Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal anlamda bazı gerginliklerin devam edeceği bir gündesiniz. Duygusal konularda isteksizlik ve soğukluk gösterebilirsiniz. Beklemediğiniz bazı duygusal gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve bu dikkatinizi belli bir konuya yönlendirmenize engel olacaktır. Sevdiğiniz insana karşı ihmalkar davranabilirsiniz ve bazı planlarınızı erteleyebilirsiniz. Duygularınızda ani değişimler olabilir veya daha önceden sizi rahatsız etmeyen konular üzerinizde sıkıntı oluşturabilir.

Kendi içinize dönme eğilimine girebilir ve hayatınızla ilgili kendinize saklayacağınız planlar yapabilirsiniz. Genelde düşüncelerinizi ve planlarınızı kendinize saklama eğilimine gireceksiniz. Düşüncelerinizde her zamankinden fazla yoğunlaşıyorsunuz ancak gereksiz bazı detaylar sizi çok uğraştırabilir. İşinizle ilgili olarak karamsar düşünceler içine girebilirsiniz ve geleceğinize ilişkin kaygılar yaşayabilirsiniz. İş ortamınızda duygusal nedenlerden dolayı sorunlar yaşayabilirsiniz ve rutin işlerinizde çeşitli sorunlar çıkabilir.

Maddi konularda karamsarlıklar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve parasal olanaklarınızı değerlendirmekte hatalar yapabilirsiniz. Harcamalarınızı dengelemeyi başaracaksınız.

Duygularınız sizi yanıltabilir bu sebeple bugün duygusal kararlar vermekten kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Ailenizi ve evinizi ilgilendiren konularda genel bir gerginlik olabilir ve ailenizle fikir çatışmaları içine girebilirsiniz. Çözdüğünüzü sandığınız bazı sorunlar yeniden gündeme gelebilir ve bu sizin için sıkıcı olacaktır. Sağlığınız konusunda çok dikkatli olmalısınız küçük de olsa bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Karar vermekte zorlanabilir ve gerçeklerden kaçma eğilimine girebilirsiniz. Yeni bir karar almak için uygun bir günde değilsiniz.

23 Nisan 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 02:03 Merkür-Mars kavuşum etkisi altında, Perşembe gününe adım atarken, her konuda hırsınız, kendinize olan güveniniz ön plandadır. Bir işi sağlamlaştırabilir, bir planlamada bulunabilir, hırslı bir şekilde çalışabilirsiniz. Yerleşim, eğitim, bilgilenme, parasal ve yasal alacaklarınızla ilgili meseleleri halletmek üzere harekete geçebilirsiniz. Görüşmelerde bulunabilirsiniz. Saat 07:25 itibariyle etkili olacak Ay-Yengeç burcu seyriyle başlıyor. Size güven veren, sırtınızı sıvazlayan, gerektiğinde derdinize derman olacak gerçek dostluklara bugün ihtiyacınız yüksek. Saat 12:48 Ay-Güneş görünümü beklentilerinizi, önceliklerinizi gözden geçirmenizi sağlar. Eğer kafanıza yatmayan bir şeyler varsa, bunların mutlaka halledilmesi gerektiğini düşünürsünüz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız ve Regaip Kandilimiz kutlu olsun. Kalben sevgilerimle,

23 Nisan 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zeki ve pratik yönlerinizi daha güçlü kullanacağınız bir gün. Özgürlüğünüzün önemli olduğunu çevrenize anlatmak için ekstra çaba göstermek zorunda kalabilirsiniz. Bugün hızlı anlaşılmaya çok fazla ihtiyacınız var. Hırslarınızın sevdiğiniz işlerde kullandığınız zaman başarınız artıyor. İşinizde güç birliğine ihtiyacınız var.

23 Nisan 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ve eğlenceyi birbirinden ayırmanız gerekiyor. Duygusal konular bazı engellenmeler, yanlış anlaşılmalar veya ruhen kötü hissetme nedeni olabilir. Pişmanlıklarınızın veya geçmişin üzerinde çok fazla durmamalısınız. Yapabileceklerinize odaklanın. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Haftanın en uyumlu ve güzel günlerinden birindeyiz. Venüs ve Jüpiter arasındaki olumlu açı sevgimizi ve düşüncelerimizi gösterebilmemiz, ifade edebilmemiz için olanak sağlarken, duygularımız coşabilir ve sevgi bazında içimiz içimize sığmayabilir ya da yaratıcılık gerektiren, estetik veya sanatla ilgili konularda yeteneklerimizi en iyi şekilde kullanabilir ve bu başlıklı konularda başarı sağlayabiliriz. Sadece Ay'ın boşlukta olması zaman zaman karasızlıklara, belirsizliklere veya isteksizliklere neden olabilir, ama belli belirsiz bir etki. Çok önemsemiyorum Niobe'ce.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

23 Nisan 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız İmparator... Karşı cinsle olan ilişkinizde üzerinizde baskı olduğunu hissedebiliyorsunuz. Bu durumda mutsuz bir gün geçirme ihtimaliniz var. Kendinizi çalışmaya verin.

23 Nisan 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde çalışma hayatınızda ve iletişim konularında daha fazla çabaya ihtiyacınız varken, kendinizi ifade edebilmek her zamankinden daha zor olabilir. Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t-kare exact olduğu için özel hayatınızda gerginliklere açık bir zamanda olduğunuz için, sakinliğinizi korumalı ve finansal konularda risk almamalısınız. Maddi durumunuzla ilgili ciddi anlamda testlerden geçtiğiniz bir zaman diliminde bulunuyorsunuz.

23 Nisan 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, ağırlığı evinizle ilgili konular ve aile içi ilişkilere vermeye başlayabilirsiniz. Emlak, ev bütçesi, zorunlu harcamalar veya akrabalarla kurulan diyaloglardaki hususlar, tüm gün boyunca zihninizi meşgul edebilirler.

23 Nisan 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 58' 53" R
Ay
Kova
03° 05' 39"
Merkür
Koç
17° 07' 16"
Venüs
Boğa
01° 42' 19"
Mars
Koç
00° 10' 00"
Jüpiter
Boğa
24° 05' 27"
Satürn
Balık
16° 37' 33"
Uranüs
Boğa
22° 22' 48"
Neptün
Balık
28° 55' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 28"
Lilith
Başak
23° 24' 05"
True Node
Koç
15° 20' 46"
Son Güncelleme : 30/04/2024 23:44

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>