, bilgiyi doğru bir şekilde öğrenme, hayatı anlama ve iç muhasebede bulunarak kendimizi geliştirme yönünde hareket etmemiz gayet faydalıdır. Ayrıca sizi etkilemiş, yormuş, üzmüş ve belki de gönlünüzde acı izler bırakmış olayları, çıkardığınız dersleri, yaşadığınız tecrübeler olarak görüp geride bırakıp önünüze bakmanız hakikaten yararlı olacaktır. Böylece ferahlayabilir, gereksiz kişiler için daha fazla kendinizi üzmemiş olursunuz. Saat 09:00 Ay-Satürn karşıtlığıhayatınızda, mesleki konularda kendinizi ifade etmekte zorlanmanın işaretçisi olabilir. Aslında tek birveya tek bir alanda değil, farklı bir şeyler yapmak arzunuz da yüksek. Ancak iç dünyanızda sizi baskı altına alan ailevi veya bazı sorunlar rahat vermiyor. Sakin düşünmek, huzursuz olmamak için her şeyi kafanıza takmamanız lazım. Saat 18:11 Ay-Neptün görünümü, bazı kişilerin sizi yanıltması nedeniyle yaşanan hayal kırıklığının işaretçisi olabilir. Bu nedenle dikkatli olalım. Saat 22:53 Ay-Venüs kavuşumu  etkisi altında kişinin  huzurlu olabilmesi için üç meselenin mutlaka halledilmesi gerekiyor. Parasal sorunları aşmak-yenilikte bulunmak ve hedefine uygun bir alanda kendini göstermek. Eğer çalıştığı yerde maddi açıdan güvende değilse, uzmanlık alanına uygun bir konumda görev yapmıyorsa ve bir de amacı dışında işlerle uğraşıyorsa doğal olarak insanlarla anlaşmazlık yaşaması mümkündür. Sizinle aynı görüşte olmayan kişilerle bir arada olmak canınızı sıkabilir. Mevcut işinizi sürdürürken diğer taraftan başka biriçin girişimde bulunmayı düşünebilirsiniz. Günün tüm güzellikleri sizden yana olsun. Huzurlu, aktif, başarılı bir gün geçirmeniz dileğimle,

21 Nisan 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eşinizle ilgili paylaşımlarınızın mükemmel gelişeceği bir gün. Olaylara esprili bir şekilde yaklaşacaksınız. Yaşamı kendi düşünceleriniz doğrultusunda yaşamaktan yanasınız. Bugün, çevrenizde ortak çalışmalar içinde bulunacağınız kişileri kendi sezgileriniz ve gözlemciliğiniz sayesinde yönlendirebileceksiniz. Detayların önem kazanacağı bir gün.

21 Nisan 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alışkanlıklarınızın veya günlük rutininizin dışarısına çıkabilirseniz size yardımcı olabilecek, asistanlık edebilecek veya yol gösterebilecek kişilerle karşılaşma olasılığınız yüksek. Size eskisi kadar faydası dokunmayan alışkanlıklarınızı bırakmanın zamanı geldi. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde bazı işlerimiz yavaş ilerleyebilir veya zorlayıcı ve engelleyici etkiler ön plana çıkabilir. 11.00 dan sonra bu etkiler hissedilmeyecek. Koşuşturmacalar ve görüşmeler gündemde. Altından kalkabileceğimizden fazlasına söz verebilir ve bu sözleri yerine getirebilmek için mekik dokuyabiliriz. 15.00 sonrası ise, ufak çaplı da olsa yanlış anlaşılmalar, kanma veya kandırılma türünde gelişmeler ya da belirsizlikler ve dalgınlıklar söz konusu olabilir. Geceye doğru sevgi paylaşımları, şefkat, maneviyat duyguları ve sevgi ifadeleri artıyor. Sevgi ve inançla dolmaya başlıyoruz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Nisan 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

21 Nisan 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

RİSKTEN hoşlanmadığınız için koşullarınızı gözden geçirmelisiniz. Yenilikler ve değişimler için biraz daha zamana ihtiyacınız olacak.

21 Nisan 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca odak noktanız çocuklarınızla ilişkileriniz, aşk hayatınız ve işlerinizin tanıtımı olurken, akşamüstünden itibaren etkili olan Ay Merkür karesi ile gece yarısına dek özel yaşamınızda beklentilerinizi tam karşılamayan veya sizi tatminsizlik, memnuniyetsizliğe sürükleyen olaylarla karşılaşabilirsiniz.

21 Nisan 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gününüz son derece yoğun bir tempoda geçebilir. Bazı görüşmeler veya toplantılar yapmak yada faaliyetlerde bulunmak için şehir içinde kısa seyahatler yapmanız mümkündür. Kısa mesafeli şehir dışı seyahatler de günün konuları olabilirler.

21 Nisan 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 52' 15" R
Ay
Kova
01° 31' 47"
Merkür
Koç
17° 04' 26"
Venüs
Boğa
01° 33' 54"
Mars
Koç
00° 04' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 03' 51"
Satürn
Balık
16° 36' 57"
Uranüs
Boğa
22° 22' 24"
Neptün
Balık
28° 55' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 41' 05"
Lilith
Başak
23° 23' 19"
True Node
Koç
15° 20' 51"
Son Güncelleme : 30/04/2024 21:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>