Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ocak 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yanlış anlamalara açık tutumlar, ilerde doğruyu da anlaşılamaz hale getirebilir. İlişkinizdeki içe kapanıklığı bu akşam yok edebilirsiniz. İlişkinizle ilgili olmayan sorunlarınızı da partnerinizden gizlememelisiniz.

Son tersliklerde korumuş olduğunuz soğukkanlılığınız,ilişkilerinize güven veriyor. Birkaç gün içinde alacağınız sevindirici bilgilerle, yeniden düzlüğe çıkacağınıza inancınız artacak.

Kısa bir zamanda bütçenizi düzenlemeye başlayacaksınız. Uzun süren sabırlı çabalarınızla kendinize ilave gelirler sağlamayı başarmış olmanız, durumunuzu birkaç basamak yükseltebilir.

Daha sabırlı ve anlamaya hazır yaklaşımlara yönelmelisiniz. Bir ilişkinizdeki beğenmediğiniz mesafeyi, bu şekilde belli bir düzeye getirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça hareketli bir gün geçirmeye hazır olun. Oldukça enerjik olacaksınız ancak üzerinizde genel bir baskı hissedebilirsiniz. Bir çok yeni projeye başlayabilir ve yeni kararlar alabilirsiniz. Ancak bugün stresten uzak durmaya ve kendinizi fazla yormamaya çalışmalısınız. Güven duygusu sizin için önem kazanıyor ancak çevrenizdeki insanlara güvenmekte zorlanabilirsiniz. Küçük sorunları fazla önemsememeye çalışmalısınız.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar cumartesi günümüz saat 13:01 olana dek Ay-Boşluk etkisi altında geçecek. Birileriyle takışmaktan veya fazlasıyla iyi niyetli davranıp kendimizi ezdirmekten uzak duralım. Bazen bir mesele üzerinde kolaylıkla dağılırız bazen toparlanmaya çalışırız, kimi zaman da ipin ucunu kaçırıp,  ne olacaksa olsun diyerek boş veririz her şeye.  Dikkatli olmakta yarar var. Saat 13:01 sonrası Koç burcunda ilerleyen Ay etkisi altında, bencil düşünen, sadece kendi çıkarı için bizi kullanan veya kullanmaya kalkan kişilere, dünyaya savaş açmamız anlamındadır. İnsanların menfaatlerini nasıl da ihtirasla koruduklarını düşünürüz. Kendimize bir bakalım. Biz kimler için ne özveride bulunmuşuz ve kimler bizim yaptığımızın kıymetini bilmemiş. Bazen tedbirli olmak iyidir. Saat 20:30 Ay-Satürn görünümü, başkalarıyla bütünleşmekte, onları anlamakta zorlandığımızın göstergesidir. İç dünyamızda bizi rahatsız eden, özgürlüğümüzün önüne engeller koyan ailevi konulardan sorumluluklarımıza kadar her şeyi gözden geçiririz. Saat 23:06 Güneş-Ay görünümü, bir yerden gelecek  para veya manevi destekler anlamında beklentilerinizi işaret ediyor. Bunların gerçekleşmesi halinde bir çok sıkıntınızdan kurtulacağınızı düşünürsünüz.  İşte bu görünüm sizi hem hırslandırıyor hem de ister istemez sabırsız kılıyor. Nasıl kılmasın ki? Son zamanlarda garip bir şekilde askıya alınan işler nedeniyle bedeniniz yorgun, kafanız dolu. Artık rahatlamak istiyorsunuz. Keyifli, huzurlu, gülümseten bir cumartesi günü geçirmemiz dileğimle,

24 Ocak 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal yaşantınızda kalabalığı tercih edeceğiniz bir gün içindesiniz. Gireceğiniz topluluklarda, size tahakküm edilsin istemediğiniz için, önleminizi almalısınız. Kariyerinizi destekleyecek kişilerin size sağlayacağı avantajları olumlu değerlendirmelisiniz. Çocukları olanlar için, eğlenceli bir gün.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde daha esnek olmalısınız. Uzlaşmacı olmanız durumunda ilişkilerinizi dengede tutabilirsiniz. Parayı kullanma biçiminizde ya da yatırımlarınızda yapacağınız değişikliklerin olumlu geri dönüşleri olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Günün ilk yarısı genel bir kararsızlık hali ve tamamlanması gereken işler ön planda. Enerjik ve hareketten keyif alacağımız bugün, özelikle akşam saatlerinde fikir alışverişleri, yazışmalar ve görüşmeler söz konusu olabilir. Yenilikler, yenileyici gelişmeler veya önemli kişilerle diyaloglar açısından olumlu durumlar destekleniyor olacak. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Değişikliklerin ağır bastığı ve farklı yönlere dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Terazi burcundaki Güneş sayesinde yeteneklerinizi ortaya çıkarabilir ve özellikle ortaklaşa konulardan belirli kazançlar elde edebilirsiniz. Bu nedenle ikili ilişkilerinizi önemsemelisiniz. Ancak bu arada sosyal alanda, arkadaşlıklar cephesinde de oldukça aktif olabilirsiniz. Yeni hedefleriniz var ve bu durum diğer amaçlarınızla çelişebilir. Bu dönemde zihinsel açıdan iyi odaklanabilirsiniz ancak kafanızdaki endişeleri de kontrol edebilmelisiniz.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni başlayan ilişkiler, arkadaşlıklar varsa bunun sayesinde tanıyacağınız insanlarla beraberkonusunda atılımlar, yeni yatırımlar yapabilirsiniz.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde enerjinizi yüksek şekilde ifade edebilir, hayatınızda coşku, tutku ve heyecanı deneyimleyebilirsiniz. Aşk hayatınızda fırsatlara açık olduğunuz bugün, tatil planları yapabilir, varolan enerjinizi spora kanalize edebilirsiniz.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçinizdeki duygular gittikçe güçlenebilirler. Bu durum mantığınızı doğru şekilde çalıştırmanıza engel olacaktır. Kendi içinize dönmeniz, hissetiklerinizi ve beklentilerinizi analiz etmeye çalışmanız gerekebilir. Aksi halde yanlış kararlar almaya eğilim gösterebilirsiniz.

24 Ocak 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 45' 10" R
Ay
Oğlak
02° 12' 60"
Merkür
Koç
16° 21' 26"
Venüs
Koç
28° 52' 41"
Mars
Balık
28° 23' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 21"
Satürn
Balık
16° 25' 20"
Uranüs
Boğa
22° 14' 56"
Neptün
Balık
28° 51' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 41"
Lilith
Başak
23° 08' 48"
True Node
Koç
15° 25' 15"
Son Güncelleme : 28/04/2024 16:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>