Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınız kızgınlık, partnerinizin sizinle karşılıklı konuşma niyetini cevapsız bırakmamalı. Size güvenilmez muamelesi yapılmasına tepki duymadan önce, böyle davranıldığından iyice emin olmanız gerekiyor.

Kaybettiğinizi düşündüğünüz birbağlantınız tarafından bugünlerde aranacaksınız. Yakında yeni biryolculuğuna çıkabilirsiniz. Bu kez umutlu dönme şansınız bayağı yüksek görünüyor.

Bir mülk satışı işiniz var. Bununla ilgili gelişmelere, hem zamansızlıktan hem de diğer ilgililere beslediğiniz güvensizlikle duyarsız kalacaksınız. Bir dostunuzun para kaybına üzüleceksiniz.

Güven sorununuzu öncelikle kendi içinizde halletme yoluna gitmelisiniz. Sağlığınız konusunda biraz daha dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak keyifsiz bir gün geçirebilirsiniz. Gün içinde değişken bir mizaç göstereceksiniz. Sosyal çevrenizi ilgilendiren bazı tatsız durumlar olabilir. Tepkilerinizi net olarak ortaya koyuyorsunuz ve oldukça açık konuşacaksınız. Ancak bu çevrenizdeki kişilerle sorunlar yaşamanıza yol açabilir. İkili ilişkilerinizde çıkabilecek sorunlara dikkat etmelisiniz. Özellikle beklemediğiniz şekilde tartışmalar ve fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Kararlarınızda dikkatli olun.

20 Ocak 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 15:15 itibariyle Kova burcunda gerçekleşecek Yeniayı, gün boyunca etkili görünümleriyle değerlendirmek gerekiyor. Saat 02:09 Mars-Neptün kavuşumu bu anlamda çok önemlidir. İlişki meselelerinin idealler ve bilinçli bakış açısıyla ele alınması gerekiyor. Çünkü hayallerimiz öylesine etkili ki, eğer sorunlarımız varsa bunları görmezden gelerek, beraberliği sürdürmek taraflısı olabiliriz. Bu durum özellikle problemli ilişkilerde dikkatli olunması gerektiğini işaret ediyor. Bir taraf sürekli fedakarlık yaparak, özverili davranarak, diğer taraf bunu görmezden gelerek ve iyi niyeti suistimal ederek hareket ediyorsa, bugün yaşanan sorunlar yine kendini tekrarlayacak demektir. Bu nedenle gerçekçi olmak lazım. bir düşünelim. Bu ilişki hangi temel üzerinde duruyor. İlişkisi yeni başlayanların da birbirlerinin ideallerini, ilişkiye verdikleri değeri, ilerisi adına düşündüklerini net bir şekilde ifade etmelerinde yarar var. İlişkisi bitmek üzere olanlar, sizler de tekrar meseleleri bir mercek altına alınız. Yalnız olanlar, sizler de ilişki kriterlerinizi ilerisi adına gerçekçi şekilde gözden geçiriniz. Mali ortaklıklar, borçlarınız, çevrenizle olan ilişkileriniz yönünde de bu görünüm daha bilinçli hareket etmeniz, dostunuzu düşmanınızı iyi ayırt etmeniz yönünde önemlidir. Saat 15:15 itibariyle Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay, çalışma ortamımızdaki insanlarla olan ilişkimiz, sağlığımız, işimizle alakalı projeler, planlamalar, geçmişe dönük bazı meseleler üzerinde etkilidir. Bir üst paragrafta ele aldığım ve bizi yoran ilişkilerimiz nedeniyle  kimsenin nazını niyazını çekecek halde değiliz. İstiyoruz ki, bireyliğimiz kabul edilsin ve özgürce kendi isteklerimiz doğrultusunda yaşayalım. Haklı olduğunuz noktalar var elbet. Ancak bu Yeniay, Merkür gölgeli günleri ve ardından 21 Ocakta başlayacak gerileme dönemi nedeniyle öyle aklımıza geldiği gibi hareket etmeyelim.  Durup olan bitene bir daha bakmak, hal çaresi var mı diye üzerinde düşünmek yararlı olacak. Bu arada yarım kalan projelerimize ağırlık verip, eksiklerimizi tamamlamaya, yeni birtercihinde bulunacaksak, piyasanın durumuna bakmaya, yeteneklerimizi geliştirmeye,ortamında sorunlar varsa biraz sabırlı olmaya çalışalım. Kesip atmak kolay ancak alternatifimiz güçlü değilse zorlanabilirsiniz. Bu arada stresten uzak durunuz. Eğer gerekiyorsa mesafe koyunuz. Sizi hiç kimsenin üzmesine de izin vermeyiniz. Yeniayın her alanda bize gerçekçi hedefler belirlememizde vesile olması dileğimle,

20 Ocak 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Köklü düşüncelerinizin sizi yönlendireceği konularda başarılı çalışmalar yapmak istemenize rağmen, günlük yaşamınızı baş edebileceğinizden fazla zorladığınızdan, bazen gerçeklerden kaçıyorsunuz. Sizin dışınızda olan konularda bile yetenekleriniz ortada. Gerçek dostlarınızla, sizi çıkarları için kullananları ayırın.

20 Ocak 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kısa süreli akılda kalıcı aşkların veya yanlış kişilerle birlikte olma türünde gelişmelerin gündeme gelebileceği on günlük süreçtesiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Kova burcunda meydana gelen yeni ay, on günlük süreçte sosyalleşme arzumuzu ve iletişim trafiğimizi arttıracaktır. Daha özgür hareket etmek isteyebilir, fikir özgürlüğüne daha fazla önem verebiliriz. Bilimsel, uçaklarla ilgili ve teknolojik başlıklı konular ön plana çıkabilir. Mars ve Neptün etkileşimi ise, yanıltıcı kişileri, aldatılma veya yanılma ihtimalini akla getiriyor. Alışverişler esnasında veya önemli konularda (aşk dahil) yanılmamak için detaycı olmalı ya da unutkanlıkların veya konsantrasyon bozukluklarının yaratabileceği aksiliklere karşı tedbir almalıyız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Ocak 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

20 Ocak 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbinizde bir başkası varken kendinizi şu an ki partnerinizle olmaya zorluyorsunuz. Ancak kendinize bunu yapmayın. Sadece kendinizi değil bunu fark eden herkesi üzüyorsunuz.

20 Ocak 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün görüşme ve buluşmalarınızda, haberleşme trafiğinizde kalıcı sonuçlar beklemek yerine, sadece bir yola girdiğinizi ve bunun zaman alacağını hatırlayın. Beklediğiniz görüşmelerden hızlı ve hemen bir sonuç alamayabilirsiniz ancak süreci başlatmış oluyorsunuz. Gününüz keyifli ve enerjisi yüksek geçecek, yakın çevrenizle keyifli zaman geçirebilir, kendi yaşamınıza pratik ve işe yarar fikirler katabilirsiniz.

20 Ocak 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ailevi sorumluluklarınız ile mesleki sorumluluklarınız birbirleriyle çatışabilir. Tüm görevlerinize koşturmak sizi biraz yorabilir. Ne olursa olsun, gerçekçi bakış açınızı korumalısınız. Görev sırasını iyi bir şekilde belirlemelisiniz.

19 Ocak 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 33' 25" R
Ay
Yay
29° 34' 10"
Merkür
Koç
16° 18' 33"
Venüs
Koç
28° 37' 48"
Mars
Balık
28° 14' 30"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 33"
Satürn
Balık
16° 24' 14"
Uranüs
Boğa
22° 14' 15"
Neptün
Balık
28° 50' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 32' 59"
Lilith
Başak
23° 07' 28"
True Node
Koç
15° 25' 51"
Son Güncelleme : 28/04/2024 11:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>