Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Daha çok duygusal güvenliğinize önem vereceğiniz bir gündesiniz ve kendinizi duygusal açıdan rahat hissedeceksiniz. Duygusal olarak sabit olacaksınız davranışlarınızda tutarlı davranacaksınız. Sevdiğiniz insanla aranızdaki diyalog son derece güzel olacaktır ve birlikte bazı kararlar verebileceksiniz. Duygularınız dengelenecektir ve sizin için öncelikli işlere zaman ayırabileceksiniz. Duygusal konularda kendinizi rahat hissetmeniz tüm yaşamınızı olumlu olarak etkileyecektir.

İstikrarlı bir şekilde çalışmalarınıza devam edebileceğiniz bir gündesiniz ve daha çok elinizdeki işleri bitirmeye çalışacaksınız. Yeni bir teklif yada gelişmeyle karşılaşabilirsiniz ancak bugün bunlara sıcak bakmayacaksınız. Bazı problemlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz ancak bunlar sandığınız kadar zor olmayacaktır. İş yaşamında küçük bazı gerginlikler olabilir ancak soğukkanlı tutumlarınızla bunları aşabilirsiniz. Planladığınız bir konuda düşünceleriniz doğru ama harekete geçmeden biraz daha beklemelisiniz.

Maddi konularda oldukça başarılı çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Bazı maddi sorunlarınızı çözebilirsiniz yada maddi kazançlar elde edebilirsiniz. Maddi olanaklarınızı olumlu olarak kullanabileceksiniz.

Bugün daha çok realist davranmalı ve alacağınız kararlarda detaylara dikkat etmelisiniz. Genel olarak kendinizi güçlü hissedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi sakin hissedeceğiniz bir gündesiniz ve davranışlarınızda tutarlı davranmayı tercih edeceksiniz. Alacağınız bazı haberler sizi sevindirebilir ve harekete geçmek için gereken enerjiyi bulacaksınız. Ancak bugün harekete geçmek konusunda hızlı davranmayacaksınız ve koşulları elinizden geldiğince iyi değerlendirmeye çalışacaksınız. Düşüncelerinizi istediğiniz noktalara yönlendirmek konusunda oldukça dikkatli olacaksınız. Yeni kararlar almak için uygun bir günde olacaksınız.

24 Nisan 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Yengeç burcunda seyrini sürdüren Ay, saat 00:22 itibariyle Neptün ile olumlu bir görünüm yapacak. Sezgileriniz sayesinde iyi niyetli olmayan bakışları, hareketleri, insanları gayet net tespit edebilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirme arzunuz, önünüzdeki engelleri başarılı bir şekilde atlatabilmenizde yardımcıdır. Saat 12:21 Ay-Pluto karşıt görünümüyle, bir yandan güven içinde geleceğinizi çizmek diğer yandan aşk hayatınız, çocuklarınız veya bazı özel meseleler üzerinde daha fazla durabilirsiniz. Saat 15:59 Ay-Mars görünümü, ilerisi adına hakikaten kendinizi güvende hissetmek arzunuzu, amacınızı, hedefinizi işaret ediyor. Bu istekle, hayata bakarsınız. Maddi ve manie anlamda kendinizi garanti altına alacak işlere yönelirsiniz. Sosyal çevrenizde güçlü pozisyonda olan kişilerle irtibatta bulunmayı tercih edersiniz. Boş vaatlere karnınız toktur. Saat 16:02 Ay-Uranüs görünümü,  güven içinde yaşamak ve hedefinize varmak yönündeki arzularınızı işaret eder.  Bunlar oluştuğu takdirde kendinizi huzurlu hissedeceğinizi düşünürsünüz. Diğer insanlar ve dünyanın sizi tasdik etmesinden yanasınız. Saat 20:03-25 Nisan saat 15:12  arasında Ay boşlukta kalacaktır.  Bu süreçte, bazı nedenlerden dolayı hislerinizi sözcüklere dökmekte zorlanabilirsiniz. Aslında bir çok şey söylemek gelir içinizden ancak susmanın daha doğru olacağını biliniz. Her günün sabahı, bir aydınlığa işarettir. Doğan Güneş  sizlere olumlu ve başarılı girişimlerde bulunmanız ve  gönlünüzce ilerlemeniz anlamında şans getirsin. Kazancınız bereketli, sağlığınız yerinde olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

24 Nisan 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beraberyaptığınız arkadaşınızı daha planlı çalışmaya yöneltin. Çok çalışan akıllı bir kişi olarak, çevrenizden de aynı duyarlılığı beklemelisiniz. Bugün veriminizi daha da artıracak yöntemler bulacaksınız. Azimli gününüz. Duygusal yaşantınızda çok hassassınız. Bir o kadar da çevrenizle çok ilgileniyorsunuz.

24 Nisan 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi anlamda destekleniyorsunuz. Bazı konularda diğerlerinden daha fazla bilgiye veya tecrübeye sahip olduğunuzu düşünüyor olabilirsiniz veya bazı koşullar sizi bu şekilde düşünmeye itebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: İniş çıkışlı bir gün. Bir iyi bir kötü gelişmeler veya ruh hali ön planda. İkili ilişkilere vebirliklerine hassasiyetle yaklaşılması gerekiyor ya da bu alanlarda oldukça hassas olabiliriz. Yumurtaları kırmadan yürüme çabası yorabilir gün içerisinde. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Nisan 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

24 Nisan 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiçbir zaman olmadığınız kadar sabırlı davranacaksınız. Özgürleşmek için dayanılmaz arzular duysanız bile temkinli davranmayı tercih edeceksiniz.

24 Nisan 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca partneriniz, eşiniz ve dostlarınızla olumlu iletişim kurabilir, haberler alabilir, güven duygusunu yeniden oluşturmaya yönelik etkili iletişim geliştirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ilişkilerle ilgili beklentiler artarken, hayalini kurduğunuz bir teklif, konuşma veya iletişim gerçekleştirebilirsiniz.

24 Nisan 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, aileniz ile ilgili bazı konular ön plana çıkmaya başlayabilirler. Aile üyelerinin veya yakın arkadaş çevrenizden bazı kişilerin sürprizleriyle de karşılaşmanız ihtimal dahilindedir. Gerçekçi yaklaşım benimserseniz, ilişkileriniz derinleşebilir.

24 Nisan 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 39' 18" R
Ay
Oğlak
28° 29' 11"
Merkür
Koç
16° 59' 05"
Venüs
Boğa
01° 17' 28"
Mars
Balık
29° 54' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 00' 44"
Satürn
Balık
16° 35' 47"
Uranüs
Boğa
22° 21' 38"
Neptün
Balık
28° 54' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 40' 20"
Lilith
Başak
23° 21' 50"
True Node
Koç
15° 21' 04"
Son Güncelleme : 30/04/2024 15:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>