Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal hayatınıza ilişkin güzel gelişmeler ve hoş sürprizler yaşayabilirsiniz. duygularınızı ve düşüncelerinizi anlatmakta zorlanmayacaksınız. Hoşunuza gidecek faaliyetlerde bulunabilir ve aşk hayatınıza ilişkin güzel sürprizler yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla aranızdaki uyum son derece güzel olacaktır ve birbirinize zaman ayırmayı başaracaksınız. Birlikte planlar yapabilirsiniz ve bunları hemen uygulamak isteyeceksiniz. Duygusal olarak kendinizi rahat hissetmeniz tüm yaşamınızı olumlu olarak etkileyecektir.

Düşüncelerinizi istediğiniz gibi yönlendireceğiniz bir gündesiniz. Hayatınıza ilişkin aldığınız kararları bugün uygulamaya geçebilirsiniz. Özellikleanlamında düşüncelerinizi karşınızdaki kişilere olumlu olarak aktarabileceksiniz. İletişimlerinizde genel bir hareketlenme olabilir ve bir çok kişiyle irtibata geçebilirsiniz. Küçük de olsa keyfinizi yerine getirecek gelişmeler olacaktır. Çalışmalarınızı zorlanmadan yürütebileceksiniz ve genel olarak başarılı olacağınız bir gündesiniz.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz ve size maddi kazançlar getirici yeni fikirler üretebilirsiniz. Ancak harcamalarınızda biraz daha dikkatli olmaya çalışmalısınız.

Beklentilerinizi yeniden değerlendireceksiniz ve kısa süreli bazı planlar yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir çok açıdan oldukça olumlu bir gün geçireceksiniz. son derece aktif ve enerjik olacaksınız ve bazı planlarınızı bugün gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle zihinsel yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceksiniz ve kararlarınızın sonuçları sizin için verimli olacaktır. Çevrenizde yeni diyaloglar kurulacaktır ve genel bir hareket olacaktır. Yaşamınıza ilişkin bazı yenilikler yapmak isteyebilirsiniz ve bu konuda başarılı olacağınız bir gündesiniz. Yeni girişimlerinizin sonuçları sizi mutlu edecektir.

22 Mart 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Pazar gününe, saat 00:51-12:41 arasında etkili, Ay-Boşluk etkisi altında adım atıyoruz.  Çıkarlarımız söz konusuysa tabii ki dikkatli olacağız. Eğer birileri kendini düşünüyorsa ve bizim de o kişiyle bir alışverişimiz varsa, biz de kendimiz açısından duruma bir bakacağız. Saat 12:41 itibariyle etkili olacak Ay-Boğa burcu geçişi, hayata güven duymak, huzur bulmak isteğinizin işaretçisidir. Sizi yanıltan hiçbir şeyin yaşamınızda yer almasından hoşlanmazsınız. Bastığınız yerin emniyetli olması gayet kıymetlidir. Ne kadar çok sevseniz de, hiç kimsenin peşinden koşmazsınız. Sizin isteğiniz huzur bulmaktır. Etrafınızdaki gereksiz şakalaşmalar, konuşmaları boş bulursunuz. Gördüğünüze inanırsınız. Güvenli olana yönelirsiniz. Saat 22:27 Merkür-Pluto olumlu görünümü, sevdiğimiz kişiyle veya hayatımızda özel biri  olmasa da birlik ve bütünlük duygusu içinde hayatı ve ilişkileri ele almak isteğimizi gösteriyor. Hem bizi gerçekten sevecek ve hem de bize güç aşılayacak bir kişiye, gelişmelere  ihtiyacımız var. Yaşanan tatsızlıkları yine sevgiyle çözebileceğimize bu enerji sayesinde inanabiliriz. Saat 23:32 Ay-Venüs görünümünde kişi, mevcut sorunlarını daha kolaylıkla halledebilecek güce yüreğinde hissedebilir. Her zaman derim, hayattan umudu asla kesmemek lazım. Her doğan gün bir mucizeyi içinde saklar. Yeter ki, siz buna gönülden inanınız. Pazar gününüzün  mutlu ve keyif dolu geçmesi dileğimle,

22 Mart 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hırslı tarafınız ön plana çıkıyor. Açılımlarınız konusunda, dikkatli davranmalısınız. Bulunduğunuz konumu korumak zorundasınız. İdeallerinizden taviz vermeyen bir yapıya sahip olmanız karşın, bugün, size farklı fikirlerini kabul ettirmeyen çalışan çevrenize savaş vermek zorunda kalabilirsiniz.İkna kabiliyetiniz mükemmel.

22 Mart 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çok fazla şeyle aynı anda ilgilenme çabası yorucu olacağı gibi, her yere yetişmeye çalışırken istediğiniz sonuçları almanız da zor olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde Aslan burcundaki Jüpiter'in Ay'la olumlu açısı, güne heyecanla ve yeni olanaklara açık başlamamızı sağlıyor. Koç burcundaki Ay'ın Pluton'la olumsuz açısı ve Uranüs'le kavuşumu ise, ani tepkilere açık, ama oldukça hareketli ve enerjik bir günde olduğumuzu gösteriyor. Ani tepkilerden ve hareketlerden, öfkeli kişilerden kaçınmalı, ufak tefek sakarlıklara veya kazalara karşı tedbirli olmalıyız. Gerilimi doğru yönetebilirsek, ilkbahar geçişini temsil eden bugün de, bahara taze bir geçiş yapabilir ve kendimizi yenilenmiş hissedebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Mart 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Değişikliklerin ağır bastığı ve farklı yönlere dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Terazi burcundaki Güneş sayesinde yeteneklerinizi ortaya çıkarabilir ve özellikle ortaklaşa konulardan belirli kazançlar elde edebilirsiniz. Bu nedenle ikili ilişkilerinizi önemsemelisiniz. Ancak bu arada sosyal alanda, arkadaşlıklar cephesinde de oldukça aktif olabilirsiniz. Yeni hedefleriniz var ve bu durum diğer amaçlarınızla çelişebilir. Bu dönemde zihinsel açıdan iyi odaklanabilirsiniz ancak kafanızdaki endişeleri de kontrol edebilmelisiniz.

22 Mart 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ani tepkilere açık oldukça hareketli bir gün yaşayabilirsiniz. Öfkeli kişilerden kaçınmalı, ufak tefek sakarlıklara veya kazalara karşı tedbirli olmalısınız.

22 Mart 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca moralli, motive ve eğlenceli olacağınız bir zaman dilimindesiniz. Özel hayatınızda paylaşımlarınız artabilir ve bu ruhunuza iyi hissettirebilir. Akşam saatlerinde değer verdiğiniz kişilerle eğlenceli aktiviteler düzenleyebilir, ev ortamında mutluluğu yakalayabilir ve aşk hayatınızda uyum ve dengeyi daha rahat sağlayabilirsiniz.

22 Mart 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlarınızla, belki de yakın aile çevrenizle ilgili maddi bir sorun gündeme gelebilir. Bu sorunun üzerine eğilip bir çözüm bulmak için çalışmanız mümkündür. Diğer taraftan, yakın çevreniz de sizin bir sorununuzla ilgilenebilir.

22 Mart 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 19' 53" R
Ay
Oğlak
23° 56' 45"
Merkür
Koç
16° 51' 27"
Venüs
Boğa
00° 52' 50"
Mars
Balık
29° 39' 02"
Jüpiter
Boğa
23° 56' 04"
Satürn
Balık
16° 34' 01"
Uranüs
Boğa
22° 20' 30"
Neptün
Balık
28° 54' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 12"
Lilith
Başak
23° 19' 37"
True Node
Koç
15° 21' 30"
Son Güncelleme : 30/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>