Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bazı sıkıntılar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve sevdiğiniz insana karşı ihmalkar tutumlar içine girebilirsiniz. Bir çok duygunuzdan emin olamıyorsunuz ve karar vermekte zorlanacaksınız. Yaşayacağınız gerilimler yüzünden bazı tartışmalara girebilirsiniz. Genel olarak gün boyunca keyfinizi kaçıracak bazı gelişmeler olabilir. İç dünyanızı ilgilendirecek bazı karmaşalar yaşayabilirsiniz. Duygusal konularda yeni bir girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

İş yaşamınızda çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ancak bu sorunları bir tarafa bırakıp işinize konsantre olmayı başaracaksınız. Disiplinli bir şekilde çalışmalarınıza devam edeceksiniz ve bildiğiniz yöntemlerden vazgeçmek istemeyeceksiniz. İş yerinizde küçük de olsa anlaşmazlıklar olabilir. Özelliklearkadaşlarınızla aranızda küçük bazı sorunlar oluşabilir. Ancak bu sorunları çok fazla büyütmemeli ve iletişimlerinizde esnek davranmalısınız.

Maddi konularda hesaplı davranmayı tercih edeceğiniz bir gündesiniz. Harcamalarınıza özellikle dikkat edeceksiniz ve gereksiz masraflardan kaçınacaksınız. Maddi konularda yeni bir girişimde bulunmayın.

Bir kararınız konusunda şüpheye düşebilir ve yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Ancak kendinize biraz zaman tanımalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak keyifsiz ve karamsar bir gün geçireceksiniz. Duygusal durumunuz düşüncelerinizi fazlasıyla etkileyecektir. Sağlığınızı ilgilendiren bazı konularda sorunlar yaşayabilirsiniz ancak bunlar ciddi sorunlar olamayacaktır. Bir süreden beri uğraştığınız bir konu sizi iyice sıkabilir ve artık bu konudan kurtulma eğilimine girebilirsiniz. Gereksiz tartışmalar ve sorunlar sizin için şaşırtıcı olmasın. Kendinizi bir çok şeye karşı isteksiz hissedebilir ve mecbur olduğunuz için sorumluluklarınızı kendinizi zorlayarak yerine getirebilirsiniz.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Çarşamba günümüz, saat 00:35 Mars-Pluto olumlu görünüm etkisi altında başlayacak. Bu enerji sayesinde kendinizi dış dünyada güçlü bir şekilde ifade edebilir, başarılı olmak için azimle yol alabilirsiniz. Ancak dikkat etmeniz gereken konu, durumları veya bazı ters gelişmeleri  ölüm kalım haline getirmeyiniz. Olgunlukla hareket ediniz, mantıklı bir şekilde gözlemde bulununuz. Bunları yaptığınızda  sonuç gerçekten size arzu ettiğiniz gelişmeleri kazandırabilir. Saat 00:44 Ay-Jüpiter görünümü,konularında düşünmenin işaretçisi olduğu gibi, kendinizi geliştirmek amaçlı bilgilenmenin, değişik bir şeyler yaparak ilgi uyandırmak ihtiyacının da göstergesidir. Ayrıca bazı kişilerin sizinle ilgili düşüncelerini öğrenirsiniz. Ancak bunlar tam olarak nedir, ne değildir diye anlamak gerekiyor. Netleşmesini bekleyelim. Saat 08:38-23 Nisan saat 07:25 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek.  Bu nedenle yeni bir  iş görüşmesine gitmesi gerekenlerin gecikme, terslik veya  yanlış anlaşılma gibi durumlara karşı sakin, sabırlı ve kontrollü şekilde hareket etmeleri, tedbirli olmaları faydalıdır. Daha önceden kararlaştırılmış bir görev ve her zaman rutin olarak yaptığınız işlerinize devam etmenizde bir sakınca yoktur. Saat 16:26  Merkür-Pluto görünümü bilginizi, deneyimlerinizi göz önüne alarak kendinizi ifade etmenin öneminden söz ediyor. Böylece maddi ve manevi anlamda güçlenebilirsin, sağlam kararlar verebilirsin diyor. Kişi,  şöyle bir bulunduğu ortama, şartlara, ilerisine bakacaktır. Böylece aşk hayatınızla ilgili konularda da doğru kararlar verebileceksiniz.  Hiç kimsenin kendisine yanlış yapmasına, haksızlık etmesine, çıkarlarını zedelemesine izin vermeyeceksiniz. Saat 21:41 Venüs-Jüpiter görünümü,hayatınızla ilgili konularda geri planda yapılan çalışmaların başarılı şekilde sonuçlanmasında destek olur. Kendinize güveniniz yükselir. Zorluklara, engellemelere rağmen, yine de yolunuzdan dönmeden arzu ettiğiniz güzelliklere kavuşmanızda yardımcı bir enerjidir. Günün hepimiz için güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,

22 Nisan 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yaşamınıza yeni katılan kişiler olurken,kapasitenizi arttıracak ve üslerinizden övgü alacaksınız. Hoşlandığınızkonularında çalışma fırsatlarıyla karşılaşabilir ve olumlu adımlar atabilirsiniz. Zihinsel aktiviteniz açık olurken, dışa dönük başarılarınız hız kazanacak. Sizi zorlayan koşullar arasında cesur ve isabetli kararlar alacaksınız.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ve eğlenceyi birbirinden ayırmanız gerekiyor. Duygusal konular bazı engellenmeler, yanlış anlaşılmalar veya ruhen kötü hissetme nedeni olabilir. Pişmanlıklarınızın veya geçmişin üzerinde çok fazla durmamalısınız. Yapabileceklerinize odaklanın. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Haftanın en uyumlu ve güzel günlerinden birindeyiz. Venüs ve Jüpiter arasındaki olumlu açı sevgimizi ve düşüncelerimizi gösterebilmemiz, ifade edebilmemiz için olanak sağlarken, duygularımız coşabilir ve sevgi bazında içimiz içimize sığmayabilir ya da yaratıcılık gerektiren, estetik veya sanatla ilgili konularda yeteneklerimizi en iyi şekilde kullanabilir ve bu başlıklı konularda başarı sağlayabiliriz. Sadece Ay'ın boşlukta olması zaman zaman karasızlıklara, belirsizliklere veya isteksizliklere neden olabilir, ama belli belirsiz bir etki. Çok önemsemiyorum Niobe'ce.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Hata... Bugün ağzınızdan istediğiniz gibi kelimeleri döküyorsunuz. Bu arada açık sözlülüğünüzün yanı sıra insanları yanlışlıkla kırabilirsiniz.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çalışma hayatınıza odaklanabilir, görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Gün içinde geçici baş dönmesi, bacak ağrıları, tansiyon problemleri yaşayabilirsiniz. Merkür Güney Ay Düğümü kavuşumu ile öncelikle genel sağlık durumunuza özen göstermelisiniz. öksürük, alerji vb. sorunlarınız tetiklenebilir. Diğer yandan bu görünümle birlikte geçmişten gelen bir haber alabilir, parasal konularda dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz. Bugün ayrıca partneriniz, patronlarınız ve aile büyüklerinizle iletişim konusunda yanlış anlaşılmalara açık bir enerjiden geçmektesiniz

22 Nisan 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm dikkatinizi ailenizle olan iletişiminizi güçlendirmek üzerine yoğunlaştırabilirsiniz. Aynı ev ortamını paylaştığınız aile bireylerine bol vakit ayırabilir veya bazı akrabalarınızı ziyaret edebilirsiniz. Kendinize biraz zaman ayırın...

22 Nisan 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 29' 60" R
Ay
Oğlak
26° 18' 26"
Merkür
Koç
16° 55' 22"
Venüs
Boğa
01° 05' 40"
Mars
Balık
29° 47' 04"
Jüpiter
Boğa
23° 58' 30"
Satürn
Balık
16° 34' 56"
Uranüs
Boğa
22° 21' 06"
Neptün
Balık
28° 54' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 39' 47"
Lilith
Başak
23° 20' 47"
True Node
Koç
15° 21' 15"
Son Güncelleme : 30/04/2024 11:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>