Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı ufak tefek hatalarınızı doğrudan görebiliyor, ayrılıkların verdiği özlemin de etkisiyle, ilişkinizi daha objektif değerlendirebiliyorsunuz. Kısa ayrılıklardan çok iyi yararlanabiliyorsunuz.

Bazıilişkilerinizde doğru değerlendirmeler, bazı başarılara endeksli görünüyor. Duygusal bazı yakınlaşmalar içindesiniz. Bu ilişkilerin başarılarınızdan nasıl etkileneceğinden emin olamıyorsunuz.

Cömertliğinizin sınırını çizmeniz gerekiyor. Elinizin açıklığı çevrenizde bazı yapay dostluklar oluşturabiliyor. Sizi tasarrufa yöneltmek isteyen arkadaşlarınızın bu konuda bir bildiği olabilir.

Çok hassasiyet gerektiren bir konuda tam tarafsız olamadığınız bir tavır içindesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yetersiz bulunduğunuz bazı konularda, beklenmeyen çıkışlarla ilginçlikler yaratabilir ve yetersizlik imajınızın bir önyargı olduğunu ortaya koyabilirsiniz. Ama bu, küçük görünen fırsatları da değerlendirebilmenize bağlı. Önümüzdeki günlerde bir konuda yaşayacağınız bir sıkışıklık, bazı şeylerin zamana bırakılamayacağı konusunda sizi uyaracak.

22 Temmuz 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 01:54 Ay-Uranüs arasında görünümü,  bilgilenmenin ve yenilikçi düşünmenin göstergesidir. Saat 04:56-11:35 arasında boşlukta ilerleyecek Ay, toplumla birebir olan etkileşim veya sağlıkla alakalı konularda tedbirli olmayı gerektirir.  Eksiklerinizi tamamlamadan, gerekli kişilerle bağlantı kurmadan yapacağınız her türlü girişimde sorunlarla karşılaşılması doğaldır. Tabi ki rutin işleri yerine getirmenizde,  bir sakınca yoktur. Fakat ilk adım niteliği taşıyan her konuda beklemede kalmak yararlıdır. Sezgisel gücün oldukça yükseleceği bu saat diliminde öncelikle yüreğinizin sesine kulak vermeniz faydalıdır. Çünkü o ses size gerekli olan doğru yönü gösterebilir. Saat 11:35 itibariyle Balık burcunda ilerleyecek Ay ilişkilerde empatinin önemini vurguluyor. Birbirinizi anlamak, dinlemek ve algılamak son derece önemli olacak. 22 Temmuz- 22 Ağustos tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyecek Güneş döneminde enerjimiz bir miktar düşebilir. Otoritemizi kabul ettirmemiz, kendimizi ifade edebilmemiz, dış dünyada etkin bir şekilde rol oynamamız için bizim de dikkat etmemiz gereken hususlar vardır. Öncelikle her şeyi kafamıza takmamak, en ufak bir olayda aşırı gururlu davranmamak, her şeyin mükemmel olmasını beklememek gerekir. Çünkü bu davranışlar, önce sağlığımızı etkiler ve ardından bütün enerjimizi alır götürür. Dinlenmeye, moralinizi güçlü tutmaya, kendimize zaman ayırmaya, fiziksel ve ruhsal anlamda güçlenmenizi sağlayacak aktivitelere yönelmeye çalışırsanız, süreci daha olumlu şekilde geçirirsiniz. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

22 Temmuz 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma hayatınızın duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu bir gün. Etrafınızdan çabuk etkileniyor ve problemlerinizi yaptığınız işe aksettirebiliyorsunuz. Çevrenizde sizi seven arkadaşlarının olumlu destekleri sayesinde, bugün bir çok problemlerinizin üstesinden kolay bir şekilde gelebileceksiniz. Sosyal aktivitenizde canlanma söz konusu.

22 Temmuz 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fikirlerinizi size katkısı olacağını düşündüğünüz kişilerle paylaşabilirsiniz. Heyecanınız, planlı haliniz ve motivasyonunuz belli noktada işleri düzene koymanıza yardım edebilir. Bazı kişilerin fikirlerinizi çalmasını istemiyorsanız gereken tedbirleri almalı veya yazılı beyana önem vermelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri bazılarımız için gergin veya huzursuz geçmiş olabilir. Öğle saatlerine kadar ne yönde ilerleyeceğimize karar veremeyebilir ya da belirsizlikler ya da halsizlikler söz konusu olabilir. Ardından beklentilerimiz yükseliyor, enerjimiz artıyor, yenilikler, yeni duygular veya sonlanmalar ve ardından gelen başlangıçlar ve girişimler ön plana çıkmaya başlıyor. Yine de, ufak ihtimalde olsa, gergin durumlara karşı tedbirli olmakta ve sakin kalmakta fayda olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Denge ve uyum içinde kalmakta zorlanabilirsiniz. Sizi meşgul eden konularda yeniden harekete geçmek durumunda kalabilirsiniz. İşlerinizi toparlamak önem kazanabilir. İş hayatında sizi uğraştıran durumlar ortaya çıkabilir. Para konularında dikkatli olmanızda fayda var.

22 Temmuz 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi bu aralar her şey rahatsız ediyor gibi. Evli olan Başaklar eşleri ile bazı sorunlar yaşayabilir. Öfke yerine dinlemeyi tercih edin. Bekarlar ise biraz daha rahat.

22 Temmuz 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde eğitim süreçleriniz, seyahatler ve iletişim konusunda geçici problemler yaşayabilirsiniz. Dostlarınız ve partnerinizle olan diyaloglarınızda mesafeli yaklaşımlarla karşılaşabileceğini bu süreçte, paylaşmak istediğiniz önemli konuları akşam saatleri veya bir sonraki güne ertelemeniz faydalı olacaktır.

22 Temmuz 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha çok kendinize vakit ayıracak, önemli işlerde geri planda durmayı tercih edeceksiniz. Arkanızdan konuşan insanların varlığında bu dönem artış olabilir, dikkatli olun!

21 TEMMUZ 2016 BAŞAK BURCU YORUMU

22 Temmuz 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ortamınızdaki insanlarla küçük organizasyonlar yapmak isteyebilirsiniz. Hizmet alanınızda rutinlikten kurtulmak adına önemli aşamalar sağlayabilir ve teknolojik gelişmeler kaydedebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili operasyonlar için olumlu bir süreçtesiniz. Hedeflerinizi gerçekleştirebilmek için kendinizi geliştirmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Bilinçaltı zenginliğinize odaklanabileceğiniz, kendinizi geliştirip benliğinizi zenginleştirebileceğiniz bir aylık sürece giriyorsunuz. Kontrolünüz dışında gelişen olaylara sağduyulu yaklaşmalısınız.

22 Temmuz 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

22 Temmuz 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 16' 20" R
Ay
Oğlak
09° 17' 36"
Merkür
Koç
16° 29' 58"
Venüs
Koç
29° 32' 13"
Mars
Balık
28° 48' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 50"
Satürn
Balık
16° 28' 12"
Uranüs
Boğa
22° 16' 46"
Neptün
Balık
28° 52' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 30"
Lilith
Başak
23° 12' 22"
True Node
Koç
15° 23' 45"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>