Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ocak 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kısa ayrılıklardan çok iyi yararlanabiliyorsunuz. Bazı ufak, tefek hatalarınızı doğrudan görebiliyor, ayrılıkların verdiği özlemin de etkisiyle, ilişkinizi daha objektif değerlendirebiliyorsunuz.

Duygusal bazı yakınlaşmalar içindesiniz. Bu ilişkilerin başarılarınızdan nasıl etkileneceğinden emin olamıyorsunuz. Bazıilişkilerinizde doğru değerlendirmeler, bazı başarılara endeksli görünüyor.

Sizi tasarrufa yöneltmek isteyen arkadaşlarınızın bu konuda bir bildiği olabilir. Cömertliğinizin sınırını çizmeniz gerekiyor. Elinizin açıklığı çevrenizde bazı yapay dostluklar oluşturabiliyor.

İki tezat kişilikle aynı ölçülerde dostluk ilişkisi içindesiniz. Ama hangisinin hayata daha ciddi baktığı yolunda kafa karışıklıklarınız var. Tam tarafsız olamadığınız bir tavır içinde gibisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizde sizin dışınızda gelişen bazı olayları kontrol altına almayı başaracaksınız. Maddi konulara ilişkin çalışmalarınız yoğunlaşabilir ve bu konularda girişimlerde bulunabilirsiniz. Her zamankinden çok çalışabilirsiniz. Fiziksel olarak hareketli olacağınız bir gündesiniz Duygularınız düşüncelerinizi etkileyecektir ve olaylara daha duygusal bir açıdan bakabilirsiniz. Genel olarak bugün duygusal kararlar vermemeye çalışmalısınız ve aceleci davranmamalısınız.

22 Ocak 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 03:45-14:49 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. güne bu şekilde adım atarken, tamamlamanız gereken işler gözünüzde büyüyebilir. Hele birileri son anda engel çıkarmaya kalkışırsa, buna tepki gösterebilirsiniz. Saat 14:49 Ay-Balık burcu geçişi, hoşgörülü yaklaşımlarımızla insanları etkilememizi sağlamakta. Duygularımızı sözle ve şefkatli tavırlarımızla karşımızdakine hissettirmeye çalışabiliriz. Sakinlik ve huzur arzumuz da oldukça yoğundur. Bu enerji,  partnerimizle aramızdaki ilişkiyi güçlendirir, empatide bulunmamızı sağlar, birbirimizden ne kadar farklı olsak da, aşkın birleştirici gücüne tanık olmamıza vesiledir. Saat 19:20 Ay-Satürn görünümü, partnerimizle sevgi bağı kurmak, duygularımızı paylaşmak, ondan ilgi görmek isteğimizi işaret ediyor. Buna ihtiyacımız var. Çünkü şu aralar sorumluluklarımız bizi yoruyor. Her iki alanda da hassasiyetimiz bir hayli yüksek. Gün boyunca mutluluk sizinle olsun. İşlerinizde kolaylıklar ve hayatınızda güzellikler dileğimle,

22 Ocak 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mars karşıt evinizde ilerliyor. Merkür çalışma evinizde geri gitmeye başlıyor.. Birliktelik içinde olacağınız kişilerde mantık arıyorsunuz. Bugün kaliteli toplantıların vazgeçilmez ismi olacaksınız. Yargılanmaktan hoşlanmadığınız için, çevrenize de, olumlu bir yaklaşım içindesiniz. Ailenizle farklı fikirlerine saygılısınız.

22 Ocak 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişileri eleştirirken daha nazik olmaya özel bir gayret göstermenizde fayda var. Ancak, özgün fikirlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin. Hedeflerinize ulaşmak için yaşam tarzınızı değiştirmeniz gerekebilir. Sizinle aynı yönlü düşünen kişilerle çalışmanızda veya bir araya gelmenizde fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Sezgilerimizin, merhamet, empati ve şefkat başlıklarının ön plana çıkabileceği, aldatıcı veya yanlış yönlendirmelere açık bir gündeyiz. Özellikle akşam saatlerinde yanıltıcı tavırları olan kişilere dikkat etmemiz gerekiyor. Bugün ve yarın etkili olabilecek diğer bir etkiyse, saldırgan ve düşmanca tavırları olan kişileri gündeme taşıyabilecek olması olabilir. Dolayısıyla, sözel sataşmalara maruz kalmamak için ilişkilerinizin gergin olduğu kişilerden veya riskli yerlerden uzak durmanızda fayda var. Gün genelinde birbirimizi koruyup kollama ve birlikte hareket etme arzumuz yüksek. Sularla, akışkanlarla ve kimyasallarla bağlı konuların da ön plana çıkabileceği iki günlük süreçteyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Ocak 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

22 Ocak 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Bugünlerde gerçek aşkı aramaya koyularak geçmişteki yaşamınızın memnuniyetsizliğini düşünüyorsunuz. Böylece geçmişe takılarak geleceği görmenize mani oluyorsunuz. PARA: İş yerinizde üzerinize otorite kurma eğiliminde olan birileri ile aranızda gerginlikler oluşabilir. Ona kulak vermemeniz sizin menfaatinize olacaktır. SAĞLIK: Öğünlerinizi atlamadan tam saatinde yemeklerinizi yemelisiniz. Dengeli beslenin.

22 Ocak 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim, seyahatler, yakın çevre, eğitim ve interneti ilgilendiren alanlarda karışıklıklar ve problemlere açık bir enerjiden geçerken, fevri söylemlerden kaçınmalı, önemli görüşmelerinizi akşam saatlerine ertelemeyi tercih etmelisiniz. Akşam güzel bir teklif, davet alabilir, değerlendirebilirsiniz.

22 Ocak 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihninizde dönüp duran sorunlara kendi içinizde bazı çözümler getirmeye ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Yalnız kalabileceğiniz bir yer, rahatsız edilmeden oturabileceğiniz bir köşe bugün size iyi gelecektir.

22 Ocak 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 03' 58" R
Ay
Yay
22° 58' 36"
Merkür
Koç
16° 12' 12"
Venüs
Koç
28° 00' 28"
Mars
Balık
27° 51' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 30"
Satürn
Balık
16° 21' 30"
Uranüs
Boğa
22° 12' 32"
Neptün
Balık
28° 50' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 16"
Lilith
Başak
23° 04' 06"
True Node
Koç
15° 27' 29"
Son Güncelleme : 27/04/2024 23:43

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>